kocamanlar mı yoksa kız :jeyyar:hehheh canim yaa benim hala gogsumu kapatmiyor saclarim valla gogsumde bi sorun var diye dusunmeye basladim ha:) hehhe:)
ısırgan sabunu kendisine verdiğim 2. şansı da heba etti ve en yakın zamanda çöpü boylayacak.
arz ederim.
Ben daha sinameki alamadım ama sarımsaklı şampuanımın içine 1 kaşık bal 1 kaşık havuç suyu ve 1 kaşık süt koyup çalkaladım ve banyoya girmeden önce saçımı ılık zeytinyağında beklettim. Banyoda durulayıp 2 kere şampuanladım duruladım sonra elma sirkesini bolca saçıma sürüp yine duruladım, biraz zeytinyağlı sabunu elimde köpürtüp Otacı 10 bitkili saç kremiyle karıştırdım ve tarak alıp taraya taraya duruladım. saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve yumusacık oldu. Aa bu arada saçalrımın uçlarındaaki kırıkları kestim, tel tel inceledim çok komik bi halim vardı
Ve gerçekten çok sağlıklıgörünüyo =)))
ay maşşallah :lepi: bir ara bende böleydim hergüne bir bakım vardı ama şimdi vaktim bile yok
sabunun içine bal nasıl koyacam kız :1shok::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok komiksin ha kontes...valla güldürdün:roflol: içinne bal koyaydın ya
cevap veriyosum;evet ve evet kaydirigubbakcemile3kkontess şu bemiks dediğin B vitamini içeren ampüller her eczanede var mı ?Yarın sinameki+badem yağı ve bemiks olarak verdiğin tarifi saçlarıma uygulayacağım da. Bir de sadece saç diplerine sürmek yeterli mi? Cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler şimdiden.kaydirigubbakcemile2
cevap veriyosum;evet ve evet kaydirigubbakcemile3
ısırgan sabunu kendisine verdiğim 2. şansı da heba etti ve en yakın zamanda çöpü boylayacak.
arz ederim.
sanmıyorum kız ne alakaya kontes ben bişey sorucam gerçi sende bilmessin bunu ama benim tek tük beyazlar vardı 1 aydır bu sinamekiyi yapıyorum şakaklardada beya zçıktı ahanda bu sinamekiden biliyom ben koruyorum şimdi yapmaya ne alaka dicen demi bende diyorum ama ne bilem ondan bildim nedens eyok de de rahatlasın içim bare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?