Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bilmemki hayatım biz her şeyi senden öğreniyoruz vallahi kaydirigubbakcemile2 a.s.

benzamycin ' e devam et derim bir süre

bilmemki hayatım biz her şeyi senden öğreniyoruz vallahi kaydirigubbakcemile2 a.s.

benzamycin ' e devam et derim bir süre

benzamycin'i bırakmam zaten kuşum asla bayanssulusmile

cildiyenn önerdıgı selerı dene derm

yawrum inan ki ben ,gittiğim cildiyeciden daha doktor çıktım kaydirigubbakcemile3
düzelmez dediği cildi , kendi aklımla kullandığım ürünlerle %90 oranında düzelttim

kontescim bence fazla ürün kullanmak iyi değildir
sen yaradığına inandığım ürünleri kullanmaya devam et

yawrum inan ki ben ,gittiğim cildiyeciden daha doktor çıktım kaydirigubbakcemile3
düzelmez dediği cildi , kendi aklımla kullandığım ürünlerle %90 oranında düzelttim
[/QUOTE]

dogRudur canm. kendının uzmanı oLmussn imreniorum sana opuyorumnanaktan
.. kızLar bı soRumm var sızee :: hiint yagını kullanıp uzama konusunda faydasını görenınız varmı yardm lutfen...(konuularda hınt yagını bulamadım burdan yazıormm ))

fisne bende sizi seviyom kıs :)
esmer yarim google gir kadınlar klübü hint yağı yaz çokıo.:))
mavi su işine gelinceee dün kuaför malzemeleri satan bi yere gittim 21 lira(400 ml) dedi..sizi okudum anladığım kadarıyla ii..ama ben bugün tanıdık bi yere bakayım dedim..dax thermal protector verdi 10 lira 236 ml...kullnanan varmı?bilemyiroum dax markasını duymuştum ama ne kadar etkili bilemiyorum. o tanıdık dediğimde her verdiğin üründen memnunum aslında..yılların kozmetikçisi..elimde dove vardı zaten ama bi de bu var bi de gliserin var..off hepsini sürüp çıkacam kafaya haaa kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
bioblasa karar vermedim..ağır mı gelir acep...
bi de aklıma takıldı mayalı süt han i saçlara ii gelio ya hani saçta kıldır ya hani diyorum başka alanlara ters etki yapmasın kıslar eyvahedigeldismile

kkontes sen kuruyken mi yaptın bu karışımı saçına? kuruyken dibine sürücez yani dimi?

ben de bi türlü uzatamıyorum..takıldı kaldı yıllardır omuzumda

bi de sarımsaklı şampuan yapmasak da uzar mı?

eed cnm kuruyken diplere sürüyorsun.
sarımsaklı daha çok saç gürleştirmek için,kullanmasan da olur

kullanmadım ama dax'ın ii bir marka olduğunu biliyorum canımbayanssulusmile

eed cnm kuruyken diplere sürüyorsun.
sarımsaklı daha çok saç gürleştirmek için,kullanmasan da olur

hee oh be iyi ki bunu dedin...sarımsakdan ötürü üşeniyodum kullanmaya...yarın gidip alayım bakayım necep olcekzemuszemus

ben entele oyu almıştım ama zararlı dediler endişe ettim...bu zararsız ya..inşallah benim de snin gibi haftada 1 cm uzarbilmiyorumkismile

he bi de şey sorucaktım..bu ampulu bi kerelik kullanıcaz demi..yani her seferinde karışımı baştan hazırlıcaz?? bi de bekleme süresi falan var mı otu kaynatınca...yani ot kaynıcak malzemeleri hemencik koyucaz dimi?

seni çok rahatsız ettim ama otları süzücez dimi sadece suyu kalıcak??

Son düzenleme:

1) her kür için 1 ampül kullanıcaksın,her kür taze olucak.
2) ılıdıktan sonra bemiks ve badem yağı ekliceksin,hemen değil.
3) otları süzüceksin eed.

ısırgan sabunu izlenimlerim ;

* aşırı zor köpürüyor ve koku yönünden mis bir şey beklemeyin....

* saçları sertleştiriyor ve saçın elden kayıp gitme durumunu sıfıra indiriyor.zımpara yüzeyi gibi gıcır gıcır oluyor sanki saç...

* sonrasında tüm saça şampuan,sadece uçlara krem,havlu ile kuruladıktan sonra da gliss kullandığınız halde tararken çok zorlanıyorsunuz.açılmıyor ve yapış yapış oluyor sanki saç...

* diplerde yanma ve kaşınma oluyor...

sonuç ; hakkında okuduğum bilgilere saygımdan kendisine 1-2 şans daha vericem ama ilk izlenim olarak beğenmedim...

