kurtarmaz be aplaaböyle saçım olsun 100 tl borcum olsun..
100 tl amasırnaşık şey
aaa ilk kez duyuyorum onu bilmiyorumkismileben kaynar sütü seviyorum kaynar sütün içine koyuyorum 1 tatlı kaşığı mayayı.
kontesim yine bulmuşsun rapunzelleribende bugün 11. yi yapıcam öyle ahım şahım bir uzama olmadı ama yinede bakım yapmış oluyorum en azından. geçenlerde bir arkadaşım saçların ne kadar güzel parlıyor dedi havalara uçtum vallahi öğretmenlerde saçların günden güne kabarıyor dedi ahaha
bir de bir şey sormak istiyorum elimde 3 tane bemix kaldı onlarla yapsam olur heralde değil mi?
birde kontescim burdada okumuştum gümüş suyu 1 hafta içerisinde tüm sivilceleri %98 azaltıyormuş kendi sitesindende baktım. linki bulamadım bulursam gönderirim sanada. izleride yok ediyormuş. 1000 ml 15 ppm 85 liraymış. kampanya fiyatıymış bu. arayıp kendimde sormuştum alnımdaki ufak izler için alıcaktım. 1 gün içerisinde elinizde olur dediler kargo fişyatıda 5 liraymış. ancak ben daha sonra almamaya kadar verdim çok büyük bir sivilce problemim olmadığı için. kil maskesi falan yaparım dedim. ama sen bildiğim kadarıyla rahatsızsın bir araştır derim sana eczanelerdede bulunuyormuş. bilgine
kontesscim yaa çok üzgünüm benim hastalğın çaresinin olmadığını psikiyatr dr itiraf etti ilaçları belki etki eder diye kullandırtıyormuş
bunun mu tedavisi yokmuş alla alla çok ilginç bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:unutmuşsundur beni parrdon yaa benim hastalığım saçlarımı kopartıyorum hastalığın adı trikotilomani
ben de lisedeyken tırnak yerdim feci halde,sonra bi anda bıraktım
şimdi yiyeni görünce bile midem kalkar :bbo:
daha küçükken de saçlarımı ısırırdım
uçları sürekli ağzımdaydı
hatta babam korkuturdu beni , bırakayım diye :roflol:
bana mısın demezdim
sonra onu da bi anda bırakıverdimm
hiç öyle doktormuş tedaviymiş filan görmedim wallahii:1shok:
evet canım kökünden kopartıyorum o hissettiğim acı bana zevk veriyor koparttıkça kopartasım geliyor bir çeşit rahatlamakaydirigubbakcemile2 kıslar bi rahatladım sormayın..sınav süresi uzatılmış..çok rahatladım ya..
mercanım saç koparma derken nasıl oluyo köktenmi yoksa uçtan mı?her derdin çaresi vardır cnm..önemli olan depresyonun ..
kontes vichy nin numunesini aldım..senin nemlendiricinin light olanından verdi eczacı..avene temizleyici alıcam kesin..avene nemlendirici aldığım eczacıya gittim senin kullandığın sorunlu ciltler için dengeleyici asıl nemlendirci başka dedi..bana o nedenle yetmiyomuşbakalım bi de bunu denicem..
hadi bakalım kuşumm,inş memnun kalırsıınnnkaydirigubbakcemile2 kıslar bi rahatladım sormayın..sınav süresi uzatılmış..çok rahatladım ya..
mercanım saç koparma derken nasıl oluyo köktenmi yoksa uçtan mı?her derdin çaresi vardır cnm..önemli olan depresyonun ..
kontes vichy nin numunesini aldım..senin nemlendiricinin light olanından verdi eczacı..avene temizleyici alıcam kesin..avene nemlendirici aldığım eczacıya gittim senin kullandığın sorunlu ciltler için dengeleyici asıl nemlendirci başka dedi..bana o nedenle yetmiyomuşbakalım bi de bunu denicem..
canım çok üzgünüm ama bende öyle parmaklarımda dolayarak başlamıştım birde baktım kopartmaya başlamışım aman derim dikkatli ol elinden geldiğince saçlarına ellemebende de var aslında buna benzer bişey sürekli saçımla oynuyorum baş barmağım ve işaret barmağımdaki tırnaklarımla sıkıştırıyorum ses çıkıyor çıt çıt diyee-tatlicadiarzu-
ve biara ağzımla yapıyodumkafamçokkarıştı yani dişlerimi arasındaa..
neden yapğtığımı bilmiyorum farkında olmadan farkında olduğum anda bırakıyorum..CADIARZU bu yüzdende saçlarım kırışıyor olabilirr:1shok:
abowww nabıosun yawrum sen :1shok:malesef canım hiç bir şekilde engel olamıyorum parmak uçlarımı bantlayıp biraz durdurabiliyorum.Kendi saçımı kopartmayım diye peruk aldım 1 hafta da peruk kel kaldı:) ikincisini aldım ama yine de bir şekilde kopartıyorum inanılmaz bir dürtü bu elimi kafamdan indiremiyorum.malesef ki bir çok insanda da var bu hastalık http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...koparma-hastal305287305-triktillomani-68.html
ayh hayatta koparamam saçımı kökünden eyvahedigeldismileevet canım kökünden kopartıyorum o hissettiğim acı bana zevk veriyor koparttıkça kopartasım geliyor bir çeşit rahatlama
yok kıs yok bırakamamışsın bence..baksana şimdi de uzatmaya meyillisin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?