ben nemliyken fıslıyorum gliss'i
sonra tarıyorum bi güzel
kurutuyorum...
yatmadan önce de uçlara bebe yağı+ gliserin+ su fıslatıyorum
oldu da bitttiii :hulya:
hımm anladım....gliserin ne yahu nerden bulabilirim ben onu?
bebe yağı+gliserin+su bunları karıştırıp da fıslıyosun dimi?
ben sarımsaklı şampuanı taaa ekim-kasımdan beri kullanıyordum ,fazla kullanmamak gerek diye bir şey yok yaniiikontes sarımsaklı şampuanı neden bıraktın ??yaz geldi diyemi yoksa fazla kullanmamak mı gerekli ben bir aydır kullanıyorum buram buram ohhh :):)
gliserin nemi hapsetme özelliği olan bir şey
kremlerde filan bolca bulunur kendisi...bayanssulusmile
aktardan alıyorum ben
1kapak gliserin + 1 çay bardağı su + 2-3 damla bebe yağı karıştırıp fıslatıyorum
saol canım boshayallersmilewwwaaaawww sacların harikaaaaaaaaaa
evet saçların kuru olucak gliserinli karışımı kullanırken zemuszemusveeeyyydelikafadulden iyiymiş be...temam..duştan çıkınca ıslakken glissi kullanıcam gece de şu gliserinli karışımı..saçlar kuru oluyo artık dimi bunu kullanırken...
bilmem ki olabilirr bilmiyorumkismilekontes yalnıs saçların sadee uzamakla kalmamış acayip gürleşmiş bence ilk sayfadaki saçların uzun ama bu yeni haline göre çok seyrek gibi geldi bana değilmi???
saol bebişimm :kedi:ne bilem şeker belkide sempatiksalakcinniama şu anki hali saçının harikabayanssulusmilemaşşalah d,yelm nazar değmesin
sinameki yi yapıyımusun halakaydirigubbakcemile5
yasemin yağını yaptım derken?bencede saçın oo rapunzelinkinden! güzel canım.kontesim bişey daha sorcam ben aktardan aldığım yasemin yağını yaptım ama iki kere durulamama rağmen temizleyemedim yağları ne ypmam lazım ki acepbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?