Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet ben de almıştım saçım çok kısaydı toplayınca düdük gibi oluyodu bu tokalar iyi ya...benim kafamda çok durmuyo ama ya tel tokayla tutturuyorum kayıyo...sempatiksalakcinni

ufff kontesss saçların şahane olmuş yaa:1shok:

valla bi fotoğrafta fönlü ama fönsüz gibi..hemen yanındaki fotoğrafta fönsüz ama fönlü gibi:1shok:

yazımı anladım umarım şoktayımdelikafadulden bende deniyorum gliserin karışımını.. anında etki etti...ama ben içine durulanmayan krem de koydum..benim saçlar çok telli debenneyaptımki

süper ya saçların süper uzamış benim saçlarım dökülmesini engelledim bira zama hızlı uzamasını sağlayamadım yaaa:sinifsinif:senağlama

BEN DE BAŞLIYORUM 3 AY SONRA GÖRÜŞÜRÜZ SANA PM'DEN FOTOLARI DA ATARIM NE KADAR UZAMIŞ DıYE =)) TEKRAR ÇOK SAOL FOTOĞRAFLARIN SıNAMEKı KÜRÜNÜN GÜCÜNÜ VE SAÇLARININ GÜZELLıĞıNı GÖSTERDı =)) ıYı TATıLLER : !!

kontes fotolar süper benim jeton yeni düştü de baktım bu arada 2 ayda ne kadar fark etmiş darısı başımıza

oyyy konteeessss naptın sen ya daha bi hırs yaptım:hooray: kışın 2 ay uygulamıştım ama ayda 3-3.5 cm kadar uzamıştı:bbo:benimkiler şimdi göğsümün tam üstünde şu 4 ayda ekime kadar 15-20 cm arası uzasa yeter:lepi:..tabi daha çok uzasa da iyişakkıdı bu arada çoookk eski 5-6 sene önceki bi fotomu buldum allahım saçlarım okadar canlıymışkii inanamadım bunlar benim saçlarımmı delikafadulden ben naptımda böle soluklaştı bu saçlar senağlama kendi saçıma hayran kaldım varmı böle bişey yaasenağlama

ben tv izlemiyorum canım,haliyle söz ettiğin diziyi de bilmiyorum
netten bir foto bulursan yıldız'ın o saç şeklindeki halini,
yardımcı olmaya çalışırıma.s.

canım ya Valla saol :: ama foto ekleyemedım lınk yollıcam bu yıldızın eskı halı

evcilik oyunu yıldız resimleri Yıldız Asyalı resimleri Yıldız Asyalı kimdir | Dengem.Net

bu da sımdıkı (saclarının farkı bariz ortada :) mp3 grubunda ve hayat bılgısı gbı dızılerdede oynamıstı ) zaten adabı muaşeret fılmı ıcın 5 kılo vermıs ve sac eklettırmış ben bu assadakı lınktekı sacını nasılk yaptını merk edıorum

http://i.radikal.com.tr/644x385/2009/05/24/fft5_mf178314.Jpeg

cnm koku yapmadı mı?

Yok canım hiç koku yabmadı yıkayınca anında geçıo ama 2 kere şampuanla saçını ve çok iyi durula bu 2 kürde saçı çok parlatıo boyadan yıpranmştı saçım düz zaten şmdi dahada düz ve parlak oluo tavsiye ederim ben sarımsagı şampuanıma katmadım ama .alkisalkisalkis

kontes maşallah ne kadar uzamıs

bende 5. kürümü yaptım ara verdim şimdi uzadı ama tam olarak kaç cm bilemiyorum..dün röfle yaptırdım bi fotosunu cekeyim bende senin gibi:icecream:

üsülme kuşum nabalımm
inş yine ööle olcaklarr

saol kuşummm hadi bakalım darısı başına inşşş :Saruboceq:
resim de süpermiş heee boshayallersmile:kedi:

canım bu sank işeyle olcak gibi,ince ince gazete ile sarıyorlar saçı
açınca da böyle ince lülemsi şeyler oluyor...
tabi onda lüleler daha belirgin oluyor ama azcık el ile dağıtınca bu sonuç elde edilebilir.
galiba yıldız'ın kendi saçı bu ? şekillendirme değil gibi

kontes yeni resimmi ekledn ben göremedm canm.
bu küre inatla devam ediyorum :)
uzatmasa bile bakım nihayetinde ama inşallah uzatıyodur da,
ayy şu evcilik oyunundaki baharın saçı kadar olsa uzunluğu nası güzel olurduueyvahedigeldismile
dayanamayığ kırıklarını aldırıyorum saçımın her uzattığımda, uzattığım kadarı gidiyor, ama bu sefer kestirmiycem kararlıyım :)

ben de kestirmiycem wallalmaz: kırılırsa kırılsnlar:umursamaz:
belde görecem bunları,inat ettimguclubacismile

fotolar ilk sayfadaki ilk mesajda canımm:hulya:

uzun süreden beri aradığım konuyu buldum fotolardan hatırladım hemen kaydirigubbakcemile3neyseki ben bu küre iki oldu başlamıştım iki hafta fire versemde ama sarımsak yaptığını bilmiyodum ama şimdi bu sıcaktada yaparsam millet kaçar vallahi delikafadulden

hg canımmma.s.
bu sıcakta yapma evet
sonbaharda hepbirlikte törenle sazla sözle başlarız sarımsağa :roflol::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…