yasemin yağlı bi karışım bu ama ben bacaklarıma kullanmaya karar verdim selilüte de ii geliyormuş saçımdan çok zor çıktı çünkü.senin karışımı yapmaya başlayacağımkaydirigubbakcemile3yasemin yağını yaptım derken?
ne şekilde kullandın canım?
saf yağ halinde mi sürülüyormuş o,ben kullanmadım da hiçbilmiyorumkismile
yağları ısıtılmış olarak kullanırsak daha rahat durulunacağını duymuştum.şampuanlamana rağmen gitmiyosa fazla üstüne gitme 1 gün geçsin.saçların fazla şampuandan yıpranabilir.bi daha ki sefere sıcak suyu hazırla yağı koyduğun kabı içine oturt ılısın öyle kullan
bugn bende yaptım sinamekili tarifi ylnz bemiks koktu saçımda gerçi saç kremi fln kullandım ama biraz hissediyorum genede kokusunu inş uzar:/
selam kızlar bende 15 günü geçti ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam ama bepantenle..çünkü bemiks yaz olduğu için çok kokuyor terledikçe yayılıyor kokusu çevremdekilerden çok uyarı aldım..o yüzden diğer ampulle devam edicem 1 ay daha....
evet ben de hissediyorum bemiksin kokusunu...iyi yıkanmadığı için kokuyo...gecen yaptığımda leş gibi kokuyodu saçım ıslakken...ablam falan yoğurt gibi kokuyon dedisempatiksalakcinni bu kez yaptığımda zeytinytağlı sabunla epey yıkadım iyice çıkana kadar..sonra zeytinyağlı dfn garlı kullanıyorum ben onla yıkadım beklettim biraz...sonra da saç kremi yaptım mis gibi koktu..zemuszemus
3 kez dove yıkadım saçımı dove ısıya karşı koruyucu trapiyle bide dove ısıya karşı koruyucu trapinin saç kremini kullandım aşırı kokusu yokta genede hissediyorum :)
yastığımda kokmuş birazcık:)
gliss alayım diyorum ama şampuanımı onarıcı bakım şeimi yoksa maskesimi ne işte hangisi daha iyi :S
selülit için kullandığım karışımı tavsiye ederim gerçektenyasemin yağlı bi karışım bu ama ben bacaklarıma kullanmaya karar verdim selilüte de ii geliyormuş saçımdan çok zor çıktı çünkü.senin karışımı yapmaya başlayacağımkaydirigubbakcemile3
teşekkürler sedna ama bir daha kullanmamaya karar verdim:umursamazpuyorumnanaktan
rica ederim bebişimmbayanssulusmilekontes sinamkeli formülü 1 aydır düzenli olarak yaptım sonuctan cook memnunum,tesekkür ederim opuyorumnanaktanha bu arada 2 hafta da mayalı süt içtim, ara sıra da içiyorum hala bunun da etkisi vardır mutlakayerimseniben
bende etki etmedi.ama saçında boya varsa boyadan önceki rengi meydana çıkarıyorcnm sinamekili karışm saç rengine etki ettimi?
bunun cevabını kimse bilemez canımkızlar kaç haftada etkisini gösteriyor ben daha önce 2 kere yapmıştım başta anlamadım bir süre sonra etkisini gösterdi ama o ara çok bakım yapmıştım hangisi etkili oldu pek anlayamadım ama
evet çok soruldu kaydirigubbakcemile3kızlar yorumların hepsini okuyamadım soruldumu bilmiyorum ama,şampuanın içine sarımsak koyacağımıza,aktarda satılıyor denemedim ama sarımsak şampuanı var hem kokmuyormuş.onun bi yararı olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?