ayh nasıl kıyabiliyorsun yaa eyvahedigeldismilezaten kısa bir kez kestirdim düzelsin diye ama malesef bir daha uzatamadım sürekli yenileri çıkıyor bende koparttığım için yeni gelen ler hep kısa saçlarım
cnm elinde sürekli bi uğraş olsa..mesela örgü,nakış ne bileyim takı tasarım resim filan..hem aklın meşgul olur hem elin..bilemiyorum ne seversin ki?bence onu dene..bide sürekli topla bence saçını..eşarpla filan sıkı sıkı bağla istersen
o da yapmaz umarım bilmiyorumkismileyaa üstelikte evli ve bir kız annesiyim kızımda beni örnek alıyor malesef .Anne yapma diyor kel kalacan diyor
kızımıda yaparken gördüm allahtan devam etmedibilmiyorumkismileo da yapmaz umarım bilmiyorumkismile
saçsız kalırsan çok kötü olcak ama , bunu düşündüğünde de vazgeçemiyor musun?
ayh ne bileyim kendini çimdikle filan,o acıdan mutlu ol mesela
bacak tüylerini yol :1ninca:
Allah korusun valla çok zor bi şeye benziyor :1shok:
evet bende o yüzden sürekli buralara takılıyorum sürekli kendime bakım yapıyorum makyaj malzemesi alıp ödüllendiriyorum kendimi.kaydirigubbakcemile2inan tabi canımm
inanmak ve başarmak zorundasınn
bak ne güzel fotolar paylaşıyorum,ne harika saçları var hatunlarınnn
öyle görünmek istemez misin sen deee a.s.
bitecek bu hastalık demi kızlar yaa başaracam ben demi benimde esskisi gib güzel saçlarım olacak yeniden inanıyımmı
kız nolma emi alkisalkisalkis koparttı n beni...fena fikir değil de ayda bir o da
canım benim saol onların hepsini denedim desem.Eşim geçen yıl bana çeşit çeşit boncuklar almış takı tasarımı yapıyımda ellerim oyansın diye ama hem takıyı yapıp hemde saçlarımı kopartabiliyorum o kdar marifetliyim yani elişide yaptım şal ördüm klozet takımı ördüm falan falan işte ama el otomatikleşmiş bir şekilde kopartabiliyorum bencnm bence hobi fikrini ciddi ciddi düşün CADIARZU
canım benim saol onların hepsini denedim desem.Eşim geçen yıl bana çeşit çeşit boncuklar almış takı tasarımı yapıyımda ellerim oyansın diye ama hem takıyı yapıp hemde saçlarımı kopartabiliyorum o kdar marifetliyim yani elişide yaptım şal ördüm klozet takımı ördüm falan falan işte ama el otomatikleşmiş bir şekilde kopartabiliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?