Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kuaförden randevu aldım,bugün fön günü :jeyyar:
aslında yıpranıcaklar diye istemiyorum ama özel bir gün ve evde maşa ile kendim uğraşıp yakacağıma işin ehli biri yapsın dedim :kedi:
bakalım ne kadar uzamışlar:asigim:

ay bunlar uzun mu gösteriyo..eskiden vardı hatırlıyorum 80 lerde filan :) demek bu sebeple takarlarmış hehe..birde yandan takarlardı filan..
kıs nie off çektin..hadi ben hastayım oflama hakkı bende sana noldu ki?

kontesim bu tokalardan bend kullanıyorum rengarenk var bende de ama saçı çok sıkanlar kırıyor haberin olsun ben iki üç gün arka arkaya taktığımda tam tıttıuğu yerlerden kırıldı saçlarım :):)

birde şu sinamekiye devam ediyomusun canım sen hala ben 2 haftaır yapmıyorum ya sıckta zor geliyor çok :)

sıkı deil kuşumm
sıkı toka kullanmam ben zaten , başım ağrıyoo
bunlar da bi kaç adım sonra kayar gider bende
sık sık tekrardan toplarımkaydirigubbakcemile3

ay bunlar uzun mu gösteriyo..eskiden vardı hatırlıyorum 80 lerde filan :) demek bu sebeple takarlarmış hehe..birde yandan takarlardı filan..
kıs nie off çektin..hadi ben hastayım oflama hakkı bende sana noldu ki?
hala totişe ulaşamadım diye off çektim bebişimmm:sinifsinif:
bu arada geçmiş olsun sanaboshayallersmile sinamekiden olmadın inş sinüziti eyvahedigeldismile

kızlar bişi sorcam bende yapıorum ama hala bi uzama falan olmadı düzenlide yaptım kfamad şuan var hatta:2: 6. uygulamam bu oysaki nedendir sizce

kontesim ekstra bajkım derken canım???ne yapalım yane yarım fazladan vardmı bir diyeceğin :):)
fazladan yapma olarak değil de mesela ben bu hafta sinameki yaptığım halde bi daha yapıcam yarın.
astronomi işlerine inanırım
o yüzden deniycemmm sempatiksalakcinni
ekstradan yapabileceğim şeyler saçımı sabunla yıkamak olabilir meselaa
elinde varsa zeytinyağlı sabun,ısırgan sabunu ws sen de dene derim
yoksa da sinamekili uygulamayı yap...

kızlar yarın ve perşembe günü extra bakım günü
unutmayınnnnnnn:sm_cool:

ayyy iyiki hatırlattın kontess unutmuştum ha:icecream: bide üstüne plates yaparım kafam güzelken..yani sinamekiliyken:jeyyar:..kan dolaşımım artar daha çok beslenir kökler..:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…