Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nerden duydun bunu kuşumm?opuyorumnanaktan

saç uzatma yöntemlerinde ''o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz işte cevabı'' adlı konuda okudum...inanıyorum kontes kesinlikle daha hızlı uzucak..:lepi:.ayın etkisi insan üzerinde büyük çünkü...bi oku o konuyu istersen...

hemen okuyorum bebişimm , merciii opuyorumnanaktan

aa gidiyomun kız...iyi bakalım...güzel güzel gez ohh...saçlarına iyi bak yıpranmasın:)
yapmam mı hiççç:jeyyar:
denizden çıkınca elinde fıs fıslı şişe ile gezinen bi tip düşünsene hahahah sempatiksalakcinni:roflol:
döndüğümde totişimde olucaklar inşş:Saruboceq:

birisi bi topic açmış..ayın burçların etkisinden fiilan die..bende okudum ve sayısal mantığıma yatmadı boshayallersmile

birisi bi topic açmış..ayın burçların etkisinden fiilan die..bende okudum ve sayısal mantığıma yatmadı boshayallersmile
astrolojide bazı şeyleri aramamak lazım kuşumm...
bence kesinlikle denemeye değer.
kaybedilecek bir şey yok ve nostradamus'un ömrü bunlarla geçmiş...
mutlaka bir bildiği vardır diye düşünüyorum:CüvCüv:

kpss+dgs sınavlarına giricem..zaten çalışyıorum işte ben..benim öğrencilik biteli çok oldu..yıllık iznimden kullanmayı düşünüyorum..

yok cnm ya ayın saç uzatmaya etkisi olacağını sanmıyorum..tamam yarı değerli taşlar filan zımbırtısını bi bakıma mantığım kabul ediyo..hani enerji mıknatıs gibidir taşlardaki enerji dengeler filan...ama ay saçı uzatır yok bilmem ne taşı para getirir filan inanmam öyle şeylere..altı üstü taş..

bşy sorucam; ben sarımsaklı şampuanı yapmcm çünkü saçlarım gür diye saçlarımın sadece yıpranmadan uzamasnı istiyorum bunun için sadece sinemakili kürü yapmam yeterli olurmu?

bşy sorucam; ben sarımsaklı şampuanı yapmcm çünkü saçlarım gür diye saçlarımın sadece yıpranmadan uzamasnı istiyorum bunun için sadece sinemakili kürü yapmam yeterli olurmu?

olur canim

zaten YAZ oldugu icin HIC KIMSE sarimsakli sampuan yapmiyor KOKUYORMUS:)

canim valla uzamasi degisiyor kisiye gore bi de 8-9 kereden sonra ara veriyorsun ya o zaman da guzel uzuyor bence sen bi yap bakalim kesin demeyelim de hadi insallah diyelim:))

kızlar yarın bende başlıyorum bu küre gelişmelerden haber edicem sizi=)

bende biraz ara verdikten sonra dün tekrar yaptım..
hafta sonu aktarda entele losyonu gördüm ama küçücük şişe 20 lira:1shok: uzatıyor kulananalar çok uzattı dedi aktar ama en fazla 3 kerede biterrrşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…