Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess avakado yağını fısfıslı şişeye koyup saç uçlarına fıslatıyorsun durulamadan bırakıyorsun..okadar..gliss krem gibi yanii

sedna yorumuna bayıldım canım kaydirigubbakcemile3bak öyle düşünmek aklıma gelmedi hiç bravo sanabayanssulusmilemoral verdinkaydirigubbakcemile5

evet iki günde bir yapiyorum ne biliyim cabuk uzasin istiyorum
ama dedigin gibi haftada 1 keze indireyim herseyin fazlasi zararli olabilirakannehir

Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Şuan kafamda kür varkaydirigubbakcemile3Bakalım ne olacak....Ben bu kürün içine hint yağı da koydum.Bişey olur mu ki?Olmaz di miHint yağıda uzatıyormuş...Bu arada Kontess Hanım saçlarına bayıldım ve çok şaşırdım...Bana 7 yıl önceki saçımı hatırlattı..Herkes imrenirdi..Boya,röfle,kesim derken kuş gibi kaldı saçlarım. Umarım benim de senin ki kadar uzar...Güzel bir sonuç alırsam ben de koyacağım fotomuBi de şu gliserinli, bebe yağlı karışımı da yaptım...Gliserini biraz fazla kaçırdım..Daha iyi gelsin diye...Türk işi yanikaydirigubbakcemile

albeyaz çok geçmiş olsun canım bende hep kıyısından dönüyorum elimi kesmenin her sefereinde kurtarıyorum ama mecbur hep aynı yolla kırıyorus:):)

benimde saçlarım boyadan mahvolmuştu 17 yaşından beri saç boyatıyorum açtırıyorum bir dünya kimyasal işlem şimdi 29 yaşına gelince akıllandım tek tük beyazım olmasına rağmen saçımı boyamıyorum kendime 35 yaşına kadar sınır koydumkaydirigubbakcemile3inşllahta boyamıcam bakalım

inşallah canım :Saruboceq:
mercibuyrunnnnnnnnn

arkadaşlar lütfen şu topiğe de bir göz atın
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
topik sahibi arkadaşımız benim kürü uyguladığım günleri araştırmış tespitlerde bulunmuş.
bahsettiği günlere denk gelmiş bazı uygulamalarım
o yüzden aşırı uzama elde etmiş olabilirim.

kafanıza göre gün aşırı ya da haftada bi kaç kez kür uygulamayın
bu topiği okuyun ve özel günlerinde yapın bakımı a.s

Bu arada bemixi kırarken elimi kestim.senağlamaBunu kırmanın kolay yolu var mıııııı?

cn kontesin dediği gibi bıçağı hafifçe-eline zarar vermeden -ampulde belirtilen çizgi üzerine sür..bikaç kez çiz..sonra eline büyük bi elbezi gibi bişey al ampulu arasında tut öyle kır..genelde hemencecik kırılır..ama parçalanırsa elbezinde kalsın eline batmasın canım boshayallersmile

Çok teşekkürler....İnsan yaş ilerleyince akıllanıyor....Keşke hiç boyamasaymışım....

evt canım hintyağı da uzatır..ben bu tarz yağları karıştırdım...hint yağı susam yağı sarımsak yağı badem yağı filan hatırlayamadım şimdi ama çoğu var..hatta geçen badem yağım yoktu bu karışımdan kattım...bide ben düzenli yapabilsem çok sevinicem..bu formülü ilk söyleyen japangülü haftada 3 kez yapılabilr demişti..üşenmesem yapıcam :sinifsinif:

Allah Allah degisikmis yaw kontes can

simdi her ayin 16si ve de 17sinde mi bakim yapin diyor:) yoksa bu hazirana ozel mi temmuz da degisecek mi:))

bu arada benim burcum aslan ondan mi uzamiyor saclarim hehe

SON 4 KURUM KALDI (20 kur olacak hay masallah:)))

Bu kur olayı nedir arkadaşlar...Ben orasını kaçırmışım da:uhm:

ben cok üzüldüm ya ne zaman soru sorsam cevapsız kalıyo

cnm fazla bilgim yok ama bildiğim kadarına cevap vereyim.ben bebe yağı kullanmadım..avon durulanmayan bakım kreminden koydum..aslında gliserini saçların nemli iken de kullanabilirsin.kuru iken sulandırıyoruz..çünkü gliserin nemi çekerse saçını kurutup kırabilir zarar verir..su eklememizin sebebi bu ama dediğim gibi ıslak saça saf gliserinde kullanabilrsin..bebe yağı veya durulanmayan bakım kremi elektriklenmeyi alsın bakım yapsın die ekstradan katılıyo şart değil fikir sadece..koku filan da veriyo..v_reyhan arkadaşımızın kuru saçlara gliserin di sanırım bu şekilde bi başlığı olacak..onu okuyabilrsin..

her ayın tarihleri başka bebişimmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…