ne yazık ki bende bi işe yaramadı canım
bitene kadar kullandım
daha da almadım:umursamaz:
önerim yok çünkü ben de geçiremedim sivilceleri biliyoneyvahedigeldismile
bn de sni sefiom kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
cikin bakma kuaföre kırıklarını aldır yeter :)
kestr ama dogal rengnde kalsın bıraz.. ne kadar kımyasal o kdr saglıksız sac
canım hap ve antibiyotik alıyorum 1 haftadır
eczaneden de vichy temizleme jeli + tonik + nemlendirici krem aldım
çünkü normalde 50nin üzerinde olması gereken cilt nemi bende 27 çıktıeyvahedigeldismile
iyi geldiler şimdilik
azaldı kızarıklıklarım
bakalım nolcak...bilmiyorumkismile
eheh rica ederik :kedi:slm sirma saclilarrrrrrrrrrr bayanssulusmile
ayyyy kizlar gliss glis diip duruyosunuz bende diorum ne bu glis:)
sac icin özel spreyler var burda fisfisli sisenin icinde kokusuda güzel onu kastediyosunuz galiba:)
bende kullaniyorum bikac haftadir daha yeni kafama dank etti bendekininde glis oldugu:):)
ayyyy kizlarrrrr saclarimin odun gibi ve felaket bi sekilde kirik olmasiyla son bikac haftadir cok dikkat etmeye basladim
artik ne fön ne düzlestirici hicbisi yapmiyorum:)
ayyyy henüz bemixe baslayamadim ama önce sarimsakli sampuanla yikiyorum saclarimi sampuanim kirik ve yipranmis saclar icin)sonra burdan cok kuru saclar icin özel bi sey aldim türkcesini bilmiyorum hani su banyoda saca sürülüp geri durulanan sey saclari yumusatiyo fln banyodan sonrada glissimi sIkIyorum sacima ohhh misss:):)
acayip parlak ve yumusacik oldularrr, bunlari yapmadan önce parmaklarimi saclarimin arasinda hayatttaaa gezdiremiyodum ama simdi pamuk gibilerrr:) hala kirik saclarim ama artik felaket kuru degiller:)dünyalar benim oldu vallahiiiii:)
kissss kkontess sagol balim valla iiki acmissin bu topigi opuyorumnanaktan
kıskanç kızçeee kaydirigubbakcemile3beni de alın aranıza opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın kız.. bayanssulusmile sür sürüştür kremlerini.çok mu kuruymuş senin cildin.ben hiç baktırmadım acep bende kaçtır laelaelaelaelae baktırayım böölee
kız onun eczanede ne işi var kaydirigubbakcemile3kkontes gliss aradım bu hafta ama bulamadım eczanelerde. öyle bişey duymadıklarını söylediler nasıl bulucam ben bunu
kontes saçım uzadıı nerden anladım arkalar kıvırcık pek belli olmuyo ama perçemimden anladım çok olmamıştı perçem kesirtireli bugün sadece perçemimi düzleştirdim upuzunnn kısacıktııopuyorumnanaktan
kız onun eczanede ne işi var kaydirigubbakcemile3
marketlere , kozmetikçilere filan bak
öhöm öhömm :kedi:
ooo kimler gelmiş kimler:roflol:
naber kızz rapunzellaklinialirimsmile
şeyyy ben geldim de:kedi:
iim bebemm sen nasılsınnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?