Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bgn 1. gün dha kaydirigubbakcemile3
mtlu deildr eminm bundan
kndini deli gbi işe wermiş,bni dşünmemeye çalışıyodur

hee...daha çok taze...arama sen yine...o arar...2 gün daha geçsin bakalım napıcak...içi içini yer ya seviyosa..dayanamaz arar:teytey: eğer aramazsa mutlumusun diye msj at sen yine...ben bu karakterin benzerini bi yerden biliyorum çünkü:jeyyar: onun verdiği cvplara göre konuşursun sen...sorun genelde empati yapılamadığından kaynaklanıyo sizde nasıl bilmiyorum ama...senin açından olay nasıl bu hale geldi onu anlat az ve öz...çünkü çok konuşunca erkekler anlamıyolarsırnaşık şey inşallah hallolur ya..:Saruboceq:

bütün konuyu epey okudum ama koku problemi yaşayana rastlamadım..ben mi iyi yıkamadım nedir yahu...neyse havalansın bakalım biraz..temiz saçlarım ama yağ kokusu var..yarın ola hayrola:)

amin canımm :Saruboceq:
aradan çookkk zaman geçse de hep istediğim oldu ilişkilerimde
hep geri geldiler dayılananlar
Allah'a inancım tam,inşallah yüzümü yeniden güldürücekopuyorumnanaktan

nick'im bemiks kokusu ilk iki gün oluyo yani burnum kokuyo alıyo(umarım baskası almıyodur) :))))

tamam ya ben de diyorum bi ben mi tilki gibiyim:roflol: yani bu iyi bişey tabi:roflol: çok sağol ben de kokuyu alıyorum hatta ablam dedi iğrenç kokuyon diye.. yoğurt sürmüşüm zannetmiş ablam a.s

iyi iyi enseme parfüm sıktım saçlar havalandıkça güzel koksun diye..bi de uçlarına bebe yağı yaptım hem kokusunu alsın hem kırılmasın diye...iyi etmiş miyimkaydirigubbakcemile5

mutlaka dinlenmeli...!

sevdim dedim suç oldu
kolay olan çok güç oldu
havalandın birden haspam
ne sandın kendini

pire için yorgan yakmazdım
aşıksam nazına bakmazdım
ama seninki çok oldu
aşk dediğin yok oldu

elini sallasan ellisi
mahallenin yeganesi

günler boyu düşündüm durdum
aşkını kurtlara sakla be haspam
sen bana ceza mısın

bas git aklını benle mi bozdun
aşkını kurtlara sakla be haspam
sen bana ceza mısın

elini sallasan ellisi sandın
bak gör halini oh olsun
anladık pek güzel pek hoşsun
ama yavrum çok boşsun

aman kaçırma tadımı tuzumu
görmek istemem o bela yüzünü
aval aval bakma öyle
hadi haspam git işine

ah ne yapsam seni başımdan nasıl def etsem
diye düşündüm durdum günlerce

sus söyleme içinden geçenleri
aklıma bir daha getirme

etmişsin :lepi:

bu şarkı da benden size gelsin :)

Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın
Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın
Eğer diğerlerinden farklı olsaydın
E o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım
Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor
Sen eksileli hayatımda yüzümde güller açıyor

Acilen toparlanmalıyım
Üstümden koca bir aşk geçti
Bir kaç gün tatile çıkmalıyım
Aklıma gelirsen sana yazarım

ben yine yaptim kafamda bir kurum daha

kaldi 8 KUR (SEKIZ:) 10 temmuza kadar hadi bakalim kolay gelsin:)

bu da bende olsun...sözlerine bayılırım..

Gözlerin gözlerimde
Ben sana kurban olayım
Uğruna yorulayım
Uğruna yanılayım
İçimde fırtınalar
Rüzgarın olayım
Sesini sesime kat
Sesinde boğulayım

Sen ateş ol ben yanayım
Sen yaz ol ben ayaz kalayım
Uzasın gölgeleri şu ışıkların
Sen tutukla ben hükümlü kalayım

Tenim tenimde ben sana haldaş olayım
Bir yaprak gibi dalına sarılayım
Ahını ahıma kat sevdan olayım
Sesime bir düğüm at
Sesine tutunayım

Sen ateş ol ben yanayım
Sen yaz ol ben ayaz kalayım
Uzasın gölgeleri şu ışıkların
Sen tutukla ben hükümlü kalayım

puhuahuahua :roflol: walla son 2 haftam kaldı.diplomayı alayım da sonra istediğim kadar bunalım olurum
ama şimdi olmamalı

vallahi hayatım bir arkadaşım vardı onada anlatmıştım saçlarıma böyle böyle yapıyorum diye dün işte acayip uzamış saçlarım falan dedi
birde haklısın 2 hafta sonra olalım ne olacaksak

selammmmm kontesss bende yeni başlayacağım bu küre paylaşım için saol bugün malzemeleri almaya gideceğim he heeekaydirigubbakcemile2

ayyy bende cok heves ettım sarmsak badem yagı hint yagı fln karıştrdım şampuanımn içine bakalm ..bnm saçlarm kıvrck kontesciim sennki kdr belli olmasada uzaması etki edebilceini dşünyorm bayanssulusmile deneyimini bzmle paylaştgn için çoook teşekkrler boshayallersmile

slm kızlar nasılsınız?bişeyi merak ettim arkadaş da yazmış ya aklıma gelmişken sorayım..şampuanın içine yağ karıştırılıyo ya durularken saç yağlı yağlı kalmıyo mu?

selammmmm kontesss bende yeni başlayacağım bu küre paylaşım için saol bugün malzemeleri almaya gideceğim he heeekaydirigubbakcemile2

rica ederim canlarım,umarım olumlu sonuç alırsınızz bayanssulusmile

slm kızlar nasılsınız?bişeyi merak ettim arkadaş da yazmış ya aklıma gelmişken sorayım..şampuanın içine yağ karıştırılıyo ya durularken saç yağlı yağlı kalmıyo mu?
bilmem ki kuşumm,ben hiç eklemedim şampuanıma yağ filan...
ama ekleyen çok kişi var,yağlı kalsaydı saç,bu kdr tercih edilen bir yöntem olmazdı tahminimcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…