Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben nemliyken fıslıyorum gliss'i
sonra tarıyorum bi güzel
kurutuyorum...
yatmadan önce de uçlara bebe yağı+ gliserin+ su fıslatıyorum
oldu da bitttiii :hulya:

hımm anladım....gliserin ne yahu nerden bulabilirim ben onu?

bebe yağı+gliserin+su bunları karıştırıp da fıslıyosun dimi?

hımm anladım....gliserin ne yahu nerden bulabilirim ben onu?

bebe yağı+gliserin+su bunları karıştırıp da fıslıyosun dimi?

gliserin nemi hapsetme özelliği olan bir şey
kremlerde filan bolca bulunur kendisi...bayanssulusmile
aktardan alıyorum ben
1kapak gliserin + 1 çay bardağı su + 2-3 damla bebe yağı karıştırıp fıslatıyorum

kontes sarımsaklı şampuanı neden bıraktın ??yaz geldi diyemi yoksa fazla kullanmamak mı gerekli ben bir aydır kullanıyorum buram buram ohhh :):)
ben sarımsaklı şampuanı taaa ekim-kasımdan beri kullanıyordum ,fazla kullanmamak gerek diye bir şey yok yaniii
ama yaz geldi,kokuyor artık
o yüzden bıraktım
ekim-kasım gibi başlıcam yineopuyorumnanaktan

veeeyyydelikafadulden iyiymiş be...temam..duştan çıkınca ıslakken glissi kullanıcam gece de şu gliserinli karışımı..saçlar kuru oluyo artık dimi bunu kullanırken...

kontes yalnıs saçların sadee uzamakla kalmamış acayip gürleşmiş bence ilk sayfadaki saçların uzun ama bu yeni haline göre çok seyrek gibi geldi bana değilmi???

kontes yalnıs saçların sadee uzamakla kalmamış acayip gürleşmiş bence ilk sayfadaki saçların uzun ama bu yeni haline göre çok seyrek gibi geldi bana değilmi???
bilmem ki olabilirr bilmiyorumkismile
ilk sayfadakinde azcuk fön de var ama ,,
acep ondan mı az durmuşlar ki bilmiyorumkismile

ne bilem şeker belkide sempatiksalakcinniama şu anki hali saçının harikabayanssulusmilemaşşalah d,yelm nazar değmesin
sinameki yi yapıyımusun halakaydirigubbakcemile5

ne bilem şeker belkide sempatiksalakcinniama şu anki hali saçının harikabayanssulusmilemaşşalah d,yelm nazar değmesin
sinameki yi yapıyımusun halakaydirigubbakcemile5
saol bebişimm :kedi:
2haftadır filan yapamadım kuşumm
finallerle uğraşıyorum bir de tezim war
bi rahatliyim de yapıcam inşzemuszemus

bencede saçın oo rapunzelinkinden! güzel canım.kontesim bişey daha sorcam ben aktardan aldığım yasemin yağını yaptım ama iki kere durulamama rağmen temizleyemedim yağları ne ypmam lazım ki acepbilmiyorumkismile

yasemin yağını yaptım derken?
ne şekilde kullandın canım?
saf yağ halinde mi sürülüyormuş o,ben kullanmadım da hiçbilmiyorumkismile

yağları ısıtılmış olarak kullanırsak daha rahat durulunacağını duymuştum.şampuanlamana rağmen gitmiyosa fazla üstüne gitme 1 gün geçsin.saçların fazla şampuandan yıpranabilir.bi daha ki sefere sıcak suyu hazırla yağı koyduğun kabı içine oturt ılısın öyle kullan

bugün 2. yapışım olucak karışımı:hulya:

sular kesildi ama ya...şimdi yıkamam lazım ama su yok..napalım beklicem..nasılsa doğal çok beklersem zarar gelmez..aydi bagalım bol bol uzasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…