Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anLadm canm dov'un hangısını kuulanıosn ben yıpranan saclar ıcın olanını.. ama sacımı matlaştırdı sankı .. ben 6aydır yaglarla sacımı uzatmaya calışyorum ama sen daha kısa surede daha buyuk sonuclr elde etmıssn nazar degmesn valla sabır ışı

ısıya karşı korumalı mı öyle bi şey kuşum,turuncu şişedeeopuyorumnanaktan

kontes özencik yapıp durma ya içim gidiyo bacım bende bugün 4. uygulamamı yapcam allahım darısı başımıza

hırs yapın diye koyuyorum kuşummm,bi de inancınınızı yitirmeyin diyeeboshayallersmile aminn:Saruboceq:

iki fotoğraf arası ne kadar süre cnm kaçırdım sanırım o kısmı..
bende sabunumu denedim dün..dökülme az gibi biraz ama ilk kullanım daha...bikaç kez kullanayım..annem saçın şampuana alışkın ondan ilk seferde sert olur diyo..bi arkadaşım vardı kuaför o da sabun tavsiye etmişti..şampuan temizlerken saç köklerindeki faydalı faydasız herşeyi alıyo sabun daha ii derdi...bilmiyorum doğrumu bakalım görecez..ben de çok tembel oldum ya kürü bikaç hafta yapmadım 2 hafta önce bi yaptım yine bıraktım...başlasam ii olacak..badem yağım yok ama diğer yağlardan yaptığım karışımım var..farketmez sanırım..

masallah nazar degmesin kkontess
bende dün basladim sarimsakli küre
ben amila diye bir yag var onun icine sarimsak rendeledim calkaladim fisfisin icinde saclarima iyice yedirdim yaklasik 5 saat bekletdim sonra sarimsakli sampuanla yikadim
bide yarin sinameki alacam

dediğin yağ dabur amla mı canım? eğer öleyse kullanma, bn de kullandım daha önce, internetten içeriğini okudum, parafin falan vardı bıraktımlmaz:

kuşumm tarih yazdım ya fotonun üstüne:1shok:

amin canım :Saruboceq:
hadi bakalım darısı başınaaklinialirimsmile

yaaaaaaaaaaaaaaaaa temmuz 10a kadar bitirmem lazim:)))) sanirim 16inci kurdeyim hehhehe:) ama ilk besten sonra bayaa ara verdim yetmez mi o ara yaw 4 tane kaldi bitsin sacimi boyatacagim veririm bayaaaaaaaaaa bi ara :)) ben aralarimi toplu veriyorum:)

dediğin yağ dabur amla mı canım? eğer öleyse kullanma, bn de kullandım daha önce, internetten içeriğini okudum, parafin falan vardı bıraktımlmaz:

evet onu kulaniyorum 3 aydan beri saclarim acayip uzadi hic abartmiyorum 8 cm kadar uzadi

parafin dedigin ne ki nasil bir zarari olabilir?bilmiyorumkismile

kontesimm of ben bu saç dökülmesinden bıktım uzasın diye yapmadığımıs kalmıyor ama çok dökülüyor bu saçlar ya deliricem dr a mı gitsem ne yapsam kel kalıcam yoksa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…