ben de yapıyorum onu,eksisi yok aksine olumlu etkisi war canımzemuszemusben bu pazartesi 2. kez yapıcam...dün saçlarımıkestirdim öyleyken birazcık uzamış..vay be...hissediyorum uzadığını..bişey sorucam kontes ben bebe yağı yapıyorum saç uçlarına uzamasına engel olmaz dimi?? yani yağlarla aynı hesap benim yaptığım ya da kremlerle...
sen de onu dene bakalm nasıl bi şeymşş,kontes ben aktara gittim sinameke almak için adam başka bişey gösterdi yasemin yağlı bi karışım ayda 4-5 santim uzatıyor dedi ben onu aldım daha kolayıma geldi yaaaaklava:
kontesss bugün senin bahsettiğin gliss sarı saç bakım kreminden aldım
doğru dimi?
bide nasıl kullanayım bunu sadece saçımı yıkadıktan sonra mı yoksa gün içinde de sıkayım mı? sadece uçlara mı sıkayım?
çok soru sordum ama yardım edersen sevinirimopuyorumnanaktan
ben dipler hariç tüm saçıma , her yıkama sonrasında sürüyorum
ama ben saçımı yıkamadan yıkamaya tararım
normal zamanlarda tarıyorsan o zaman da kullan derim bayanssulusmile
yok canım yağlandırmıyor bu.teşekkürler canımopuyorumnanaktan
ben saçlarımı hergün tararım bazen birden çok tararım:bbo:
her taramadan önce kullanayım o zaman eğer yağlı görüntü olursa(saçlarım çok yağlanır 2. günü zor idare eder:gitme:) yıkamadan yıkamaya kullanırımzemuszemus
saol canım :kedi:maşallah canım çok güzel saçların
ben arkanın v durmasını seviyorum o yüzden kestirirken kat attırdım(düz kestirmiştim dayanamadım v yapın dedim bida kesti kuaför:bbo:)
ama şimdi yaptırmasamıydım acaba diyorum CADIARZU
saçlarımla zaten arada taramak dışında hiç oynamam canım dokunmamaya çalışırım yoksa dediğin gibi hemen yağlanıyor 2. günü bile idare etmiyor:gitme:
göbeim yakmıştır seni hahahah :roflol:cnm yakan manzara mı senmi saçların mı çözemedim yani :)
benim saçım dalgalı değil kuşumm,fotoda bozuk bir maşa vardı.(özensiz ve spreysiz)kontesss saçlarında manzarada yakıyor ortalığı resmen yanii...süperr çıkmışş..aslında saç katlı olduğu zaman daha gür durur.bide dalgalı saç için aslında katlı saç idealdir..benimde alttaki kısalar bayağı bir uzasında benimde saçım hafif dalgalı jöle sürünce iyice dalgalı oluyor ..katlı kestiricem ama şu an uçlar bir hizaya gelmesi gerek yoksa çok cılız duruur
bu arada kontesim şu glis in krem,ine bayıldım yaa ben hiç saçımı taramıyorum zaten taramıyordum ama şimdi sankiğ taramışım gibi yumuşacık oluyor hnai reklemda vardı ya elimi saçlarımın arasın asokup çıkarabiliyorum bu krem sayesinde süper oldu...
zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile2
bire artık saçlarım dökülmüyor acayip farketti hihoyyyt:lepi::teytey: süperrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?