Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes ben aktara gittim sinameke almak için adam başka bişey gösterdi yasemin yağlı bi karışım ayda 4-5 santim uzatıyor dedi ben onu aldım daha kolayıma geldi yaaaa klava:

ben bu pazartesi 2. kez yapıcam...dün saçlarımıkestirdim öyleyken birazcık uzamış..vay be...hissediyorum uzadığını..bişey sorucam kontes ben bebe yağı yapıyorum saç uçlarına uzamasına engel olmaz dimi?? yani yağlarla aynı hesap benim yaptığım ya da kremlerle...

ben de yapıyorum onu,eksisi yok aksine olumlu etkisi war canımzemuszemus

kontes ben aktara gittim sinameke almak için adam başka bişey gösterdi yasemin yağlı bi karışım ayda 4-5 santim uzatıyor dedi ben onu aldım daha kolayıma geldi yaaaa klava:
sen de onu dene bakalm nasıl bi şeymşş,
sonuçları bize de söylersin aklinialirimsmile

Kızlaaar sonunda gelebildim tekraar :lepi:
Kürü ilk uyguladığımda saçımda tam 11 saat beklettim, abarttım sanırım kaydirigubbakcemile3
Ama olsun.. psikolojik midir nedir, uzama daha belli olmasa da.. saçlarımı çok sağlıklı hissediyorum yahu :lepi:
İkincisini de bugün yarın yapmayı düşünüyorum.. opuyorumnanaktan

kontesss bugün senin bahsettiğin gliss sarı saç bakım kreminden aldım

doğru dimi?
bide nasıl kullanayım bunu sadece saçımı yıkadıktan sonra mı yoksa gün içinde de sıkayım mı? sadece uçlara mı sıkayım?
çok soru sordum ama yardım edersen sevinirimopuyorumnanaktan

ben dipler hariç tüm saçıma , her yıkama sonrasında sürüyorum
ama ben saçımı yıkamadan yıkamaya tararım
normal zamanlarda tarıyorsan o zaman da kullan derim bayanssulusmile

ben dipler hariç tüm saçıma , her yıkama sonrasında sürüyorum
ama ben saçımı yıkamadan yıkamaya tararım
normal zamanlarda tarıyorsan o zaman da kullan derim bayanssulusmile

teşekkürler canımopuyorumnanaktan
ben saçlarımı hergün tararım bazen birden çok tararım:bbo:
her taramadan önce kullanayım o zaman eğer yağlı görüntü olursa(saçlarım çok yağlanır 2. günü zor idare eder:gitme:) yıkamadan yıkamaya kullanırımzemuszemus

yok canım yağlandırmıyor bu.
bende yapmadı yani,bilemiyorum sende nasıl olur :kedi:
gün içinde o kadar çok tarama bence,çok oynarsan daha çabuk yağlanır boshayallersmile

dünden bir kare...
bozuk maşalı bir saç...
hala istediğim uzunlukta değiller ama hepsi aynı boyda olduğundan dolgun duruyorlar :asigim:
rapunzel de olucam inşşşş

boynunu bükmüşsün bilmem ne yapmışsın diye çıkan arızalar için bir kare daha ekliyim dedim...

Son düzenleme:
maşallah canım çok güzel saçların
ben arkanın v durmasını seviyorum o yüzden kestirirken kat attırdım(düz kestirmiştim dayanamadım v yapın dedim bida kesti kuaför:bbo:)
ama şimdi yaptırmasamıydım acaba diyorum CADIARZU

saçlarımla zaten arada taramak dışında hiç oynamam canım dokunmamaya çalışırım yoksa dediğin gibi hemen yağlanıyor 2. günü bile idare etmiyor:gitme:

kontesss saçlarında manzarada yakıyor ortalığı resmen yanii...süperr çıkmışş..aslında saç katlı olduğu zaman daha gür durur.bide dalgalı saç için aslında katlı saç idealdir..benimde alttaki kısalar bayağı bir uzasında benimde saçım hafif dalgalı jöle sürünce iyice dalgalı oluyor ..katlı kestiricem ama şu an uçlar bir hizaya gelmesi gerek yoksa çok cılız duruur

bu arada kontesim şu glis in krem,ine bayıldım yaa ben hiç saçımı taramıyorum zaten taramıyordum ama şimdi sankiğ taramışım gibi yumuşacık oluyor hnai reklemda vardı ya elimi saçlarımın arasın asokup çıkarabiliyorum bu krem sayesinde süper oldu...
zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile2

bire artık saçlarım dökülmüyor acayip farketti hihoyyyt:lepi::teytey: süperrr...

saol canım :kedi:
benim de uzun yıllar v şeklindeydi ama saçım ince telli olduğundan bi kaç ay sonra katlar bozulunca çok kötü olurdular :1ninca: o yüzden hepsini aynı boyda hizalattımzemuszemus

benim saçım dalgalı değil kuşumm,fotoda bozuk bir maşa vardı.(özensiz ve spreysiz)
katlı olduğunda benim saçlar sönük duruyor,kafam kocaman çıkıyor meydana,sevmiyorum:sinifsinif:
bi de yukarda da dediğim gibi katlar uzayınca acayip bir şekil oluyor bilmiyorumkismile misal...

saçlar yumuşacık mı oluyo glissin şu spreyiyle:sm_confused: aa ben de alayım ozaman...

ben bebe yağı sürüyorum uçlarına glisi hangi ara kullanıcam peki??bayanssulusmile

ben de bu gliss sarı spreyden kullandım ama keçi inatlı bir saç yapım olduğu için banamısın demedi şimdi avonun kız çocuklarına özel saç açıcı spreyi karpuz çilekli soda gibi kokuyo ben çok memnunum valla bende onu tavsizye edeyim bari

offffff canim yaa cok sahaneeee benimkiler once bu kadar olacak da sonra daha da uzayacaklar da falan da filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…