Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kiz benim heryerim kasinmaya basladi basi gec vüdumda acaba sarimsak etkisi oralara gectide baska yerlerdedemi cikiyo:S??yoksa psikolójikmi bu halim
alerjin filan olabilir mi?
bende olmadı hiç wücud kaşınması filan.
seninki ya psikolojik,ya alerjin var ya da sarımsak değil de başka bir şey kaşındırıyo seni,bilemiyorum

bemiks, sonuçta B vitaminidir.. Bemiks içeriğini netten okuyup, Almanyadaki eczanelerde , içeriğinde aynı maddeler olan muadilini edinebilirsiniz... :) dediğim gibi sonuçta bahsedilen B vitaminidir...

2hafta boyunca kullandım ben ısırganı sonra ara verdim hiçbişey yapmadım 2 haft akadar şimdi tekrara başladım her yıkamamda son durulama suyu yapıyorumm ..
birde tazeyken topladığım ısırganlar poşet içinde kurumuşkaydirigubbakcemile3 öyl ekullandımm

slm kızlar formun haftalardır misafir takipçisiyim sonunda geldim ve ilk mesajım sinamekiyi 2 haftadır yapıyorum fark varmı anlayamadım ama saç rengimi açtı gerçekten sonuçları bende yazcam

ben de ilk kürümü bugün uyguladım, az önce de sarımsaklı şampuanla yıkadım.
saç rengimi açtı biraz.
ama saçlarım yumuşacık,
uzar mı bilmiyorum ama en azından eski sağlığına ulaşsın istiyorum...

evt canım önemli olanda bu zaten :)parlak dursun canlı olsun yoksa çalı gibi uzun saçlar hoş durmaz..saç ve ruh sağlığı önemli..birilerini dövesim var zaten :))

çok fazla yumuşak yapmıyor ama bazılar setrleştirdi flan demişti biraz yumuşak yapıyor ama ben üzerine glıss krem sürdüğüm için süper yumuşak oluyoo:lepi:

sınavalrım bitti bugünnn artık rahat rahat uğraşırım saçlarımla sositosositosositososito ve bugün sinamekili kür günüm..2.sini yapcam bu akşam hadi bismillah :içelim::içelim:

çok fazla yumuşak yapmıyor ama bazılar setrleştirdi flan demişti biraz yumuşak yapıyor ama ben üzerine glıss krem sürdüğüm için süper yumuşak oluyoo:lepi:

benim de pazartesi 7. olucak.. bayanssulusmile
ben son durulama suyuma elma sirkesi döküyorum.. saçlarımı hem yumuşacık yapıyor, hemde önceden yağ kokusu gelirdi burnuma,artık gelmiyor..
bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…