aynen canım ben de turbu denemiştim havucu denememiştim. çok zahmetliydi,içinde yumurta vardı kokuyordu.yağ vardı her yer vıcık vıcık.turp zaten başlı başına kokuyor.etkisi oldu biraz ama ayda 1 cm uzuyorsa 2 cm uzamıştı.çok süper yumuşattı o ayrı konu. havuçta da keratin var uzatacağı doğrudur ama 1-2 haftada uzatacağını sanmıyorum ben
günaydın kızlarrrr
doğru diyosun da kuşum nerden çıktı şimdi bu konu kaydirigubbakcemile3Sana inanmayanlardan sinr oldum bi insan olmayan bişiye neden bu kadaruğraşıp cevp yazsınki..dmii kkontess'cmm (
günaydınnn canımkkontess bgn gittim herşeyii aldımm . şampuanı hazır aldım ama sarmsak ve ısırgan otu var içnde kokusunu almışlar özelmiş.bakalım nası olcakk. bide badem yağı iki tane varmış biri acı diğeri tatlı. bana tatlıyı verdiler bilmiyorumkismile
doğru diyosun da kuşum nerden çıktı şimdi bu konu kaydirigubbakcemile3
yeni vukuat var da ben mi kaçırdım sempatiksalakcinni
hee evetilk sayfaya yeni eklediğin şelerde yazmışsın kuşuum :)
öyle bi şey yok ki kız sempatiksalakcinni31 kasım fönlü olan resimdeki saç rengine bayıldım kontesimm çok hoş gözüküyorr:)
etkisi o kadar süre kaynayınca ortaya çıkıyodur belkikızlarr ya bende turplu suyu yaptım ama size söyliyimki ne kadar işe yarasada kokusu felaket..ve en kötüsüde yarım saat bayunca yanan tüp:1shok: yani bence hiç gerek yokk..ve neden yarın saat kaynaması gerekiyor anlamış değilim..fisfisfis şahsen ben havuçlu suyu denicem ama 5 dakika kaynatıcam zemuszemus
etkisi o kadar süre kaynayınca ortaya çıkıyodur belki
ben de cildim için lavanta içiyordum mesela
10 dk kaynatmam gerekiyordu...
başka bir şey için de(cilt değil de başka bir yerine iyi gelsin diye,şimdi unuttum neresi olduğunu ) lavantayı 7 dk kaynatman gerekiyordu
günaydınnn canımkkontess bgn gittim herşeyii aldımm . şampuanı hazır aldım ama sarmsak ve ısırgan otu var içnde kokusunu almışlar özelmiş.bakalım nası olcakk. bide badem yağı iki tane varmış biri acı diğeri tatlı. bana tatlıyı verdiler bilmiyorumkismile
e hadi hayırlı olsun mademmmkaydirigubbakcemile2kızlar ilkkez yaptım şuan başımda bekliyorum=)
evet bebişim o :kedi:aa ben de içiyorum canım cildim için lavanta,15 gün içip 15 gün ara veriyorsun değil mi karaciğerin temizliğini sağlıyormuşa.s
amann 10 kaım işte yaa sarı badi varya üzerinde ben diyeyim sen anla artık :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?