Kızlar eminim cevabı verilmiştir ama bulamadım o kadar sayfanın arasında kusuruma bakmayın..
Şimdi sinamekiyi kaynatırken bemiksi de karıştırıyor muyuz?
Yoksa kaynattıktan sonra mı karıştırıyoruz?
sinemakiyi kaynat süz.. ılıdıktan sonrada bemixi ve 1 çorba kaşığı badem yağını içine kat cnmmyerimseniben
Teşekkür ederim canım acele ettim biraz ben kaydirigubbakcemile3
ben kocaman bi fısfıslı şişeye yaptım.
baş ucumda.
aklıma geldikçe fıslatıyoruma.s.
tabiki de sadece uçlara...
akıllı kızsın sen =)
peki oranlarını nası yaptın?
ben bebe yağı katmıcam yalnız sadece gliserin ve su
bi de biliyorum sen kurutmuyosun onu sürdükten sonra
ama ben ıslak saçla duramıyorum
sürdükten sonra ne zaman kurutsam sence en erken?
saç gliserini emmeden kurursa gliserin daha çok zarar verir diye tahimn ediyorum da
merci :kedi: 1 çay bardağı suya 1 kapak gliserin koydum meselaa...
bebe yağı da 3 damla filan zemuszemus
doğru tahmin ediyosun bence ama neden ıslakla kalamıyosun anlamadım
sadece uçlara püskürtüceksin,omuzlarına da bi havlu koyarsın oldu bitti
10 dk ya sürer ya sürmez kuruması...opuyorumnanaktan
ben uçları normalde de kurutmuyorum :umursamaz:
benim saçlarım yapısından heralde çok geç kurur
bi de ben boylara da sürdüm kısa katlarım var
onlar da nasiplensin dedim
senin kurutmadığını da biliyorum
ama senin ne güzel örülünce şekil alıyor
benim kurutmazsam çok tipsiz olur
maşallah canım saçlarına darısı başıma =)
neden öyle ayrı gayrı yapmak istiyosun ki?
mantığını anlamadım :1shok:
ben hep 3 ünü karıştırdım
bölmek aklıma bile gelmedi
Kızlaarrr mavi suyu kuaförüme sordum.. saç diplerine de sürülüyormuşş.. selective nin 35 tl ama :1shok: ya çok pahalıı geldi bana almadımm :sm_confused:
kızlar yaa 11 defa yaptım ama yanlızca 5-6 cm falan uzama var neden böyle oldu sürüyorum 4-5 saat sonra yıkıyorum düzleştirici kullanmayıda bıraktım saçlarımıda yıkadıktan 1 saat sonra kurutuyorum ve 3-4 günde bir yıkıyorum şampuanımda organik mayalı sütü düzenli içmeye çalılıyorum 1 haftadır bakalım nasıl olucak
CANIM bazilarininki yaparken uzuyor bazilarininki de bitirdikten sonra sen simdi ara falan verince o uzamaya baslar icini ferah tut:)) mayali sutu de gonulden destekliyorum kesinlikle etkisi var zaten her bi yerde yaziyor hadi afiyet olsun kolay gelsin
kızlar yaa 11 defa yaptım ama yanlızca 5-6 cm falan uzama var neden böyle oldu sürüyorum 4-5 saat sonra yıkıyorum düzleştirici kullanmayıda bıraktım saçlarımıda yıkadıktan 1 saat sonra kurutuyorum ve 3-4 günde bir yıkıyorum şampuanımda organik mayalı sütü düzenli içmeye çalılıyorum 1 haftadır bakalım nasıl olucak
ara sıra benim aklıma gelir böyle saçma sapan fikirler.. :kedi:kaydirigubbakcemile3
en iyisi 3 ünü hiç ayırmamak..cvp verdiğin için tesekkürlera.s.
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUMMM opuyorumnanaktan sırnaşık şey :sm_cool:
hımmm anladım kuşumm kaydirigubbakcemile28 kere yapınca 1 ay ara vermiştim canım şimdi 3 kere daha yaptım okullar kapanınca ara vereceğim. o dönemdede denize falan girersem zaten yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?