Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

günaydın şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewt canım şimdiye kadar yaptıklarım arasında turpun üstüne tanımam yumşatma konusunda ve parlatma:lepi: çok zahmetli ama işteşakkıdı

KIZLAR BEN TURPLU SUYU BİR VEYA 2 KERE YAPTIM ANNEM EVDEN KOVACAKTI AZ DAHA KOKUSU İÇİN kaydirigubbakcemile3NESE PEK BİR ETKİSİNİ GÖRMEDİM
VALLA SİNEMAKİYİ 10 DK HAZIRLIYORUM KOYUYORUM FISFISLI ŞİŞEME OH BİDE ZMANIM OLSA SÜPER OLACAK MALESEF FAZLA BEKLETEMİYORUM EN FAZLA 2 SAAT

Sana inanmayanlardan sinr oldum bi insan olmayan bişiye neden bu kadaruğraşıp cevp yazsınki..dmii kkontess'cmm (

günaydın kızlarrrr

günaydınnn canım kkontess bgn gittim herşeyii aldımm . şampuanı hazır aldım ama sarmsak ve ısırgan otu var içnde kokusunu almışlar özelmiş.bakalım nası olcakk. bide badem yağı iki tane varmış biri acı diğeri tatlı. bana tatlıyı verdiler bilmiyorumkismile

tamamdır kuşum tatlısı olucak :kedi:
hadi bakalım ya Allah Bismillah :Saruboceq::kedi:

kızlarr ya bende turplu suyu yaptım ama size söyliyimki ne kadar işe yarasada kokusu felaket..ve en kötüsüde yarım saat bayunca yanan tüp:1shok: yani bence hiç gerek yokk..ve neden yarın saat kaynaması gerekiyor anlamış değilim..fisfisfis şahsen ben havuçlu suyu denicem ama 5 dakika kaynatıcam zemuszemus

etkisi o kadar süre kaynayınca ortaya çıkıyodur belki
ben de cildim için lavanta içiyordum mesela
10 dk kaynatmam gerekiyordu...
başka bir şey için de(cilt değil de başka bir yerine iyi gelsin diye,şimdi unuttum neresi olduğunu ) lavantayı 7 dk kaynatman gerekiyordu

aa ben de içiyorum canım cildim için lavanta,15 gün içip 15 gün ara veriyorsun değil mi karaciğerin temizliğini sağlıyormuşa.s

herkes tatlı badem yağını tavsiye ediyor burda da dene bakalım canım burda bilgilerini paylaşırsın valla sarımsağı doğrayacağıma yerim heryerim vitamin alır:lepi:

slm kızlar dün pazardan ciciler aldım kendime D aslında bişey almıcaktım bikaç şey baktım dönüyodum ama elbise satan bi yere takıldım..amanın nasıl güzeller elime aldığımı bırakamadım..sözde bi tane alacaktım ayrıldığımda 4 tane almıştım..maddi anlamda battım tabi o ayrı..nası gelir ay sonu bilemiyorum
bi de bi sabun aldım denicem söylerim sonucu..içinde badem hint yağı vs vs yağlar varmış saç bakımı için ..dikkatimi çekti de..ama bişey soracam kızlar ben hiç sabun kullanmam..acaba önce sabunlayıp sonra şampuanlayım mı yoksa şampuan hiç mi değdirmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…