işte bir sıfıra vurdurma işini yapmadım cesaret edemiyorum az da olsa kafamda tüy olması bana bir güzellik veriyordur bilmiyorumkismile sıfıra vurdurursam kendimi hepten bitmiş gibi hissederim ters etki eder hepten bırakırım ben kendimi senağlamabiraz farklı gelebilir ama seramik gibi ellerini batırabileceğin bi işe ne dersin..ellerin batarsa sürmezsin yada bi iki sürer sonra dikkat edersin yaada bi süre çok çok kısa kestir yada sıfıra vurdu.olmayınca belki zamanla unutursun fisfisfis
seramik işi iyi bir fikir bir araştırıyım ben. nasıl yapılır neler lazım fikrin varmı
evet bende elim kirli olacağı için belkim ellemem saçlarıma:Saruboceq:bilmiyorum tatlım..ilinde ki halk eğitim belediye yada imkanın varsa kursunu veren yerler varsa görüş onla..burda mantık elin batarsa kafana sürmezsin..bilemioyrum ki bilmiyorumkismile
inşallah olur canımm :Saruboceq:kkontes bizde eşimle bu hafta saçımızı uzatmaya karar verdik eğer sonuç seninki kadar iyi olursa ki ben öyle olacagını umuyorum sana çok çok teşekkür edeceğiz .
KIZLAR SADECE Bİ TAVSİYE İSTEYEN YAPSIN...
MAYAYLA 26 GÜNDE 4 CM UZADI..YANİ NERDEYSE 6 GUNDE 1 SANTİM KADAR UZUO.
SAÇI NEMLENDİRMESİ TEL TEL AYRILMIŞ GİBİ DURMASI,CİLDİ FONDÖTEN SÜRMÜŞCESİNE İPEK GİBİ YAPMASI YAĞ DENGESİNİ AYARLAMASI DA CABASI.T BÖLGEM DÜZENE GİRDİ.SİVİLCEM ZATEN AZDI AMA ŞİMDİ NERDEYSE HİÇ ÇIKMIO.YUMUŞACIK OLDU TENİM.YÜZÜME FONDÖTEN SÜRMÜŞÜM GİBİ
İNSAN GENİNE EN ÇOK UYGUNLUK GÖSTEREN BESİN MAYAYMIŞ VE DE SAÇ İÇİN VÜCUT İÇİN TÜM GEREKLİ VİTAMİN VE MİNERALLERİ BARINDIRIO..
ASLA KİLO FELAN YAPMIO AKSİNE BAĞIRSAKLARIMI DÜZENE SOKTU.
SAÇLAR DOLGUN DURUO FAZLALAŞIO KESİNLİKLE.KENDİ ÜZERİMDE UYGULADIM VE GÖRDÜM
HERKESE TAVSİYE EDİORUM.İSTEYEN DENESİN DİE.
mavı su sac dıplerıne qelse zarar verır mı:S
bugün yine aktardaydım
bi kaç şey aldım,sabun filan
çocuk dior ; napıyosun bu kadar yağı sabunu sen yaa, walla zengin ettin beni:roflol:
tamam cnm bize de haber ver.ben dove ısıya karşı aldım gerek varmı almama ya ??
işte bunu özellikle kuaförüme sorucamm cumartesi günü.. ama şöyle bişey var. bu konuyla ilgili topikte mavi suyla saçların uzadığından da bahsetmiş. düşününce saç diplerine sürülmezse saçın uzamasına katkı sağlayacağını sanmam..sadece saçın uçlarına sürülerek saçın kolay açılmasını bide sağlıklı görünmesini sağlar.. cumartesii öğrenir öğrenmez söylerim kızlarrr..yerimseniben
kızlar kuru öğütülmüş mayayı nerden bulabilirim aktara sordum bugün yok dedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?