Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

zaten kısa bir kez kestirdim düzelsin diye ama malesef bir daha uzatamadım sürekli yenileri çıkıyor bende koparttığım için yeni gelen ler hep kısa saçlarım

cnm elinde sürekli bi uğraş olsa..mesela örgü,nakış ne bileyim takı tasarım resim filan..hem aklın meşgul olur hem elin..bilemiyorum ne seversin ki?bence onu dene..bide sürekli topla bence saçını..eşarpla filan sıkı sıkı bağla istersen

saçsız kalırsan çok kötü olcak ama , bunu düşündüğünde de vazgeçemiyor musun?
ayh ne bileyim kendini çimdikle filan,o acıdan mutlu ol mesela
bacak tüylerini yol :1ninca:
Allah korusun valla çok zor bi şeye benziyor :1shok:

eed bence de eşarp süper fikir opuyorumnanaktan

bi de anlamadığım şey;madem acısından zevk alıyorsun peruk yolmak neden?
o acıtmaz ki senin canını ?

gerçi dediğim gibi bunun sebebi bir şey yolmak olmamalı,büsbütün körüklemiş olursun bence o şekilde...
kendine hakim olmalısın
içinden kendi kendine sayıkla mesela hep
uzun bakımlı saçlarım olucak de
güzel görünücem de
eğer yaparsam çok üzülcem sonra pişman olucam dee

yaa üstelikte evli ve bir kız annesiyim kızımda beni örnek alıyor malesef .Anne yapma diyor kel kalacan diyor

bir çeşit rahatlama demişsin,doktor bence önce sorun kaynağını bulsun.
insan neden rahatlamak ister? derdi ,tasası ws olduğunda...
o derdi tasayı çözmeye çalış mesela...
ve yapamıyorum hakim olamıyorum da deme kendine
tam aksini söyle
inanmak başarmanın yarısıdır
her konuda bu böyle,
kötü şey düşünürsen kötü şey olur

eşarpta taktıktım ama bir süre sonra bakıyorumki kafamda değil.yandan yandan elimle oynaya oynaya kaydırmış oluyorum başımdan

bitecek bu hastalık demi kızlar yaa başaracam ben demi benimde esskisi gib güzel saçlarım olacak yeniden inanıyımmı

inan tabi canımm
inanmak ve başarmak zorundasınn
bak ne güzel fotolar paylaşıyorum,ne harika saçları var hatunlarınnn
öyle görünmek istemez misin sen deee a.s.

kız nolma emi alkisalkisalkis koparttı n beni...fena fikir değil de ayda bir o da

inan tabi canımm
inanmak ve başarmak zorundasınn
bak ne güzel fotolar paylaşıyorum,ne harika saçları var hatunlarınnn
öyle görünmek istemez misin sen deee a.s.
evet bende o yüzden sürekli buralara takılıyorum sürekli kendime bakım yapıyorum makyaj malzemesi alıp ödüllendiriyorum kendimi.kaydirigubbakcemile2

bundan sonra sürekli ben güzel bir kadınım ben güzel bir kadınım saçlarım uzayacak saçlarım uzayacak diye içimden geçirip duruyum. sanki zikir eder gibi demi birde öyle deneyim belkim farkında olurumda yapmam

cnm bence hobi fikrini ciddi ciddi düşün CADIARZU
canım benim saol onların hepsini denedim desem.Eşim geçen yıl bana çeşit çeşit boncuklar almış takı tasarımı yapıyımda ellerim oyansın diye ama hem takıyı yapıp hemde saçlarımı kopartabiliyorum o kdar marifetliyim yani elişide yaptım şal ördüm klozet takımı ördüm falan falan işte ama el otomatikleşmiş bir şekilde kopartabiliyorum ben

biraz farklı gelebilir ama seramik gibi ellerini batırabileceğin bi işe ne dersin..ellerin batarsa sürmezsin yada bi iki sürer sonra dikkat edersin yaada bi süre çok çok kısa kestir yada sıfıra vurdu.olmayınca belki zamanla unutursun fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…