Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok kıs ya ara sıra dedim ya..hem aşksız çekilmiyo ya..benim karşıma birileri çıkıyo ama hep bana uzak bana yavan geliyolar ( benim hoşlandıklarımda olmuyo - ki sonradan iyi ki olmamış diyorum alacağım darbeleri anladığımda..ama birini sevmek gözlerine bakmak güzel olmalı..yanılıyo muyum?

bugün yaptım şu karışımı...yıkıcam birazdan inşallah güzel etki eder..sohbeti böldüm ama sevinçliyim de:))

hadi hayırlı olsun şekerim :) ben bakımdan sonraki günü çok seviyorum parlak parlak
bi de kızlar bu formil ilk olarak biliyosunuzdur belki japangülü isimli kuaför arkadaşımıza ait..bilemiyorum ama bugün gördüm haftada en fazla 3 kere yapılabilir demiş..haberiniz olsun :)

sağoluuunnnzemuszemus

haftada 3 gün mü..ya ben 3 gün yapamam..param yetmez o kadar..nasılsa kontes haftada bir yaparak uzatmış...böyle bi deneyeyim bakalım bir ay..yazarım gelişmeleri:lepi:

iyi ki kadınlar kulubu var:enbuyukkk:

kızlar mrh öncelikle ben sinamekiyi 2 kere denemiştim 2 ay önce falan sonra yoğunluktan banyo yapmaya bile fırsat bulamayınca bıraktım malesef şimdi yine başlıcam da evde var bozulmamıştır inşallah bide kontescim sarımsaklı şampuanı kullanmasak nasıl olur

yine sohbet bölüyorum galiba ama saçlarımı yıkadımkaydirigubbakcemile3

güzelce şampuanladım..dfn garlı zeytinyağlı kullanıyorum...

onun saç kremini de sürdüm yıkadım..ama hala yağlı bi koku var...o kadar yıkadım..sizde de böyle mi oldu...sempatiksalakcinni

dikkat konu dışı !!!

ayrılınan sevgiliyi aramamak için kullanılan yöntemler nelerdir?
acil ihtiyacım var kuzularım.

önce yuz vereceksın AZICIK o senı arayacak sen zevkten 4köse olacaksın ve sımaracaksın g..tun kalkacak ve onu aramayacaksın o benı arasın dıe kendıne gaz vereceksın tAtlımmmm ohaoldumsmile

ayrıldıysan aramıcaksın..tut kendini...onu daha da şımartma arayarak...hee eğer haklıysan -kavga sebebinde ya da herneyse ayrılığa sebep olan- öyle bi msj at ki nutku tutulsun...kilitlensin...aramak zorunda kalsın..özür dilemek için yalvarsın...bunu yapabilirsin ama atıcağın msjda konuşmalarının ağırlığı belli dozda olmalı yoksa hepten kaybedersin...

ben bundan etkili yöntem bilmem..neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama ipleri eline alabilirsin çok rahat ......

bzde ööle işlemio maalesef
kitlenme nutuk fln yok onda
peki der susar
ki öyle de yaptı...

sarımsak gürleştirmek için zaten cnm.bozulmamıştır malzemelrşakkıdı

bzde ööle işlemio maalesef
kitlenme nutuk fln yok onda
peki der susar
ki öyle de yaptı...

ayrılalı ne kadar zaman oldu...bir hafta falan olduysa mutlumusun diye msj at...cvp atar heralde dimi...cvp vermezse de de ki: -eğer haklıysan bak bu önemli- neyse rahatsız ettim seni kusura bakma de ve bidaha da arama...öyle merak edicek ki seni geri arıcak nasılsın diye...mutlu musun a cevap verirse onun veridği cvplara göre onun onurunu zedelemeden ama kendi açından olaya bakmasını sağla....

bi de bana cevap yazaydınız iyiydi..:)

saçlarımı yıkasığım halde kokuyo yağlı yağlı...zeytinyağlı şampuanım var dfn garlının onu kullanıyorum güzel de kokuyo ama kürün kokusu gitmiyo başımdan

alla alla koku sorunu hiç yaşamadım ben bilmiyorumkismile

bgn 1. gün dha kaydirigubbakcemile3
mtlu deildr eminm bundan
kndini deli gbi işe wermiş,bni dşünmemeye çalışıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…