Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bugn bende yaptım sinamekili tarifi ylnz bemiks koktu saçımda gerçi saç kremi fln kullandım ama biraz hissediyorum genede kokusunu inş uzar:/

yasemin yağını yaptım derken?
ne şekilde kullandın canım?
saf yağ halinde mi sürülüyormuş o,ben kullanmadım da hiçbilmiyorumkismile
yasemin yağlı bi karışım bu ama ben bacaklarıma kullanmaya karar verdim selilüte de ii geliyormuş saçımdan çok zor çıktı çünkü.senin karışımı yapmaya başlayacağımkaydirigubbakcemile3

teşekkürler sedna ama bir daha kullanmamaya karar verdim:umursamazpuyorumnanaktan

merhaba kızlarr geçen hafta saçlarımı boyattım o yüzden sinemakili küre ara veriyorum saçımdaki boyayıı erken akıtmasın diyeyerimseniben
yalnız önden belirli bir saçımı sürekli ölçüyorum bu bakıma rağmen ekstra bir uzama yok ama yinede saçlarım çok sağlıklı ve artık dökülmüyor yumuşacık..uçlarındada hiç kırık yok umarım gliss krem sayesinde uçlarındaki kırılmaları enggelicem ve kestirmeye gerek kalmadan uzatabilicem..saç derisi biraz dinlenirse sanırım daha iyi olacak sonra gene devam..:icecream: zaten saçımı sıksık yıkıyorum yani yıkıyorum çıkıyorummm:dance:

kontes sinamkeli formülü 1 aydır düzenli olarak yaptım sonuctan cook memnunum,tesekkür ederim opuyorumnanaktanha bu arada 2 hafta da mayalı süt içtim, ara sıra da içiyorum hala bunun da etkisi vardır mutlakayerimseniben

bugn bende yaptım sinamekili tarifi ylnz bemiks koktu saçımda gerçi saç kremi fln kullandım ama biraz hissediyorum genede kokusunu inş uzar:/

evet ben de hissediyorum bemiksin kokusunu...iyi yıkanmadığı için kokuyo...gecen yaptığımda leş gibi kokuyodu saçım ıslakken...ablam falan yoğurt gibi kokuyon dedisempatiksalakcinni bu kez yaptığımda zeytinytağlı sabunla epey yıkadım iyice çıkana kadar..sonra zeytinyağlı dfn garlı kullanıyorum ben onla yıkadım beklettim biraz...sonra da saç kremi yaptım mis gibi koktu..zemuszemus

selam kızlar bende 15 günü geçti ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam ama bepantenle..çünkü bemiks yaz olduğu için çok kokuyor terledikçe yayılıyor kokusu çevremdekilerden çok uyarı aldım..o yüzden diğer ampulle devam edicem 1 ay daha....

kızlar kaç haftada etkisini gösteriyor ben daha önce 2 kere yapmıştım başta anlamadım bir süre sonra etkisini gösterdi ama o ara çok bakım yapmıştım hangisi etkili oldu pek anlayamadım ama

bende sarimsakli sampuan kullaniyorum. bide biotin+cinko hapi iciyorum, 30 günlük bir kür. 30 günden sonra 2 hafta ara veriyorsun.
bakalim sonuclari paylasirim

kızlar yorumların hepsini okuyamadım soruldumu bilmiyorum ama,şampuanın içine sarımsak koyacağımıza,aktarda satılıyor denemedim ama sarımsak şampuanı var hem kokmuyormuş.onun bi yararı olurmu acaba?

bephantene de aynı işlevi mi görüyo? CADIARZU

benim de koktu zeytinyağlıyla yıkaıdm ama aynı etkiyi yapıcaksa bephantene alalım yahu..CADIARZU

bazı topiclerde bepanthene ve evigen kullananlar var.ben üçünü de karıştırıyorum.ama 3 hafta filan oldu kullanmıyorum ve dökülmeye başladım saçım :umursamaz: içinde küçük küçük yeni çıkanlar da var. bemiks bepanthene ve evigeni şampuan içine de kırdım ben kullanmadım başkası kullanıyo etki etmiş dökülmesi durmuş bende denicem :)

4 ay sonra düğünüm olacak kısmetse
saçlarımda göğüs üstünde tamam çok kısa değil ama ince telli
keşke uzatabilsem bende

3 kez dove yıkadım saçımı dove ısıya karşı koruyucu trapiyle bide dove ısıya karşı koruyucu trapinin saç kremini kullandım aşırı kokusu yokta genede hissediyorum :)
yastığımda kokmuş birazcık:)

gliss alayım diyorum ama şampuanımı onarıcı bakım şeimi yoksa maskesimi ne işte hangisi daha iyi :S

ben de alıcam glissi..şampuan değil de spreyi var onun.. iyiymiş..güzel kokuyomuş...onarıcı bakım spreyidir büyük ihtimal..sempatiksalakcinni

selülit için kullandığım karışımı tavsiye ederim gerçekten
gerçi henüz 2 haftadır kullanıyorum ama yolunda giden bir şeyler olduğunu hissediyorumsırnaşık şey

kızlar kaç haftada etkisini gösteriyor ben daha önce 2 kere yapmıştım başta anlamadım bir süre sonra etkisini gösterdi ama o ara çok bakım yapmıştım hangisi etkili oldu pek anlayamadım ama
bunun cevabını kimse bilemez canım
çünkü her bünye farklı
deneyerek öğreniceksin kaç haftada etki ettiğinizemuszemus

kızlar yorumların hepsini okuyamadım soruldumu bilmiyorum ama,şampuanın içine sarımsak koyacağımıza,aktarda satılıyor denemedim ama sarımsak şampuanı var hem kokmuyormuş.onun bi yararı olurmu acaba?
evet çok soruldu kaydirigubbakcemile3
yararı olur mu bilmiyorum,hiç kullanmadım ondan.
yanlış hatırlamıyorsam topiktekiler de hep evde kendileri ekledi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…