bugün saçlarımda kırık gördümmm böölee çatallaşmış 4 e 5 ayrılmış bide okadar gliserin falan kullanıyorum ya senağlama düzleştiriciyide bırakmıştım ki zaten 10 günde bi falan kullandıyodummafoldumben 1 aydırda elimi sürmedimmoralim çok bozuldu.. yok yani şimdiden böle başladıysa kırılmaya uzayasıya kadar nolur bilmiyorum:mymeka: gliss in spreylerinden almayı düşünüyorum napıyım sizce ya??? :enbuyukkk:
ayda bir 1cm kes bence canım
ben uzun süredir öyle yapıyorum
hem de her gün düzleştiren biriyim
gerçi yaz geldi diye düzleştirmiyorum
sıcaktan bozuluyor hemen
saçlarım da belime gelmek üzere uzun saç daha çok yıpranır ama ben her ay 1 cm kesiyorum kendim çok iyi geliyor
kendin nasıl kesiyosun canım yaa :1shok:
zaten elimde makas tel tel kırpıp duruyorumÇok üzgünüm çoook biraz öncede gliss in turuncu spreyinden aldım bakalım bide onu deniyim azcık sıktım güzel gibibilmiyorumkismile
ben bi kaç ay öncesine kadar adını bile söyleyemiyordum,şimdi müptelası oldumBen bu sinamekiyi filan aldım da bir yan etkisi olmaz di mi ya daha önce hiç kullanmadığım bir ot.eyvahedigeldismile
ben bi kaç ay öncesine kadar adını bile söyleyemiyordum,şimdi müptelası oldum
ölmessin korkmakaydirigubbakcemile2
banyodan çıktıktan sonra, yani saçlarım ıslakken, küçük kaş makasları var ya onunla, tutam tutam alıp kesiyorum canım.
bir tutamı alıyorum, düzgünce tarıyorum ve ucunu kesiyorum ama cetvelle kesilmiş gibi dümdüz tutmuyorum makası.
yan tutuyorum kırpık kırpık kesebilmek için hiç belli olmuyor bugüne kadar kimse fark etmedi.
çok az kesiyorum her seferinde yarım ya da 1 cm.
kırıklarım tamamen gitmiyor ama bu işlemi sık sık yaptığım için saçlarım kendine geliyor. yerimseniben
ben de saçlarım kuruyken gün ışığında tellerini kontrol ederim, kırılmış çatallaşmış telleri keserim anında, arkadaşımda var bahsettiğin spreyden, ben de denedim çok güzel yerimseniben
kontesss topiğimizn güzin ablası oldun he :jeyyar::jeyyar:a.s.
temem kkontess sana güveniyorum saçlarımı da dün kestirdim zaten kırıklarını aldırdım başlıyım bu karışıma artık.kaydirigubbakcemile5
hmm anladım canım saol zemuszemus kaküllerimi kırpıyorum arada ama saçımın tamamına cesaret edebilirmiyim bilmiyorumeyvahedigeldismile kenarından köşesinden derken sanırım yapabilirim ama şimdilik şu spreyle bi devam edeyim uzasın bide omuzlarımda duruyo halasenağlama
bende işyerindeyken görüyorum kırıkları..birsürüler..diyorum bi makas bulsamda kessem..takıntı oldu ya..bi elim saçımda bi elim telefonda filan...utanıyorum sonra d a :kedi: tam güneş geliyo o zamanlar dikkatimi çekiyo..eve gelincede bulamyorum o kadar..off bu kırıklar deli edecek beni..saçları kalınlaştırmak için bi yol yok mu ya benim saçlar ince o nedenle sanırım çabuk kırılıyo alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?