Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aaa ilk kez duyuyorum onu bilmiyorumkismile
tmm kuşum bi araştıraımm
çok saolll
guclubacismile

kontesscim yaa çok üzgünüm benim hastalğın çaresinin olmadığını psikiyatr dr itiraf etti ilaçları belki etki eder diye kullandırtıyormuş

bugün yine aktardaydım
bi kaç şey aldım,sabun filan
çocuk dior ; napıyosun bu kadar yağı sabunu sen yaa, walla zengin ettin beni:roflol:

:çok üzgünüm:unutmuşsundur beni parrdon yaa benim hastalığım saçlarımı kopartıyorum hastalığın adı trikotilomani

:çok üzgünüm:unutmuşsundur beni parrdon yaa benim hastalığım saçlarımı kopartıyorum hastalığın adı trikotilomani
bunun mu tedavisi yokmuş alla alla çok ilginç bilmiyorumkismile
kendine engel olmayı denedin mi peki ?
yani psikolojik olarak kendi kendine hakim olmayı?
ilaçlar herşeye çözüm değil,özellikle bu konulardaa

ben de lisedeyken tırnak yerdim feci halde,sonra bi anda bıraktım
şimdi yiyeni görünce bile midem kalkar :bbo:

daha küçükken de saçlarımı ısırırdım
uçları sürekli ağzımdaydı
hatta babam korkuturdu beni , bırakayım diye :roflol:
bana mısın demezdim
sonra onu da bi anda bırakıverdimm
hiç öyle doktormuş tedaviymiş filan görmedim wallahii:1shok:

kaydirigubbakcemile2 kıslar bi rahatladım sormayın..sınav süresi uzatılmış..çok rahatladım ya..
mercanım saç koparma derken nasıl oluyo köktenmi yoksa uçtan mı?her derdin çaresi vardır cnm..önemli olan depresyonun ..
kontes vichy nin numunesini aldım..senin nemlendiricinin light olanından verdi eczacı..avene temizleyici alıcam kesin..avene nemlendirici aldığım eczacıya gittim senin kullandığın sorunlu ciltler için dengeleyici asıl nemlendirci başka dedi..bana o nedenle yetmiyomuş bakalım bi de bunu denicem..

malesef canım hiç bir şekilde engel olamıyorum parmak uçlarımı bantlayıp biraz durdurabiliyorum.Kendi saçımı kopartmayım diye peruk aldım 1 hafta da peruk kel kaldı:) ikincisini aldım ama yine de bir şekilde kopartıyorum inanılmaz bir dürtü bu elimi kafamdan indiremiyorum.malesef ki bir çok insanda da var bu hastalık http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...koparma-hastal305287305-triktillomani-68.html

yok kıs yok bırakamamışsın bence..baksana şimdi de uzatmaya meyillisin kaydirigubbakcemile3

bende de var aslında buna benzer bişey sürekli saçımla oynuyorum baş barmağım ve işaret barmağımdaki tırnaklarımla sıkıştırıyorum ses çıkıyor çıt çıt diyee-tatlicadiarzu-
ve biara ağzımla yapıyodumkafamçokkarıştı yani dişlerimi arasındaa..
neden yapğtığımı bilmiyorum farkında olmadan farkında olduğum anda bırakıyorum..CADIARZU bu yüzdende saçlarım kırışıyor olabilirr:1shok:

3senedir filan da saç dolaştırma hastalığım var
bu sene oldukça azaldı
kendi kendimi ikna çabasına girerek azalttım
sonuçta dolaşınca açamıyordum ve yoluyordum
haliyle o kısımdaki saçlarım daha kısa ve kötü görünüyordu
kuaför bile farkederdi
çok utanırdım...
mesela topuz yaptığımda ensenin hemen üst tarafındaki saçlarımı dolaştırıyorum
o yüzden elimden geldiğince topuz yapmıyorum
ensemden topluyorum saçımı,örüyorum ya da salık bırakıyorum
bu şekilde bir çözüm ürettim

evet canım kökünden kopartıyorum o hissettiğim acı bana zevk veriyor koparttıkça kopartasım geliyor bir çeşit rahatlama

hadi bakalım kuşumm,inş memnun kalırsıınnn
ben de bugün salyangoz kremi numunesi aldım
gerçi almayı düşünmüyorum çünkü yeterince şey kullanıyorum yüzüm için ama bakalım :hulya:

canım çok üzgünüm ama bende öyle parmaklarımda dolayarak başlamıştım birde baktım kopartmaya başlamışım aman derim dikkatli ol elinden geldiğince saçlarına ellemelmaz:

abowww nabıosun yawrum sen :1shok:
peruk çözüm olmaz bence daha beter tetikler...
sonuçta alışkanlıktan wazgeçmemiş oluyorsun.
kendi kendine hakim olmak zorundasın
koparınca mutlu mu oluyosun peki bilmiyorumkismile

benim öyle güzel saçlarım vardı ki herkes hayran kalırdı dipleri görünmezdi bile şuan çok seyreldi ve kısalar bu sinameki tarifinden ,sarımsaklı şampuana kadar hepsini yapıyorum sçlarım küsmesin yeniden çıksınlar diye hatta sürekli bioxcin kullanıyorum

yok kıs yok bırakamamışsın bence..baksana şimdi de uzatmaya meyillisin kaydirigubbakcemile3

bgn 2 kız arkimle kuaföre gittim
onlar saç kestirdiler
bana da takılıyolar azcık kestir sen de diye
ııhhhh dedim 1 metre yanına yaklaşmam makasın kaydirigubbakcemile3
alay konusu oluyorum yaaaa ama olsun
ben rapunzel olucimmm
çok pis taktım kafayı aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…