Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valla topik iyice kuru maya sut topigine donmus arkadaslar yanlis geldiniz ben de iciyorum KURU maya olacak bugun ev sahibim saclarin ne kadar hizli uzamaya basladi dedi valla bi karisim kullaniyorum bi de sute maya katiyorum dedim hangisi bilmiyorum ama ikisi birden sanirim:))

ikisi de etkilemiştir bence deee

Son düzenleme:
walla doğru diyorsun bebişim
nedense(!) konu; maya ile saç uzatmaya dönüverdi.

topik açmak parayla değil sayın üye...
'bu kür işe yaramıyor,şunu deneyin daha süper' olayları hoş değil.
en azından bu davranışın yeri bu topik değil.
ha bi şey denemişsin,işe yaramıştır sözüm yok eyvallah
ama kendi fikrini anlatırken karşı tarafı ezip geçmemek lazım.
yoksa çok da derdim değil bana inanıp inanmaman
saçımı uzattım mı ,uzattım
gerisi fasa fiso :dance:

ps: topiğe arada bir gelen ya da ilk defa gelen,konuyu bilmeyen bayanlar lütfen yorum yapmayınız.

Son düzenleme:

şekerim ben içmek için değil son hafta 2 kez saç boyadım gene biraz yıprattım suna dumanlıkayanın zeytinyağını ısıtın içine öğütülmüş 1 tatlı kaşığı maya koyun uygulayın yıpranmış saçlara birebirmiş diye okudum nette ama öğütülmüşünü bulamadım burdada maya muhabbeti vardı zaten ondan kızlar bilir nerde bulacağımı diye sordum bilmiyorumkismile gene tekrarlim kızmassan eyvahedigeldismile kuru maya değil kızlar öğütülmüşünü arıyorum un kıvamında olan markette varmıdır ki bilmiyorumkismile

cnm onu topic de kullanan arkadaşlara sor istersen.oradakiler daha ii yardımcı olabilir kullandıkları için..buraya gelenler de sayı o kadar değil..yanlış anlama cnm dediğim gibi o başlıkta ki arkadaşlar kullandığı için bizden daha ii yardımcı olabilir
bu arada kimse kusura bakmasın kontes e katılıyorum.millet başlığı var ..oraya yazın.gelip buraya yazmanın tek mantığı var ona da karşıyım.onu kullanmak isteyen açar sayfasını okur.burda yazan şey belli bi kür.niye bu kadar zorlama var.ben bunda artık başka şey aramaya başlıcam..mayalı sütü bende merak ettim denedim ama burada değil diğer sayfada konuştum.ha denedi faydalı olmuş olabilir itirazım da yok ama dediğim gibi gelip gidip aynı şeyi yazmak hoş değil.benzer tepkimi avon sayfasına yazan oriflame cılara da göstermiştim.
herkes gereken dikkati gösterirse seviniriz :) buyrunnnnnnnnn

lafım sana değildi canım.
ben kullanmadım maya.
bilmiyorum.

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben bugun yine yaptim:))) cok mutluyum son 9 BEMIKSIM kaldi temmuzun 10una kadar :)

Bu topiği yeni gördüğüme inanamıyorum! ohaoldumsmile
Ayy kızlar çok heyecanlandım.
Bugün herşeyi alıp hemen hemen hemen başlamak istiyorum. delikafadulden
Ama kafama takılan bir şey var.
Benim saçlarımda boya yok, rengi de oldukça koyu. Hatta görenler boya zanneder.
Renginin açılmasını istemiyorum haliyle..
Sinameki açar mı rengini?

eger sacta boya yoksa kendi rengini acmıyo canım
sadece sacında boya varsa boyalı yerlerde acılma oluyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…