Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

işte bir sıfıra vurdurma işini yapmadım cesaret edemiyorum az da olsa kafamda tüy olması bana bir güzellik veriyordur bilmiyorumkismile sıfıra vurdurursam kendimi hepten bitmiş gibi hissederim ters etki eder hepten bırakırım ben kendimi senağlama

seramik işi iyi bir fikir bir araştırıyım ben. nasıl yapılır neler lazım fikrin varmı

bilmiyorum tatlım..ilinde ki halk eğitim belediye yada imkanın varsa kursunu veren yerler varsa görüş onla..burda mantık elin batarsa kafana sürmezsin..bilemioyrum ki bilmiyorumkismile

bilmiyorum tatlım..ilinde ki halk eğitim belediye yada imkanın varsa kursunu veren yerler varsa görüş onla..burda mantık elin batarsa kafana sürmezsin..bilemioyrum ki bilmiyorumkismile
evet bende elim kirli olacağı için belkim ellemem saçlarıma:Saruboceq:

Ben de şu mavi suyu bi kuaförüme sorim.. cumartesi sorarım kızlar bana yanlış bilgi vermez.. linkte yazılanları okudum bende şimdi. ama saç dibine sürülüyomu sürülmüyomu hiç bahsetmemişler.. ama yorumlar güzell.. bi kuaförden iyice öğrenip kullanmakda fayda var gibi..bayanssulusmile

kkontes bizde eşimle bu hafta saçımızı uzatmaya karar verdik eğer sonuç seninki kadar iyi olursa ki ben öyle olacagını umuyorum sana çok çok teşekkür edeceğiz .

bende aynen kzımı emziriirken bil ebi rtaraftan saçımla oynardım..
şimdi anlıyor ve benden görüp yaptı birkaçkez bende ona ben yalnış yapıyorum sakın yapma benim saçımı ağzıma soktuğumu gördüğünde elime vur yapma sakın de dedim..şu an beni görsün ayne çat elimeekaydirigubbakcemile yapma diyor..

ben koparmam ama asla saçımın bir teli bile dökülsün üzülüyorum 3senedir dökülüyor ..ybende bıoxın kullandım etkili oldu fakat ısırgan suyuna ve ısırganlı tresan şampuan kullandığımdan bu yana 2hafta falan oldu..dökülme acayip şekilde azaldıııalkisalkisalkis:dance::dance:

kızlaar merabaa =)))

dün 9. kürümü de yapmış bulundum :) benim bi sorum olucaktı bilen bilir belki. benim saçımda dökülme falan yok, ama alnımda bi açıklık, seyrelme var. bioxsin serumlarından aldım bugün. o açıklığı kapatmam mümkün mü? yeni saç çıkarır mı?

ya canm bende mayalı sut ısını denemek ıstıorm yas ve kuru maya fark edıo mu.. bıde kılo aldırmadına ınanmak ıstıorm maya sonucta... :S

mavı su sac dıplerıne qelse zarar verır mı:S

işte bunu özellikle kuaförüme sorucamm cumartesi günü.. ama şöyle bişey var. bu konuyla ilgili topikte mavi suyla saçların uzadığından da bahsetmiş. düşününce saç diplerine sürülmezse saçın uzamasına katkı sağlayacağını sanmam..sadece saçın uçlarına sürülerek saçın kolay açılmasını bide sağlıklı görünmesini sağlar.. cumartesii öğrenir öğrenmez söylerim kızlarrr..yerimseniben

tamam cnm bize de haber ver.ben dove ısıya karşı aldım gerek varmı almama ya ??

tamam cnm kesin haber vericemmyerimseniben nasıl geldi saçlarına dove?? sonuç güzelmi? saçlarımı çok kırdığı için düzleştirici kullanmaktan vazgeçmiştim.. sonuç iyiyse onu da alabilirim:1rolleyes:

eh cnm işte..ama bilmyiorum dove yüzünden mi yaptığım maskeden mi ama saçlarım çok güzel şek,il aldı o kullandığımda :)

saol canm beklıorm bılgılerını. ben sacıma püskürtüorm ama arada kacıo dıplere .. zararı varsa dıkkat edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…