rica ederim canımm,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum iştekkontess bu arada 500 sayfa yazılmış buna ramen tüm yorumlara cevap verip tek tek ilgilenmişsiniz kendi adıma teşşekkür ediyorummm =)))
ben tv izlemiyorum canım,haliyle söz ettiğin diziyi de bilmiyorum
netten bir foto bulursan yıldız'ın o saç şeklindeki halini,
yardımcı olmaya çalışırıma.s.
cnm koku yapmadı mı?
üsülme kuşum nabalımmoyyy konteeessss naptın sen ya daha bi hırs yaptım:hooray: kışın 2 ay uygulamıştım ama ayda 3-3.5 cm kadar uzamıştı:bbo:benimkiler şimdi göğsümün tam üstünde şu 4 ayda ekime kadar 15-20 cm arası uzasa yeter:lepi:..tabi daha çok uzasa da iyişakkıdı bu arada çoookk eski 5-6 sene önceki bi fotomu buldum allahım saçlarım okadar canlıymışkii inanamadım bunlar benim saçlarımmı delikafadulden ben naptımda böle soluklaştı bu saçlar senağlama kendi saçıma hayran kaldım varmı böle bişey yaasenağlama
amin canımm :Saruboceq:kontes fotolar süper benim jeton yeni düştü de baktım bu arada 2 ayda ne kadar fark etmiş darısı başımıza
saol kuşummm hadi bakalım darısı başına inşşş :Saruboceq:BEN DE BAŞLIYORUM 3 AY SONRA GÖRÜŞÜRÜZ SANA PM'DEN FOTOLARI DA ATARIM NE KADAR UZAMIŞ DİYE =)) TEKRAR ÇOK SAOL FOTOĞRAFLARIN SİNAMEKİ KÜRÜNÜN GÜCÜNÜ VE SAÇLARININ GÜZELLİĞİNİ GÖSTERDİ =)) İYİ TATİLLER: !!
canım bu sank işeyle olcak gibi,ince ince gazete ile sarıyorlar saçıcanım ya Valla saol :: ama foto ekleyemedım lınk yollıcam bu yıldızın eskı halı
evcilik oyunu yıldız resimleri Yıldız Asyalı resimleri Yıldız Asyalı kimdir | Dengem.Net
bu da sımdıkı (saclarının farkı bariz ortada :) mp3 grubunda ve hayat bılgısı gbı dızılerdede oynamıstı ) zaten adabı muaşeret fılmı ıcın 5 kılo vermıs ve sac eklettırmış ben bu assadakı lınktekı sacını nasılk yaptını merk edıorum
http://i.radikal.com.tr/644x385/2009/05/24/fft5_mf178314.Jpeg
ben de kestirmiycem wallakontes yeni resimmi ekledn ben göremedm canm.
bu küre inatla devam ediyorum :)
uzatmasa bile bakım nihayetinde ama inşallah uzatıyodur da,
ayy şu evcilik oyunundaki baharın saçı kadar olsa uzunluğu nası güzel olurduueyvahedigeldismile
dayanamayığ kırıklarını aldırıyorum saçımın her uzattığımda, uzattığım kadarı gidiyor, ama bu sefer kestirmiycem kararlıyım :)
hg canımmma.s.uzun süreden beri aradığım konuyu buldum fotolardan hatırladım hemen kaydirigubbakcemile3neyseki ben bu küre iki oldu başlamıştım iki hafta fire versemde ama sarımsak yaptığını bilmiyodum ama şimdi bu sıcaktada yaparsam millet kaçar vallahi delikafadulden
hg canımmma.s.
bu sıcakta yapma evet
sonbaharda hepbirlikte törenle sazla sözle başlarız sarımsağa :roflol::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?