Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

walla kuşum ben sabundan sonra saç uçlarıma saç kremi kullanmıştım bi kere
sabunla yıkanan dipler yumuşacıkken
uçlar kazık gibi ve yapış yapış olmuştu :bbo:
bence sadece sabunla yıka

canlar naber yahuu:)) ben hala son 5KUR DE takili kaldim bugun 1 tane daha yapacagim sanirim sonra son 4 kur insallah temmuz 10a kadar:)

hehheh canim yaa benim hala gogsumu kapatmiyor saclarim valla gogsumde bi sorun var diye dusunmeye basladim ha:) hehhe:)

kkontess şu bemiks dediğin B vitamini içeren ampüller her eczanede var mı ?Yarın sinameki+badem yağı ve bemiks olarak verdiğin tarifi saçlarıma uygulayacağım da. Bir de sadece saç diplerine sürmek yeterli mi? Cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler şimdiden.kaydirigubbakcemile2

Ben daha sinameki alamadım ama sarımsaklı şampuanımın içine 1 kaşık bal 1 kaşık havuç suyu ve 1 kaşık süt koyup çalkaladım ve banyoya girmeden önce saçımı ılık zeytinyağında beklettim. Banyoda durulayıp 2 kere şampuanladım duruladım sonra elma sirkesini bolca saçıma sürüp yine duruladım , biraz zeytinyağlı sabunu elimde köpürtüp Otacı 10 bitkili saç kremiyle karıştırdım ve tarak alıp taraya taraya duruladım. saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve yumusacık oldu. Aa bu arada saçalrımın uçlarındaaki kırıkları kestim, tel tel inceledim çok komik bi halim vardı
Ve gerçekten çok sağlıklıgörünüyo =)))

Son düzenleme:

ay maşşallah :lepi: bir ara bende böleydim hergüne bir bakım vardı ama şimdi vaktim bile yok

ay maşşallah :lepi: bir ara bende böleydim hergüne bir bakım vardı ama şimdi vaktim bile yok

Ben tatile girdim çocuğumda yok zaten kocam da destekliyo beni bazen maskelerimi o hazırlıyo Kimyacı olduğu için hoşlanıyo karışımlardan kek yapar gibi maskelerle fln dolduruyoruz evi

cevap veriyosum;evet ve evet kaydirigubbakcemile3

ısırgan sabunu kendisine verdiğim 2. şansı da heba etti ve en yakın zamanda çöpü boylayacak.
arz ederim.

tatlım bence ısırganı demle saçını duruladıktan sonra suyunu dök ...daha etkili diyorlar..topic vardı bunla ilgili bir göz at istersen..kimisi suyu döktükten sonra durulamış kimi durulamamış..

Biraz önce havuçlu maskeyi uyguladım, yıkadım saçlarım cidden güzel ve sağlıklı görünüyor

Son düzenleme:
dip boyamı yeni yaptrdm, bibuçk hafta falan oldu, 2 ml kadar kendi saç rengm görünüo, ne bu şimdi aktı mı uzadı mıakannehir

ya kontes ben bişey sorucam gerçi sende bilmessin bunu ama benim tek tük beyazlar vardı 1 aydır bu sinamekiyi yapıyorum şakaklardada beya zçıktı ahanda bu sinamekiden biliyom ben koruyorum şimdi yapmaya ne alaka dicen demi bende diyorum ama ne bilem ondan bildim nedens eyok de de rahatlasın içim bare

sanmıyorum kız ne alaka
benim hiç beyazlamadı aylardır kullanıyorummm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…