he he oldu :))
bu arada kıslar parfüm ne kullanıyosunuz?bende parfüm manyaklığı çıktı ii mi ?lancome hypnose aldım :))avondan da alıyorum :)
olsun kuşummmmmmopuyorumnanaktanaaaaaaaaaaahhhhhh kontesim harikasınakşam akşam gözüm gönlüm açıldı
benimde olsun böyleeeeeeeeeeee
bende organicum kullanıyorum diye söylemiştim önceden zaten içinde ısırgan falanda var lavanta vs. daha bir sürü şey. kokusu kötü, saçları dolaştırıyor, ilk sürdüğümde köpürmüyor ikincisinde bayağı köpürüyor, dökülmeside gerçekten azaldı ama ben 2 aydan fazladır kullanıyorum.
ben de geçen senelerde avon kullanırdım ama bu sene açık parfüm aldım ilk defa.biri chanel biri de yeşil elma kokusu...
onun dışında kokulu wücud kremlerini çok kullanırım opuyorumnanaktan
fisnecim ya gecen yazmayi unutmusum ben de seni seviyorum:)
ben de memleketten alıcam mutlaka kuşumcanım benim kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iyiki varsınız hepiniz Şeniz
aynen öyle kontescim sert sert
bugün fön çektirmeye gittim adam gayet gür saçların dedi vee çok mutlu oldum o fotoğrafıda çekiyim yarın birgün albüm yaparımama uçları çok sert yani çok bakımsız dedi birgün gel uçlarınada bakım yapalım dedi sınavlar bitsin 2-3 hafta sonra onada giderim
aaaa bu arada o mavi sudan sıktı saçlarıma protek diye bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam kokusu erkek parfümünü andırıyor. bu ne işe yarıyor dedim saçları yumuşatıyor falan dedibakım kremi de protekti
ben kullanmadım ama bi yerde okudum,ayda 3-4 cm uzama oluyor demiş
bilemiyorum ne kadar doğru
dikkat konu dışı !!!
ayrılınan sevgiliyi aramamak için kullanılan yöntemler nelerdir?
acil ihtiyacım var kuzularım.
rc edrm cnmsaol.. bu arada sacların cok quzel uzamıs
dikkat konu dışı !!!
ayrılınan sevgiliyi aramamak için kullanılan yöntemler nelerdir?
acil ihtiyacım var kuzularım.
öleceğimi bilsem de aramamam lazım ,durum bu kdr ciddi alsanaalsanasmilebunu kendim becerebilsem snada sölerdm ama 1 saat tlfn kapalı duruo sonra açık kalsın diorm ve msj atıorm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?