sabunun içine bal nasıl koyacam kız :1shok:
ay ne bilim arada saflığım tutuorsempatiksalakcinni:roflol::roflol: ya sabuna nasıl koycan kontes sen de:roflol: şampuanın içine koyucaksın deidm ben yani şampuanı kastetdimsırnaşık şey güzel yapıyo cidden ben kullanıyorum..
ayın 16sında bakım yaptın mı kız?
ay ne bilim arada saflığım tutuorsempatiksalakcinni
hee yabtım,sinameki yabtım :kedi:
27-28 inde de yapıcimmmbayanssulusmile
yaparsın canım benim saçlarım dümdüz, eğri kessem hemen belli olur, ama artık elim alıştı güveniyorum kendime, saçların dalgalı ya da kıvırcıksa hiç korkma hemen kendin kesmeye başla, hem kuaföre para vermemiş olursun, hem de 2 cm kes demene rağmen 12 cm kesen kuaförlerden kurtulmuş olursun kaydirigubbakcemile3
umarım küt olan saçının beline gelmesini istemiyorsundur eyvahedigeldismilekkontes yazın denicem ben bu kürü eğer 2 ayda saçlarım istediğim uzunlğa gelirse sana etmediğim dua kalmıcakk cnmm
ben sadece bi gün yaptım sinemakiyi ya..ertesi gün gliserinli karışımdan fısladım durdum saçıma... bayanssulusmileama 27-28 inde cilt bakım günü yahu saçına niden yapıyon bakım?CADIARZU etkilimiymiş o gün de?
saol kuşumm:kedi:vay =) harıka gorunuyor
avon'um bitti,dove a geri döndüm canım.konTescqm sampuanın hangı maRka?
oraya koymadım çünkü mart ayında saçımı 10 cm kadar kestirmiştim.anca bu kadar oldu o zamandan beri.son payLaştıgn resmı iLk sayfadakı yazınada koy bnCe... konuya yenı gelenLer dha azımlenır bolece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?