Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yeni bir kür buldum
bunu da mı yapsak ki :1shok:
1-2 hafta uygulasanız yeterli diyor ama her gün mü uygulucaz onu yazmamış

bu arada sinameki yaptım bugün sırf ayın 16 sı diye ..oysa cumaları yapıyorum..bide sabah kalkıyomuşum saçlar belimde:roflol::roflol:

diyor kiii;

Malzemeler:
'''' 2 tane orta boy havuç
'''' 1 tane yumurta
'''' 3 su bardağı su

Hazırlanış:
'''' Havuçlar rendelenir.
'''' 3 su bardağı su kaynatılır.
'''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
'''' Su 25-30 dk kaynatılır.
'''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:
'''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..

Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

ben de yarın saçlarımın uçlarından aldırıcam biraz ondan sonra bu bakımı yapmayı planlıyorum. Sinameki bemiks ve badem yağını hangi oranlarda karıştırıyoruz bu arada? Bir de eczaneye gidip direk bemiks diyince veriyolar di mi başka bir adı filan yok?kaydirigubbakcemile2

hee biliyorum bunu kontescim
burada da var bu topik
hemen link veriyorum: 'havuçla saç uzatma'
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...eri/283781-mucize-havu231la-sa231-uzatma.html

yorumları da görebiliriz hem bakalım 1-2 haftada uzuyor muymuşkaydirigubbakcemile2

ınsan çok şey istiyor ya zayıf, sivilcesiz, uzun boylu, uzun saçlı, beyaz dişli olayım başka bişey istemiyorum diyorum kendi kendime sonrada başka bişey kalmadı zaten dyrm Biyerden başlamak lazım dmi Bu arada şu an senin önerinle saçlarıma gliserini bocalamış durumdayım

boyunu uzatmak dışında diğerlerini yapmak o kadar da zor değil canım dimi :1hug:

eeee bu turplu suyun havuçlu olanı bi arada çok muabbeti dönmüştü turp mu havuçmu diye:uhm::uhm: turp un etkisini daha net görmüştüm ben sinamekinden saçım katsız düz kesimdi ozaman belki ondan daha çok uzadı gibi gelmiştir bana ama oda çok zahmetli yaff ev kokuyo falan filan bissürümirmirmirmir şakkıdışakkıdı

aynen canım ben de turbu denemiştim havucu denememiştim. çok zahmetliydi,içinde yumurta vardı kokuyordu.yağ vardı her yer vıcık vıcık.turp zaten başlı başına kokuyor.etkisi oldu biraz ama ayda 1 cm uzuyorsa 2 cm uzamıştı.çok süper yumuşattı o ayrı konu. havuçta da keratin var uzatacağı doğrudur ama 1-2 haftada uzatacağını sanmıyorum ben

saol yav =) aktardan aldgm yaglar bıtsn bende baslıcam sınemakıe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…