Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

şu bepanteni sinamekili karışıma son veriyorum çünkü en fazla saçımı ayda 2 cm uzatıyo,sinir oluyorum .ve dünden itibaren maya içmeye başladım,ama çok kötü bi tadı var kızlar

sinameki son 5 (BES) KUR kaldiii bu arada ben pek ara neyim vermedim su 5 bitsin toptan ara verecegim de:)) temmuz 10a yetistirmeye calisiyorum:))

ilk kürümü pazartesi yaptım cumada sarımsak yagıyla yaptım sarımsak yagı mucize gbi bişey yaa saç okadar mı parlar yumuşacık ve parıl parıl parlıo valla

meraba kızlaaarr bende çarşamba günü yapmayı düşünüyorum 20 temmuza kadar ne kadar yapabilirsem yapacağım ve düzleştirici kullanmayı minimuma indirdim ayda 1 kez ya yapıyorum ya yapmıyorum fotoğraflarıda atamadım bilgisayara bluettoothla atıcam ama telefon cihaz bulunamadı diyor bilgisayardan atarken kabul ediyor hiçbirşey anladım.

ya ben sanırım cok abartıyorum hafta içi ayrı bi bakım yag bakımı ayrı hafta sonu sinemaki ayrı bi bakım uzamıyolarmı benmi anlamıyorum bilmiyorum ama cok fazla sacım cıktı sac cıkarıyoda uzanmasında bi deişklik yok sanki acaba hergün baktıgım içinmi farketmiyorum
bu arada ben sacımı cok sık yıkıyorum saclarım cok kötü görünüyo tavsiye etmiyorum hergün yıkanmasını

şu bepanteni sinamekili karışıma son veriyorum çünkü en fazla saçımı ayda 2 cm uzatıyo,sinir oluyorum .ve dünden itibaren maya içmeye başladım,ama çok kötü bi tadı var kızlar

ne zamandır yapıyordun ki canım sen belki ara verince etkisini gösterir

7. uygulamamı yaptım yıkıycam birazdan bu arada 5 saati geçti unuttum kaşıntıda olmadı bugün nedense :)

benim cuma yapmam gerekiyodu ama uyuyup kalmışım film izlerken gamyoncuiremsu dün yaptım 2. kürümü :içelim: şimdi öçltüm 2 cm uzama var 2 haftada :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:

ben de bu pazartesi yapıcaktım ama 16 sında yapıcam...o gün saçlar daha hızlı uzuyomuş...ayın etkisinden ötürü...:lepi:

birisi de yazın saçların daha hızlı uzadığını söylemişti...
bunları nerden okuyor/duyuyorsanız paylaşır mısınız kızlar?
eminim ki bilimsel bi açıklamaları vardır ve ben öğrenmek isterim :asigim:

bu arada , iyi mi kötü mü ona siz karar verin kuşlarım amaaa
maksimum 2 hafta sonra yaz tatiline gidicem :a015:
nete gelmelerim haftada bir şeklinde olur (olursa...)
topik sizlere emanet bebiklerimm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…