canım saçların boyalıysa dip boyan gelmiştir buda uzadığına işaret bence zaten boyalıysa korkma boyalı saçta bit durmuyordelikafadulden
saçma değildir canım yaa, mayanın besin değerlerini falan biliyodur mutlaka o, bu maya içme önerisi internette birçok yerde yazıyo yani birçok doktor tarafından da yazılmış şeyler var. yani sen sor sor :)
boyanın altındaki rengi meydana çıkarabilir.
yani %90 çıkardı hep...
vay be o kimyasala bit bile dayanamıo bizde kafamızdan eksik etmiyoz..bende boyamıcam diyorum ama kaverengi tonlardan vazgeçemiyorum akannehir
merhaba kızlar ben bu tpiüi yeni gördüm o yüzden sizden yardım rica edicem saçlarım çok cansız özellikle üst ksımları tiftik tiftik mısır koçanı gibi kaydirigubbakcemile3 bana bu konuda bi kür yada bunu gibi bişi önerebilecek varmı şu sarımsaklı şampuanı okudum onu yaıcamda onun dışında ne yapabilirim?
ay bu arada benim saçlar uzuyo galiba benim cetvelim falan yok ölçtüğüm ama kahküller uzamaya başladı bile ne güzel şekil alıyordu yok keseyim bari azıcık hıhhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saç bakım maskelerinden kullan derim.merhaba kızlar ben bu tpiüi yeni gördüm o yüzden sizden yardım rica edicem saçlarım çok cansız özellikle üst ksımları tiftik tiftik mısır koçanı gibi kaydirigubbakcemile3 bana bu konuda bi kür yada bunu gibi bişi önerebilecek varmı şu sarımsaklı şampuanı okudum onu yaıcamda onun dışında ne yapabilirim?
oyy nası cetvelin olmaz tribli desimetreyle ölçüyom ben yarım milimlik :icecream::icecream::icecream:
o ne kız triplifalan
saç bakım maskelerinden kullan derim.
saçın boyadan ya da ısıtıcılardan o hale gelmişse önce kestirmeni önericem tabiki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?