Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok canım boyalı değil saçım:smiley-cool: kendi rengini seviyorum..saçım uzuyo ondan kaşınıyosositososito ayy şakası bile kötü bitin Allah korusun ya burda böle dalga geçip duruyom bide gerçekten bitlenirmişim sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

canım saçların boyalıysa dip boyan gelmiştir buda uzadığına işaret bence zaten boyalıysa korkma boyalı saçta bit durmuyordelikafadulden

vay be o kimyasala bit bile dayanamıo bizde kafamızdan eksik etmiyoz..bende boyamıcam diyorum ama kaverengi tonlardan vazgeçemiyorum akannehir

saçma değildir canım yaa, mayanın besin değerlerini falan biliyodur mutlaka o, bu maya içme önerisi internette birçok yerde yazıyo yani birçok doktor tarafından da yazılmış şeyler var. yani sen sor sor :)

işallah en kısa zaman da sorcaaıım çok yoğunuz ikimizde bu aralar görüşemiyoz :bbo: bende başlamak için bi start bekliyorum çünkiiivereliniortak

boyanın altındaki rengi meydana çıkarabilir.
yani %90 çıkardı hep...

saçımı karamele boyadım ewde kendm öz saçım kahve old içn koyu bi renk oldu açarsa iyi görünür die umut ediyorum :) birde bnm saçlarımda biraz kırıklar vr onları kestirip devam etsem işe yararmı şuan pek uzadığını hissetmiyorum ben :S acaba kırıklar olduu içnmi uzamıyor:S

ammann kırıklarını aldırcam derken kısacık kesmesinler de kafamçokkarıştı hep yaşıyoruz bunuÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

merhaba kızlar ben bu tpiüi yeni gördüm o yüzden sizden yardım rica edicem saçlarım çok cansız özellikle üst ksımları tiftik tiftik mısır koçanı gibi kaydirigubbakcemile3 bana bu konuda bi kür yada bunu gibi bişi önerebilecek varmı şu sarımsaklı şampuanı okudum onu yaıcamda onun dışında ne yapabilirim?

ay bu arada benim saçlar uzuyo galiba benim cetvelim falan yok ölçtüğüm ama kahküller uzamaya başladı bile ne güzel şekil alıyordu yok keseyim bari azıcık hıhhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kelin merhemi olsa ..... benimde öyleydi kestirdim azıcık rahatladı ama başka bir topikte glisin kuru ve yıpranmış saçlar serisi varmış özellikle bakım maskesini çok tavsiye ediyorlar yanmış saçı bile onarıyormuş

ay bu arada benim saçlar uzuyo galiba benim cetvelim falan yok ölçtüğüm ama kahküller uzamaya başladı bile ne güzel şekil alıyordu yok keseyim bari azıcık hıhhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy nası cetvelin olmaz tribli desimetreyle ölçüyom ben yarım milimlik :icecream::icecream::icecream:

saç bakım maskelerinden kullan derim.
saçın boyadan ya da ısıtıcılardan o hale gelmişse önce kestirmeni önericem tabiki de...

saç bakım maskelerinden kullan derim.
saçın boyadan ya da ısıtıcılardan o hale gelmişse önce kestirmeni önericem tabiki de...

1 ay olmadı belki kestirdim saçlarımı mafoldumben hangi saç bakım maskesi nerebilirsin mesela?

bu sabah saçımı yıkadım ısırgan suyumu döktüm şu an saç diplerim kıpır kıpır içi kaynıyor hareketlendiğini hissediyorum..hafif kaşınıyor..çok ara verdim sinemakimede başlıcam benim saçkendi haline bırakmaya gelmiyorrr hemen sapıtıyorrsempatiksalakcinni
ama bugün ölçtüm ben önden belirl bir tutam alıp çenemin hızasında ölçüyorum öndeki kakülleri1,5 santim uzamış 1ay oldu herlde ya aman aman bir fark yok yani normal uzama ama en azından sağlıklı:lepi::icecream:

kiz benim heryerim kasinmaya basladi basi gec vüdumda acaba sarimsak etkisi oralara gectide baska yerlerdedemi cikiyo:S??yoksa psikolójikmi bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…