ısıya karşı korumalı mı öyle bi şey kuşum,turuncu şişedeeopuyorumnanaktananLadm canm dov'un hangısını kuulanıosn ben yıpranan saclar ıcın olanını.. ama sacımı matlaştırdı sankı .. ben 6aydır yaglarla sacımı uzatmaya calışyorum ama sen daha kısa surede daha buyuk sonuclr elde etmıssn nazar degmesn valla sabır ışı
kontes özencik yapıp durma ya içim gidiyo bacım bende bugün 4. uygulamamı yapcam allahım darısı başımıza
saolasın kuşummmboshayallersmilekontes ne güzel uzamış ya kaydirigubbakcemile2
masallah nazar degmesin kkontess
bende dün basladim sarimsakli küre
ben amila diye bir yag var onun icine sarimsak rendeledim calkaladim fisfisin icinde saclarima iyice yedirdim yaklasik 5 saat bekletdim sonra sarimsakli sampuanla yikadim
bide yarin sinameki alacam
kuşumm tarih yazdım ya fotonun üstüne:1shok:iki fotoğraf arası ne kadar süre cnm kaçırdım sanırım o kısmı..
bende sabunumu denedim dün..dökülme az gibi biraz ama ilk kullanım daha...bikaç kez kullanayım..annem saçın şampuana alışkın ondan ilk seferde sert olur diyo..bi arkadaşım vardı kuaför o da sabun tavsiye etmişti..şampuan temizlerken saç köklerindeki faydalı faydasız herşeyi alıyo sabun daha ii derdi...bilmiyorum doğrumu bakalım görecez..ben de çok tembel oldum ya kürü bikaç hafta yapmadım 2 hafta önce bi yaptım yine bıraktım...başlasam ii olacak..badem yağım yok ama diğer yağlardan yaptığım karışımım var..farketmez sanırım..
barcelino mu ne bi yağ karışımı varmış..geçen gün sabun alırken gördüm...
amin canım :Saruboceq:masallah nazar degmesin kkontess
bende dün basladim sarimsakli küre
ben amila diye bir yag var onun icine sarimsak rendeledim calkaladim fisfisin icinde saclarima iyice yedirdim yaklasik 5 saat bekletdim sonra sarimsakli sampuanla yikadim
bide yarin sinameki alacam
kontesssssssssakannehir maşallahı var saçının baya uzamış :)
kaç cm ölçtün mü :)
dediğin yağ dabur amla mı canım? eğer öleyse kullanma, bn de kullandım daha önce, internetten içeriğini okudum, parafin falan vardı bıraktımlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?