Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben bugün sadece sinameki yaptım saçıma yani bemiks ve badem yağı koymadım böylesi daha pratik geldi umarım etkisi olur fısfıslı şişeme koyup aklıma geldikçe sıkıyorum :)

bugün saçlarımda kırık gördümmm böölee çatallaşmış 4 e 5 ayrılmış bide okadar gliserin falan kullanıyorum ya senağlama düzleştiriciyide bırakmıştım ki zaten 10 günde bi falan kullandıyodummafoldumben 1 aydırda elimi sürmedim moralim çok bozuldu.. yok yani şimdiden böle başladıysa kırılmaya uzayasıya kadar nolur bilmiyorum:mymeka: gliss in spreylerinden almayı düşünüyorum napıyım sizce ya??? :enbuyukkk:

ayda bir 1cm kes bence canım
ben uzun süredir öyle yapıyorum
hem de her gün düzleştiren biriyim
gerçi yaz geldi diye düzleştirmiyorum
sıcaktan bozuluyor hemen
saçlarım da belime gelmek üzere uzun saç daha çok yıpranır ama ben her ay 1 cm kesiyorum kendim çok iyi geliyor

kendin kesmeyi deneyeblirsin cnm sempatiksalakcinni

zaten elimde makas tel tel kırpıp duruyorumÇok üzgünüm çoook biraz öncede gliss in turuncu spreyinden aldım bakalım bide onu deniyim azcık sıktım güzel gibibilmiyorumkismile

kendin nasıl kesiyosun canım yaa :1shok:

kendin nasıl kesiyosun canım yaa :1shok:

banyodan çıktıktan sonra, yani saçlarım ıslakken, küçük kaş makasları var ya onunla, tutam tutam alıp kesiyorum canım.
bir tutamı alıyorum, düzgünce tarıyorum ve ucunu kesiyorum ama cetvelle kesilmiş gibi dümdüz tutmuyorum makası.
yan tutuyorum kırpık kırpık kesebilmek için hiç belli olmuyor bugüne kadar kimse fark etmedi.
çok az kesiyorum her seferinde yarım ya da 1 cm.
kırıklarım tamamen gitmiyor ama bu işlemi sık sık yaptığım için saçlarım kendine geliyor. yerimseniben

zaten elimde makas tel tel kırpıp duruyorumÇok üzgünüm çoook biraz öncede gliss in turuncu spreyinden aldım bakalım bide onu deniyim azcık sıktım güzel gibibilmiyorumkismile

ben de saçlarım kuruyken gün ışığında tellerini kontrol ederim, kırılmış çatallaşmış telleri keserim anında, arkadaşımda var bahsettiğin spreyden, ben de denedim çok güzel yerimseniben

hmm anladım canım saol zemuszemus kaküllerimi kırpıyorum arada ama saçımın tamamına cesaret edebilirmiyim bilmiyorumeyvahedigeldismile kenarından köşesinden derken sanırım yapabilirim ama şimdilik şu spreyle bi devam edeyim uzasın bide omuzlarımda duruyo halasenağlama

ben de saçlarım kuruyken gün ışığında tellerini kontrol ederim, kırılmış çatallaşmış telleri keserim anında, arkadaşımda var bahsettiğin spreyden, ben de denedim çok güzel yerimseniben

bende işyerindeyken görüyorum kırıkları..birsürüler..diyorum bi makas bulsamda kessem..takıntı oldu ya..bi elim saçımda bi elim telefonda filan...utanıyorum sonra d a :kedi: tam güneş geliyo o zamanlar dikkatimi çekiyo..eve gelincede bulamyorum o kadar..off bu kırıklar deli edecek beni..saçları kalınlaştırmak için bi yol yok mu ya benim saçlar ince o nedenle sanırım çabuk kırılıyo alsanaalsanasmile

yaparsın canım benim saçlarım dümdüz, eğri kessem hemen belli olur, ama artık elim alıştı güveniyorum kendime, saçların dalgalı ya da kıvırcıksa hiç korkma hemen kendin kesmeye başla, hem kuaföre para vermemiş olursun, hem de 2 cm kes demene rağmen 12 cm kesen kuaförlerden kurtulmuş olursun kaydirigubbakcemile3

aynen bende de takıntı oldu gördüğüm anda kesiyorum elimde makasla dolaşıyorum evde ama çok iyi geliyor saçlarıma hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…