Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hadi gözün aydın kız.. bayanssulusmile sür sürüştür kremlerini.çok mu kuruymuş senin cildin.ben hiç baktırmadım acep bende kaçtır laelaelaelaelae baktırayım böölee

eheh rica ederik :kedi:

beni de alın aranıza opuyorumnanaktan
kıskanç kızçeee kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın kız.. bayanssulusmile sür sürüştür kremlerini.çok mu kuruymuş senin cildin.ben hiç baktırmadım acep bende kaçtır laelaelaelaelae baktırayım böölee

aslında kuru değildi ama ilaçlar kuruttu
ondan olabilir bilmiyorumkismile

hmm olabilir cnm bu ilaçalrın galiba ortak özelliği..kurutuyo ne varsa.bende hap değilde krem sürmüştüm o da kurutuyodu.şimdi hatırlar gibi oldum galiba bana da yazmışlardı akne için die.ama kim yazmıştı m.s.kaçıncı tarihteydi hatırlamıyom. evde var bende diyodum nerden gelmiş acep die..herhal bana yazdıları onu.yakında kendimi de unutucam biyerlerde zati ben.
isotrexcin mi ne onu sürüyodum (adını bu kadar hatırladığıma şükredelim :) o daa acayyyyiiip kuruttu..nemlendirici alıyom.elime pul pul geliyodu yüzüme sürünce.bide hafiften yanıo sızlıodu düşünün yani.nemlendirici taşır oldum

canım glıss eczanede degıl boyle sac bakım urunlerı parfum neyım satan yerlerde olur ne denıyor o yerleere (benden soylemesı kokusu ıgrenc pembesı guzel dıyenlere aldırma heheh:)

yok gliserin diyorsan bak o eczanede olur ıste hehe:)

kontes saçım uzadıı nerden anladım arkalar kıvırcık pek belli olmuyo ama perçemimden anladım çok olmamıştı perçem kesirtireli bugün sadece perçemimi düzleştirdim upuzunnn kısacıktııopuyorumnanaktan

kız onun eczanede ne işi var kaydirigubbakcemile3
marketlere , kozmetikçilere filan bak

hayy allah yanlış yerde aramışım bi de kaç tane eczaneye sordum :kedi: sağol :1hug:

yesa sana da teşekkür ederim özel mesaj yolamışsın ben yollayamıyorum yetrli değilmiş mesajlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…