Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ondan da kullanmışlığım var sempatiksalakcinni
benimki çilekli kavunlu muydu neydi
güzeldir evetkaydirigubbakcemile2

saçlar yumuşacık mı oluyo glissin şu spreyiyle:sm_confused: aa ben de alayım ozaman...

ben bebe yağı sürüyorum uçlarına glisi hangi ara kullanıcam peki??bayanssulusmile

ben nemliyken fıslıyorum gliss'i
sonra tarıyorum bi güzel
kurutuyorum...
yatmadan önce de uçlara bebe yağı+ gliserin+ su fıslatıyorum
oldu da bitttiii :hulya:

kızlar ben 2 hafta yapamayacağım sınavlar çok yoğun hiç zamanım kalmıyor ama mayalı süte devam cetvelimi kaybettim ölçemiyorum 2 haftadır saçımı bugün iyice arayacağım gelişmeleri yazarım

slm kizlarr..ben kuru bayadir kullanmiyorumm sarimsakli sampuan kullaniyorum birde icine bemix kirdim 1ay sadece sarimsakli kullandim sampuani dökülmem neredeyse yok denicek kadar azalmisti.. 1aydirda bemix,badem yagi,hint yagi ve sarimsakla karistirip kullaniyorum..Sac dökülmelerim artti acaba mevsimsel olabilirmi kürü kullanmaya tekrarmi baslasam..karisima üsenmiyorumda beklemeyi sevmedigim icin yapmiyorum bayadirbilmiyorumkismile
bu arada saclarimda uzama varzemuszemusacaba o yuzden dökülüyor olabilirmi

giii kontesssopuyorumnanaktan saclarin harika eskisine nazaran kat kat güzel ve saglikli gozukuyor mahsallahh canim Allah kem gözlerden korusunn

giii kontesssopuyorumnanaktan saclarin harika eskisine nazaran kat kat güzel ve saglikli gozukuyor mahsallahh canim Allah kem gözlerden korusunn
saol bebişimmm , aminnn :Saruboceq:
dökülme nedenini bilemedim ki bilmiyorumkismile
mevsimsel de olabilir stres filan da olabilir mesela
bende öyle oluyor ohaoldumsmile

kkontess maşallah saçların süper ilk resimlerinenden çok daha çookkk sağlıklı gözüküyor.sana bişey sorcam sarımsaklı şampuanı kullanıyormusun hala?

eurovision 2010' da Türkiye'mize başarılar dilerr,
Ermenistan'ın solistinin saçlarına da aşık olduğumu belirtmek isterim :1shok:

kontescimopuyorumnanaktan ben de senin gibi saımsaklı şampuanı bıraktım yaz geldi kokmasın diye.
çam terebentin yağı aldım o da iyi geliyomuş diye.
ama sayfasından pek bişey anlamadım:bbo:
sen kullandın mı? nasıl kullanmalıyım biliyomusun?bilmiyorumkismile

yok kuşum ben hiç kullanmadım
şampuana ekleniyor diye biliyorum ama iyi oranlaman gerek
fazlası zararlı
ayrıca gözüne filan da değdirme sakın
bilmiyorumkismile

yok kuşum ben hiç kullanmadım
şampuana ekleniyor diye biliyorum ama iyi oranlaman gerek
fazlası zararlı
ayrıca gözüne filan da değdirme sakın
bilmiyorumkismile

tamam canım teşekkürleropuyorumnanaktan
senin sayende bu kadar üstüne düşmeye başladım saçlarımın çook teşekkürler tekrardanopuyorumnanaktan

kontes sarımsaklı şampuanı neden bıraktın ??yaz geldi diyemi yoksa fazla kullanmamak mı gerekli ben bir aydır kullanıyorum buram buram ohhh :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…