Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bi arkadaşımız da sarımsak yağının günlerdir saçında koktuğundan bahsediyordu.
kokudan nasıl kurtulcam diye denemediği şey kalmamıştıbilmiyorumkismile

bi arkadaşımız da sarımsak yağının günlerdir saçında koktuğundan bahsediyordu.
kokudan nasıl kurtulcam diye denemediği şey kalmamıştıbilmiyorumkismile

o "bi arkadaş" da ben oluyorum:dilcikar:naniknanik
arkadaşlar yağlar saf yağlar ve esans yağları olarak ayrılıyorlarmış sanırım benim kullandığım saf sarımsak yağı o yüzden o kadar kokuyor:sinifsinif: bi daha da kullanmadım gerçi ilk ve son oldu yasakkelime

arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni

valla ben de bu sorunun cevabını bekliyorum yerimseniben aynı şeyi ben de düşündüm ama saçta tembellik yapar mı diye de düşünüyorum bi yandanbilmiyorumkismile

sarımsak yağıda oldukça ağır kokabilir aman dikkat eyvahedigeldismile

saça fazla uygulama ağır gelebilir uzatacaz derken saçtan olmayalım vitamin filan ters etki yapabilir..ama farklı kürler uygulanabilri uzasın die mesela sinamekiden 3-4 gün sonra turplu su saç uzatan+çıkartan yağ karışımları filan :)
bu arada aklıma gelmişkene diyeyim geçen hafta sonu yağ karışımı uygulamıştım ya :) dove ile de düzledim sonra nerdeyse 4 gün gitti..süper oldu..hem yumuşuak hem parlak hem dümdüz modeli filan belli oldu..tabi sonra gliserinli su sıktım o biraz ağırlaşıyrdı..(gerçi bundan sonra bazıları elimi bile sıkmaz e malum 3-4 gün yıkamadım saçımı ben pisimdir şimdi :)) )
dünde boyadım saçlarımı...:)

dilini koparıırım seninnn guclubacismilekaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kafamda bi kaç soru vardı geçmiş sayfaları okuyarak onlara cvp almış oldum.. ama bi sorumun cevabını göremedim o kadar çok sayfa varki belki yazılmıştır.. ben şampuanına sarımsak koymadım.. sarımsağın amacı saçları gürleştirmek diye biliyorum. uzatmasıyla bi ilgisi yok değil mi? eğer varsa bende sarımsak koyucam...

Selam kıslar.
Bende sizler gibi saçlarıma çok önem verem biriyim..
Boyattıktan sonra çok kuru oldular..Ben hem yumuşak hemde parlak olsun istiyorum..
Bunun için ne önerebilirsiniz?
Şimdiden tşk ediyorumopuyorumnanaktan

uzatma etkisini görenler de var...
ben görmedim ama...
zaten önümüz yaz,en ufak bi terlemede buram buram kokarsın
bence hiç başlama

yarım çay bardağı su + 1çorba kaşığı gliserin + 2damla bebe yağı
saç uçlarına püskürt canım

ben fazla kullanma derim ama bilemiyorumbilmiyorumkismile
valla ben de bu sorunun cevabını bekliyorum yerimseniben aynı şeyi ben de düşündüm ama saçta tembellik yapar mı diye de düşünüyorum bi yandanbilmiyorumkismile

aa sen onu bilmiyo muydunnnnohaoldumsmile
o kdr da yazdım ,süper dedim,memnun kaldm dedim
kime dedimmmmlmaz::dilcikar:

anamm valla bılmıyordum canım aklım glıssdeydı ama almayaacgım glıss kokusu pek fena kullanamam ama gliserin alayım barı yuppııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…