bgn 1. gün dha kaydirigubbakcemile3
mtlu deildr eminm bundan
kndini deli gbi işe wermiş,bni dşünmemeye çalışıyodur
hee...daha çok taze...arama sen yine...o arar...2 gün daha geçsin bakalım napıcak...içi içini yer ya seviyosa..dayanamaz arar:teytey: eğer aramazsa mutlumusun diye msj at sen yine...ben bu karakterin benzerini bi yerden biliyorum çünkü:jeyyar: onun verdiği cvplara göre konuşursun sen...sorun genelde empati yapılamadığından kaynaklanıyo sizde nasıl bilmiyorum ama...senin açından olay nasıl bu hale geldi onu anlat az ve öz...çünkü çok konuşunca erkekler anlamıyolarsırnaşık şey inşallah hallolur ya..:Saruboceq:
nick'im bemiks kokusu ilk iki gün oluyo yani burnum kokuyo alıyo(umarım baskası almıyodur) :))))
etmişsin :lepi:tamam ya ben de diyorum bi ben mi tilki gibiyim:roflol: yani bu iyi bişey tabi:roflol: çok sağol ben de kokuyu alıyorum hatta ablam dedi iğrenç kokuyon diye.. yoğurt sürmüşüm zannetmiş ablam a.s
iyi iyi enseme parfüm sıktım saçlar havalandıkça güzel koksun diye..bi de uçlarına bebe yağı yaptım hem kokusunu alsın hem kırılmasın diye...iyi etmiş miyimkaydirigubbakcemile5
selammmmm kontesss bende yeni başlayacağım bu küre paylaşım için saol bugün malzemeleri almaya gideceğim he heeekaydirigubbakcemile2
ayyy bende cok heves ettım sarmsak badem yagı hint yagı fln karıştrdım şampuanımn içine bakalm ..bnm saçlarm kıvrck kontesciim sennki kdr belli olmasada uzaması etki edebilceini dşünyorm bayanssulusmile deneyimini bzmle paylaştgn için çoook teşekkrler boshayallersmile
bilmem ki kuşumm,ben hiç eklemedim şampuanıma yağ filan...slm kızlar nasılsınız?bişeyi merak ettim arkadaş da yazmış ya aklıma gelmişken sorayım..şampuanın içine yağ karıştırılıyo ya durularken saç yağlı yağlı kalmıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?