hımmm anladım kuşumm kaydirigubbakcemile2
ayh deniz dedin de,onun için özel bakım yapmak gerekir mi ki bilmiyorumkismile
bu yaz deniz suyuna saç değdirmek istemiyorum ben yaaohaoldumsmile
gerçi o zaman da zevki çıkmıyo meretin eyvahedigeldismile
bilmemki hayatım biz her şeyi senden öğreniyoruz vallahi kaydirigubbakcemile2 a.s.
benzamycin ' e devam et derim bir süre
cildiyenn önerdıgı selerı dene derm
hayırlı olsun canımmm ama sarımsaklı şampuan yazın koku yaparEvet kızlaaaar ilk kürüm şu an saçlarımdaa zemuszemus
Sarmısaklı şampuanım da hazır
Sonucu merakla bekliyorum.. :lepi:
hayırlı olsun canımmm ama sarımsaklı şampuan yazın koku yapar
ben bıraktım bayadır kullanmıyorum
eed cnm kuruyken diplere sürüyorsun.kkontes sen kuruyken mi yaptın bu karışımı saçına? kuruyken dibine sürücez yani dimi?
ben de bi türlü uzatamıyorum..takıldı kaldı yıllardır omuzumda
bi de sarımsaklı şampuan yapmasak da uzar mı?
kullanmadım ama dax'ın ii bir marka olduğunu biliyorum canımbayanssulusmilefisne bende sizi seviyom kıs :)
esmer yarim google gir kadınlar klübü hint yağı yaz çokıo.:))
mavi su işine gelinceee dün kuaför malzemeleri satan bi yere gittim 21 lira(400 ml) dedi..sizi okudum anladığım kadarıyla ii..ama ben bugün tanıdık bi yere bakayım dedim..dax thermal protector verdi 10 lira 236 ml...kullnanan varmı?bilemyiroum dax markasını duymuştum ama ne kadar etkili bilemiyorum. o tanıdık dediğimde her verdiğin üründen memnunum aslında..yılların kozmetikçisi..elimde dove vardı zaten ama bi de bu var bi de gliserin var..off hepsini sürüp çıkacam kafaya haaa kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
bioblasa karar vermedim..ağır mı gelir acep...
bi de aklıma takıldı mayalı süt han i saçlara ii gelio ya hani saçta kıldır ya hani diyorum başka alanlara ters etki yapmasın kıslar eyvahedigeldismile
eed cnm kuruyken diplere sürüyorsun.
sarımsaklı daha çok saç gürleştirmek için,kullanmasan da olur
hee oh be iyi ki bunu dedin...sarımsakdan ötürü üşeniyodum kullanmaya...yarın gidip alayım bakayım necep olcekzemuszemus
ben entele oyu almıştım ama zararlı dediler endişe ettim...bu zararsız ya..inşallah benim de snin gibi haftada 1 cm uzarbilmiyorumkismile
he bi de şey sorucaktım..bu ampulu bi kerelik kullanıcaz demi..yani her seferinde karışımı baştan hazırlıcaz?? bi de bekleme süresi falan var mı otu kaynatınca...yani ot kaynıcak malzemeleri hemencik koyucaz dimi?
seni çok rahatsız ettim ama otları süzücez dimi sadece suyu kalıcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?