benim resmim neden çıkıyooo?
arkadaslar sarımsaqı sampuana koymak yerıne sarımsak yagını sampuana eklesek aynı etkıyı qosterır mı?sarmsak cok kokuor dayanamıorm yagı dha az kokuor ltfn fıkır verın.. bıde saclarm cok elektrklenıo bı cozumu var mıdır acep
arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni
bi arkadaşımız da sarımsak yağının günlerdir saçında koktuğundan bahsediyordu.
kokudan nasıl kurtulcam diye denemediği şey kalmamıştıbilmiyorumkismile
arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni
arkadaslar sarımsaqı sampuana koymak yerıne sarımsak yagını sampuana eklesek aynı etkıyı qosterır mı?sarmsak cok kokuor dayanamıorm yagı dha az kokuor ltfn fıkır verın.. bıde saclarm cok elektrklenıo bı cozumu var mıdır acep
dilini koparıırım seninnn guclubacismilekaydirigubbakcemile3o "bi arkadaş" da ben oluyorum:dilcikar:naniknanik
arkadaşlar yağlar saf yağlar ve esans yağları olarak ayrılıyorlarmış sanırım benim kullandığım saf sarımsak yağı o yüzden o kadar kokuyor:sinifsinif: bi daha da kullanmadım gerçi ilk ve son oldu yasakkelime
valla ben de bu sorunun cevabını bekliyorum yerimseniben aynı şeyi ben de düşündüm ama saçta tembellik yapar mı diye de düşünüyorum bi yandanbilmiyorumkismile
arkadaşlar kafamda bi kaç soru vardı geçmiş sayfaları okuyarak onlara cvp almış oldum.. ama bi sorumun cevabını göremedim o kadar çok sayfa varki belki yazılmıştır.. ben şampuanına sarımsak koymadım.. sarımsağın amacı saçları gürleştirmek diye biliyorum. uzatmasıyla bi ilgisi yok değil mi? eğer varsa bende sarımsak koyucam...
Selam kıslar.
Bende sizler gibi saçlarıma çok önem verem biriyim..
Boyattıktan sonra çok kuru oldular..Ben hem yumuşak hemde parlak olsun istiyorum..
Bunun için ne önerebilirsiniz?
Şimdiden tşk ediyorumopuyorumnanaktan
yırttın kendini bir sesini duyan olmadı
benim kendi görüşüm haftada iki kere uygularsan daha çabuk uzamaz ama iki kere yaptığın zamanda kötü bir yan etkisi olmaz sonuçta iki kere yapıyosun hergün değilki
ben fazla kullanma derim ama bilemiyorumbilmiyorumkismile
valla ben de bu sorunun cevabını bekliyorum yerimseniben aynı şeyi ben de düşündüm ama saçta tembellik yapar mı diye de düşünüyorum bi yandanbilmiyorumkismile
saça fazla uygulama ağır gelebilir uzatacaz derken saçtan olmayalım vitamin filan ters etki yapabilir..QUOTE]
bence de tembellik yapar
ayyyyyyyyy canlarımmm yırımm cok tesekkurler vallaaa operım al yanaktan Şeniz bakayım artık duruma gore her hafta degıl de arada fazladan 1 tane daha yapmaya calısıyım :kedi:
yarım çay bardağı su + 1çorba kaşığı gliserin + 2damla bebe yağı
saç uçlarına püskürt canım
amanınn bu da ıyıymıs bebe yagım var da glıserın alayım barı eczaneden deeeemı (tamam yaa cevap verme:))
aa sen onu bilmiyo muydunnnnohaoldumsmileayyyyyyyyy canlarımmm yırımm cok tesekkurler vallaaa operım al yanaktan Şeniz bakayım artık duruma gore her hafta degıl de arada fazladan 1 tane daha yapmaya calısıyım :kedi:
amanınn bu da ıyıymıs bebe yagım var da glıserın alayım barı eczaneden deeeemı (tamam yaa cevap verme:))
aa hangisini kokladın ki sennanamm valla bılmıyordum canım aklım glıssdeydı ama almayaacgım glıss kokusu pek fena kullanamam ama gliserin alayım barı yuppııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?