Son düzenleme:
hadi cnm gözünaydın..
ısırganın sabununu bilemem ama kaynatıp ılıdıktan sonra suyunu döküyolrmış..bak nette ıısırgan otunun faydaları yazınca ilk çıkanı ekliyourm (ben bulamıyorum taze olarak ) :

Egzema ve egzemaya eşlik eden baş ağrılarıısırgan otu çayı ile iyileştirileilirler. Isırgan otu, böbrek ve mesane taşı oluşumuna karşı da kullanılabilir. Böbrek hastalıkları ve zorlu baş ağrıları genellikle bir arada görülürler. Egzemalar genellikle dahili bir nedene dayandıklarından, onları içerden, kan temizleyici bitkilerle iyleştirmek gerekebilir. Isırganotu, en başta gelen kan temizleyici ve aynı zamanda kan yaptırıcı bir bitkidir. Böylece, pankreas üzerinde de çok olumlu etkileri olduğu için, ısırganotu çayı ile kandaki şeker düzeyi düşürülebilir. ıdrar yolları hastalıkları ve iltihapları, da bitki çayı ile iyileştirilebilirler. Aynı zamanda da dışkılama kolaylıkları sağladığından, bir ilkbahar kürü için özellikle önerilir. lkbaharda ve sonbaharda filizlendiğinde, onunla 4 haftalık bir çay kürü yapmak önemlidir. Sabahları aç karnına, kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak ve gün boyunca 1-2 bardak çayı yudumlanarak içilebilir. Bu tür çay kürlerinden sonra kişi kendini anlatılamayacak kadar iyi hissedebilir. Ayrıca bu çayın lezzeti hiç de kötü değildir. Ama duyarlı kişiler, ona biraz papatya veya nane ekleyerek, lezzetini ve kokusunu değiştirebilirler.

Isırganotu, karaciğer ve safra kesesi hastalıklarında, dalak hastalıklarında, solunum sistemi balgamlanmasında, mide kramplarında ve ülserlerinde, bağırsak ülserlerinde ve akciğer hastalıklarında öncelikle önerilir. Değerli etken maddeleri (Potasyum tuzları, organik asitler-formik asit, histamin, asetilkolin ve Vitamin C) alabilmek için, çay hazırlanırken, yapraklar yalnızca haşlanır (kaynatılmaz). Isırganotu, koruyucu olarak da günde bir bardak içilebilir. Mikroplu hastalıklarda ve mikrop salgılanan hallerde de bitki çok iyi bir yardımcıdır. Belirli bir yaştan sonra bedendeki demir miktarı azalmaya başlar. Bu nedenle, yorgunluk ve bitkinlik halleri görülür, kişi yaşlandığını düşünmeye başlar ve verimliliği giderek azalır. Işte bu durumlarda, demir içerikli taze ısırgan otu ile çok olumlu sonuçlar alınabilir. Bir ısırgan otu küründen sonra, kişi kendini çok kısa bir süre içerisinde eskiye oranla çok daha rahat hisseder, enerji ve çalısma gücü geri gelir, dış görünüm olarak da belirgin bir düzelme başlar. Safrakesesi rahatsızlığı ve kansızlık durumlarında da bitki çayı fayda sağlayacaktır. Ödemlerde, ısırganotu bedendeki fazla sıvıyı emerek büyük yararlar sağlar. Kan yaptırıcı özelliği sayesinde, kansızlık solgunluklarında, alyuvarlar eksikliğinde, anemi de yardımcı olur. Herhangi bir alerji rahatsızlığı çekenler (bahar nezlesi dahil) uzun bir süre ısırganotu çayı içebilirler. Bitki, soğuk algınlığına yatkınlığı önler, romatizma ve gut hastalıklarında yardımcı olur.

Taze ısırganotu yaprak ve kökünün kaynama suyuyla baş yıkanabilir ve saçlar canlanarak, sık bir biçimde büyümeye başlarlar. Her tür saça özellikle iyi gelen ısırganotu tentürünü herkes kullanabilir. Kafa derisi kepeksiz, saçlar sık, yumuşacık ve parlak! Damar tıkanıklıklarında da (baldırlarda), ısırganotu çok büyük yardımlar sağlar. Bu hastalığı çeken bazı kişiler, ağer zaman geçirmeden, ısırganotu kökü ayak banyoları yapacak olurlarsa, olası bir bacak empütasyonundan kurtulabilirler. Her tür kramp, nerden gelirse gelsin, kan dolaşımı bozukluğunun habercisi olabilir. Böyle durumlarda, bitkinin kaynama suyula masaj veya banyo yapmak fayda sağlayacaktır. Bu durum, koroner damarlarının daralması gibi özel durumlarda da geçerlidir. Belden yukarısı banyo küvetine doğru eğilir ve kaynatılmış bitkinin ılık suyuyla kalp bölgesine hafifçe masaj yapılır. Siyatik, lumbago ve kollarda, bacaklarda oluşan sinir iltihaplanmalarında, ağrılı bölgelere, yapraklı taze ısırganotu dalı hafifçe sürülür. Örneğin siyatikte, ayak ekleminden başlamak üzere, dıştan kalçaya kadar ve oradan da bacağın iç tarafından topuğa kadar yavaşca sürülür. Bu iki kere daha yenilenir ve son olarak, kalçadan başlayarak aşağı doğru inilir. Gerektiğinde daha başka bölgelere de aynı biçimde uygulanır. Isırganotunun sebep olduğu kaşıntıyı önlemek için, işlem sonunda o bölgeler pudralanır.

Kullanılan bitki ne kadar taze olursa, şifalı gücü de o kadar fazladır. Kış için bir miktar stok yapmayı da unutmayın ve kurutacağınız bu ısırganları mayıs ve haziran ayının güneşli günlerinde toplamaya dikkat edin. Kendi sağlığınız için bir şeyler yapabildiğinize sevinin! Ama ama en önemlisi sadece ihtiyacınız kadar bitki toplayın. Eğer sadece yaprak ve saplara ihtiyacınız varsa kesinlikle bitkiyi köküyle beraber sökmeyin. Bir bölgedeki tüm bitkileri tamamen koparmayın. Gelecek yıllarda da bitkinin neslini sürdürmesine izin verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…