inşallahhhhh:Saruboceq:bende başlıcam hep beraber hem gür hem rapunzel gibi saçlarımız olur inşallah
yeni bir kür buldum
bunu da mı yapsak ki :1shok:
1-2 hafta uygulasanız yeterli diyor ama her gün mü uygulucaz onu yazmamış
hehehbu arada sinameki yaptım bugün sırf ayın 16 sı diye ..oysa cumaları yapıyorum..bide sabah kalkıyomuşum saçlar belimde:roflol::roflol:
diyor kiii;
Malzemeler:
'''' 2 tane orta boy havuç
'''' 1 tane yumurta
'''' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'''' Havuçlar rendelenir.
'''' 3 su bardağı su kaynatılır.
'''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
'''' Su 25-30 dk kaynatılır.
'''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.
Uygulama:
'''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..
Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.
İnsan çok şey istiyor ya zayıf, sivilcesiz, uzun boylu, uzun saçlı, beyaz dişli olayım başka bişey istemiyorum diyorum kendi kendime sonrada başka bişey kalmadı zaten dyrmBiyerden başlamak lazım dmi Bu arada şu an senin önerinle saçlarıma gliserini bocalamış durumdayım
eeee bu turplu suyun havuçlu olanı bi arada çok muabbeti dönmüştü turp mu havuçmu diye:uhm::uhm: turp un etkisini daha net görmüştüm ben sinamekinden saçım katsız düz kesimdi ozaman belki ondan daha çok uzadı gibi gelmiştir bana ama oda çok zahmetli yaff ev kokuyo falan filan bissürümirmirmirmir şakkıdışakkıdı
canım bu sank işeyle olcak gibi,ince ince gazete ile sarıyorlar saçı
açınca da böyle ince lülemsi şeyler oluyor...
tabi onda lüleler daha belirgin oluyor ama azcık el ile dağıtınca bu sonuç elde edilebilir.
galiba yıldız'ın kendi saçı bu ? şekillendirme değil gibi
rica ederim canımm :kedi:
hg aramıza a.s.
günaydınnnzemuszemusgünaydın kızlarrrr
hoşblduk bebişimm a.s. bu sitee hastlkk gibi sabahtan akşama kdr başındyımm hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?