Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

peki daha sık yapsak bunu mesela üç günde bir felan zararı olurmu hani turplu su varya onuda denemeyi düşünüyorum ikisinide kullansam tabi farklı günlerde bi zararı olurmu bunların hepsine cevap bekliyorum bide şu bemıks i anlamadım sonrasında ne kadar şampuana kaç diş sarımsak veee evdeki herhangi bir şampuan olabilirmi buu

-zararı olur tabikide,nihayetinde bünyeye çok yüklenmiş oluyorsun.fıskiye gibi saç fışkırması olmaz ki çok sık yapınca
-herhangi bir şampuan olur evet

diğer soruların için lütfen ilk sayfadaki ilk yazımı oku.

kkontess sülilit için yaptıgın karısmı solrmısın?

yasemin yağı,avokado yağı ve çilek yağını
büyük bir şişede karıştırdım.
banyoda yasoun sabunu ile sabunlanıyorum
çıkınca da bu yağ karışımından sürüyorum
pürüzsüz ve yumuşacık bir tenim oldu zemuszemus
bacak,gögüs,kalça,kol... sürün gitsin kaydirigubbakcemile3
aslında başka yağlar da var eklenen
portakal yağı vs vs
ama hepsi birden çok pahalı tutuyordu
bi de kokuları kötü olur diye düşünüp bu 3 ünü seçtim ben kaydirigubbakcemile2

çok söyledim, yine söylüyorum;
bazılarında ilk 7-8 uygulamadan sonra birden uzama oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de deneyeceğim bunu bu yaz. olumunekankayizsmile
koyduğun fotoğraflar ikna olmamı sağladı. :lepi:
bazı arkadaşlar saçımı kazıttım sonra süper uzadı falan diyerek saçma sapan fotoğraflar ekliyorlar. :1ninca:
ama senin nick'ini forumda sürekli görüyorum güvenilir bir insan olduğunu biliyorum. a.s
okul kapanmak üzere, yaza girer girmez ben de başlayacağım bu küre. zemuszemus
başlamadan fotoğraf çekeceğim, ayda 1 de çekeceğim. isterseniz buraya da eklerim. yerimseniben

ağzından bal damlamış kuzumm maşallahhh a.s.
çok teşekkür ederim sözlerin için,mutlu oldumm opuyorumnanaktan

saç kazıtmak mı :1shok: Allah korusun vallahii,isterse bonus çıksın yine de yaptırmam öyle bir şeyii lmaz:

mutlaka denemelisin eedd
umutsuzluğa da kapılma hemen uzamıyor diye
çünkü kimi arkadaşlarda birden uzama olmuyo,işe yaramıyo die düşünüyorlar valla üzülüyorum :gitme:
bakımı düzenli yapıp gerisini saçlara bırakmak lazımmbayanssulusmile

yazın zaten işim gücüm yok.bütün gün evdeyim. sıkıldığım için durmadan saçıma cildime bakım yapıyorum. ama evde olan malzemelerle. burada bunun için çok güzel topikler var. yazın hiç düzleştirmeyeceğim zaten saçımı. umarım çok güzel oluur. zemuszemus

inşallahh:Saruboceq:

kkontesssssssssssss a.s.
nasılsın canım uzun zamandır giremedim bugün yaklaşık 50 sayfa falan okuduktan sonra müjdemi veriyorummm:içelim: geçen hafta 22 mayıs cuma günü saçlarımı boyadım ve bugün (yani tam 10 gün sonra) dipten çıkan saçlarımı ölçtüm ve 0.7 cm :) bu da 1 ayın sonunda yaklaşık 2 cm uzayacak demek şakkıdı benim saçlarım için imkansıza yakın bir rakam bu, çünkü daha önce de yazdığım gibi normalde 1 ayda 1 cm bile uzamıyordu.
7-8 uygulama yaptım ama ekstra bir uzama yok diyenler!!lmaz: yılmadan devam edin, çünkü bende de aynı şey oldu. uygulamaya başladıktan 2 ay sonra 15 günlük bir ara vermiştim , 1 hafta sonra tekrar ara verme zamanım aslında ama vazgeçtim ara vermeden 1 ay daha devam edicem bu sefer :dance:
kkontess:1hug: canımsına.s.

merhaba kızlaarr, haftada bırkac kez sınamekı yda cesıtlı yag karısımları uyguluyorum 2gun 1 gunarayla,son 2 hftadır duzensız olmakla bırlıkte mayalı sut ıcıyorum saclarımın halı ((

enemmmm delikafadulden
çok mutlu oldum bebişim senin adına delikafadulden hihoyyyt
sen de benim canımsıınnnn,saol inanıp uyguladığın için şekerparemmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…