kontesimm of ben bu saç dökülmesinden bıktım uzasın diye yapmadığımıs kalmıyor ama çok dökülüyor bu saçlar ya deliricem dr a mı gitsem ne yapsam kel kalıcam yoksa:Saruboceq:
kontess saçlar süperrrr:lepi: çok zuzun maşallah
benim aklıma geldi birşey paylaşmak istedim..ben daha önce aktara gittiğimde bana pek kimse bilmez ama avakado yağı saç uşlarını onarnada çok iyidir demişti bende almıştım..gerçekten sürdüğüm süre içerisinde saçlarım kırılmadı iyi geldi..daha sonra birdaha almadım kaldı..
kokusu biraz rahatsız edebilir..çünkü uçlarına sürüp yıkamıyorsunuzz kalıyor saçınızda ..gerçi ben kokusunu sevmiştimm:1rolleyes: doğal parfümm:roflol:
aklınızda bulunsun a.s.
kontess saçların katsızmı..yoksa ilk başlarda az bi kat vardıda uzadıkça kayboldumu? benim katlarım biraz uzun sanki.. uzadıkça tekrar kestirmem gerekebilir çok kısa olmamak kaydıyla katı seviyorum ama kestirmekte istemiyorumkafamçokkarıştı o yüzden soruyorum benmkide uzayınca seninki gibimi olcak acep merak ettimde
hıımm anladın canım... süper saçların var maşşallah delikafaduldendelikafadulden bekle beni az kaldı geliyorum :içelim:gamyoncuiremsu
cnm süper:)bende d e renk değişti hemde süper bi renk olmuştu:)
ayy darisi basima umarim dahada acilir simdiden rengi cok güzelkaydirigubbakcemile3
renk kesinlikle acılıyo benim sacım kumraldı kahveye yakın bi kumral yagdr bakımdr sinemaki kürü derken suan acık karamel oldu dogalım kumralda röfle vardı sonra üzerinede koyu renk boyamıstım ama acıldı regi :1rolleyes:
bencede en güzel renk karemel acik kahve tonlari
ben biyerde okumustum sac rengini acan glycerin ve sovankabugusuyu diye yaptim ama hic birsekilde acmadi ama bu sarimsak süper ya:lepi:
ya arkadaslar acayip bisey oldu
benim saclarim boyali koyu kahve rengi ama nasil boyamissa (kendim boyamistim)
birtürlü cikmak bilmedi cünkü pisman olmustum eski rengi karamel gibiydi
tekrar sacimi yipratip actirmak istemedim
amaaa gerek kalmadi 2 gün evvel sarimsakli yagi sürüp bekletmistim 5 saat ve saclarima acti ya inanilmaz mutlu oldum bugun yine yaptim biraz bekletim yikiyacagim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?