Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

başlayalı 3 hafta oldu 3. yü uyguladım. bu sıcaklarda hiç çekilmiyo ya faydası oluyomu bilmiyorum ama bildiğim tek bişe var oda sacımı yıkasamda terlediğimde o bemiksin kokusunun sacımdan yayılmamı ve cıkmaması... neyse az daha dayancaz napalım off off uzasın artık saçlarımmmm :Saruboceq:

ay ne bilim arada saflığım tutuorsempatiksalakcinni
hee yabtım,sinameki yabtım :kedi:
27-28 inde de yapıcimmmbayanssulusmile

ay ne bilim arada saflığım tutuorsempatiksalakcinni
hee yabtım,sinameki yabtım :kedi:
27-28 inde de yapıcimmmbayanssulusmile

ben sadece bi gün yaptım sinemakiyi ya..ertesi gün gliserinli karışımdan fısladım durdum saçıma... bayanssulusmileama 27-28 inde cilt bakım günü yahu saçına niden yapıyon bakım?CADIARZU etkilimiymiş o gün de?

ayy sırf o koaförler için bile kendim kesmeye başlıcam zatenkötükedihüso önceden bi koaförüm vardı ilkokul arkadaşımdı kendisi... ona kestiriyodum kırıklarını al diye kız milim milim kesiyodu..ben diyodum ona biraz daha kes biraz daha kes..'' bence yeter bukadar '' diyip bırakıyodu..sonra başka bi yerde çalışmaya başlamış orada gidemiyorum şimdide aynı dediğin gibi 2 cm diyorum 12 cm kesip atıyolar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kkontes yazın denicem ben bu kürü eğer 2 ayda saçlarım istediğim uzunlğa gelirse sana etmediğim dua kalmıcakk cnmm
umarım küt olan saçının beline gelmesini istemiyorsundur eyvahedigeldismile
dualar beddua olmasın sonra :1shok:

eed bebişimmm,ayda 2 gün bana yetmez diyenler için o tarihlerde de uygulama yapılabilirmişşşkaydirigubbakcemile2

gecenin 1:30'unda yapılan çekim çok dandik oldu pardon kızlar ama heyecanlandım ve hemen eklemek istedimm:dance:
üzerimdeki kahve yelek aynıdır*

son payLaştıgn resmı iLk sayfadakı yazınada koy bnCe... konuya yenı gelenLer dha azımlenır bolece
oraya koymadım çünkü mart ayında saçımı 10 cm kadar kestirmiştim.anca bu kadar oldu o zamandan beri.
bu fotoyu oraya koyarsam diğer fotolara kıyasla uzama az durucak.paragraflarca açıklama yapmam gerekecek kestirdiğime dair.inanmayanlar çıkar vs vs uğraşamam

kontes özencik yapıp durma ya içim gidiyo bacım bende bugün 4. uygulamamı yapcam allahım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…