ben tv izlemiyorum canım,haliyle söz ettiğin diziyi de bilmiyorummrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..
yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan
rica ederim canımm :kedi:Alalhım Allhımm çok sevnndimmmmmmmm bnm sçlrım rihannaınki gibi kısacıkk şuann nisan sonunda kestrmiştim. çok pişmann oldummm.. bn de yapıcam ve saçalrım şuan çok kısa olduğu için frkı hemen anlrm die dşnyrmm. bgn almaya gidicemm. oley yuppiçok saoll kkontessss:içelim:
16 yaşındaki kuzenim bunları diyor :
harika saçlarınız var benimkiler neredeyse belime geliyor ama yani uzun olduklrı belli olmuyo saçlarım azaldı çok ince olmamasına rağmen çok çabk kırılıyo.. sarımsaklı şampuanı bugün denedim. arı ütlü şampuanın bir kısmını bitmiş şampuan şişeme doldurup 5 diş doğranmış sarımsağı içine atıp salladım. sonra elma sirkesiyle fln yıkadım.. Ben saçalrımın belimden aşağıya kadar uzamasını istiyorum fönlettiğimde uzun duruyo ama çok az görünüoallahım saçım uzun olursabu kez boyum uzamicak 157 ym ... yani bu kür vücuttaki protein ve vitaminleri emiyomu ? yani saçım bunlarla uzarsa boyumun uzaması durur mu bi fikriniz avr mı?
ilginç bi teori CADIARZU ben şahsen şöle düşünüyorum..vücudunda mesela protein eksikliği varsa önce vücutt olanı kullanır..saçlara beslenmesi için az bişey kalır.. neden herkezin saç uzaması farklıdır?? genetik etkenlerin dışında herkezin vücudunda bulunan besinler (karbonhidrat, protein, vitaminler falan..) farklı oranlardadır. Bende bi vitamin eksikliği vardır saçım geç uzar çünkü olan vücuduma anca yetiyodur mesela..o yüzden kuzeninin saçlarının çabuk kırılması cansız durması bu yüzden olabilir..vücuduna anca yettiği için saça beslenecek bişey kalmıyodur..boy uzamasınada etki edeceğini düşünmüyorum bu yüzden..çünki vucüt kullanıyo olanı..ayrıca benim saçımda yıllardır hep uzundu gelişme çağındayken falan ..ayrıca gür saçlarım var ..sömürseydi benim saçlarım sömürürdü vücuttaki vitaminleri falan..ve boyumda 174 olmazdı:jeyyar: üstelikte hiç bişey yemeyen sürekli doktora giden bi çocuktum:icecream: haa sonuçta ben doktor falan değilim sadece kendimden yola çıkarak bu konuda düşüncelerimi söylemek istedim o kadariyi beslensinki boyuda uzasın saçıda sositososito
16 yaşındaki kuzenim bunları diyor :
harika saçlarınız var benimkiler neredeyse belime geliyor ama yani uzun olduklrı belli olmuyo saçlarım azaldı çok ince olmamasına rağmen çok çabk kırılıyo.. sarımsaklı şampuanı bugün denedim. arı ütlü şampuanın bir kısmını bitmiş şampuan şişeme doldurup 5 diş doğranmış sarımsağı içine atıp salladım. sonra elma sirkesiyle fln yıkadım.. Ben saçalrımın belimden aşağıya kadar uzamasını istiyorum fönlettiğimde uzun duruyo ama çok az görünüoallahım saçım uzun olursabu kez boyum uzamicak 157 ym ... yani bu kür vücuttaki protein ve vitaminleri emiyomu ? yani saçım bunlarla uzarsa boyumun uzaması durur mu bi fikriniz avr mı?
u yorumunuzdan sonra hergün balık yemeye karar verdi
hg bebişimm a.s.kontescim süper uzamış saçların canımm benim bütün şeyleri okumadan
bemiksi nerden alıcaz sinamekiyi nasıl yapıoz maske gibim sürüozmu diplere napıoz çok beleşçi hissettim kendimi bide sarmısaklı şampuan alsak habiboğlumu ne sözü geçmişti bi ara onu alsak olurmuuuu başka sorcak bişeyim yokbu arada boylarda aynıymış kilon kaç bakem
öpyorum yankalarından kıskançüyesimileysi
canlarım ilk sayfadaki ilk mesajıma eklediğim bir kaç şey oldu
malum yazın burda olmuycam ve nete her gün gelip sorulara cewap veremiycem
topiğin yükü size kalmasın diyerekten aylardır sorulan sorulara cewaplar yazdım ilk mesajıma
unuttuğum bir şey olmuş mu bi bakıp kontrol ederseniz,yeni eklemeler yapabilirim a.s
peki canım,albümümdekilerden ekliyim o zaman :kedi:bence aralara eklediğin bazı fotoğraflarını da 3 ay geçti 5 ay geçti falan diye belirterek ilk mesajına eklersen daha güzel olur canım a.s.:1hug:
kontess yine de bizi fazla boş bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?