AMİN cnm
kkontesssssssss bak burayı oku senin mavi su için
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...runler/328986-degisime-inanamayacaksiniz.html
sanırım sorduğunuz marketlerde satılan pakmaya..mayalı süt için soruyorsanız pakmaya olması lazım bende içiyorum da
ya canm bende mayalı sut ısını denemek ıstıorm yas ve kuru maya fark edıo mu.. bıde kılo aldırmadına ınanmak ıstıorm maya sonucta... :S
kızlar kuru öğütülmüş mayayı nerden bulabilirim aktara sordum bugün yok dedi(
valla topik iyice kuru maya sut topigine donmus arkadaslar yanlis geldiniz ben de iciyorum KURU maya olacak bugun ev sahibim saclarin ne kadar hizli uzamaya basladi dedi valla bi karisim kullaniyorum bi de sute maya katiyorum dedim hangisi bilmiyorum ama ikisi birden sanirim:))
walla doğru diyorsun bebişim
nedense(!) konu; maya ile saç uzatmaya dönüverdi.
topik açmak parayla değil sayın üye...
'bu kür işe yaramıyor,şunu deneyin daha süper' olayları hoş değil.
en azından bu davranışın yeri bu topik değil.
ha bi şey denemişsin,işe yaramıştır sözüm yok eyvallah
ama kendi fikrini anlatırken karşı tarafı ezip geçmemek lazım.
yoksa çok da derdim değil bana inanıp inanmaman
saçımı uzattım mı ,uzattım
gerisi fasa fiso :dance:
ps: topiğe arada bir gelen ya da ilk defa gelen,konuyu bilmeyen bayanlar lütfen yorum yapmayınız.
lafım sana değildi canım.şekerim ben içmek için değil son hafta 2 kez saç boyadım gene biraz yıprattım suna dumanlıkayanın zeytinyağını ısıtın içine öğütülmüş 1 tatlı kaşığı maya koyun uygulayın yıpranmış saçlara birebirmiş diye okudum nette ama öğütülmüşünü bulamadım burdada maya muhabbeti vardı zaten ondan kızlar bilir nerde bulacağımı diye sordum bilmiyorumkismile gene tekrarlim kızmassan eyvahedigeldismile kuru maya değil kızlar öğütülmüşünü arıyorum un kıvamında olan markette varmıdır ki bilmiyorumkismile
kuru maya cnm..
asla kilo yapmıo..kiloma dikkat eden biriyim görünümüme önem veririm.kilo yapsa asla kullanmazdım cnm
uzamıolar beee pff.. seklı semalı bellı deıl lanet saclarmınn off!! yıldız asyalının ne quzel kıvır kıvır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?