kontess avakado yağını fısfıslı şişeye koyup saç uçlarına fıslatıyorsun durulamadan bırakıyorsun..okadar..gliss krem gibi yanii
canım saça çok sık zeytinyağı sürmekte ii değil bilgin olsun bir süre sonra işe yaramamaya başlar ve zeytinyağının içindeki asitler saça zarar verir en az 1 er hafta arayla yap onu çünkü anladığım kadarıyla bizim gibi zeytinyağını bir miktar karışıma değil komple saçına sürüyorsun aklnda bulunsun du :):):):eyvahedigeldismile
inşallah canım :Saruboceq:Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Şuan kafamda kür varkaydirigubbakcemile3Bakalım ne olacak....Ben bu kürün içine hint yağı da koydum.Bişey olur mu ki?Olmaz di miHint yağıda uzatıyormuş...Bu arada Kontess Hanım saçlarına bayıldım ve çok şaşırdım...Bana 7 yıl önceki saçımı hatırlattı..Herkes imrenirdi..Boya,röfle,kesim derken kuş gibi kaldı saçlarım. Umarım benim de senin ki kadar uzar...Güzel bir sonuç alırsam ben de koyacağım fotomu Bi de şu gliserinli, bebe yağlı karışımı da yaptım...Gliserini biraz fazla kaçırdım..Daha iyi gelsin diye...Türk işi yanikaydirigubbakcemile
Bu arada bemixi kırarken elimi kestim.senağlamaBunu kırmanın kolay yolu var mıııııı?
Bu arada bemixi kırarken elimi kestim.senağlamaBunu kırmanın kolay yolu var mıııııı?
albeyaz çok geçmiş olsun canım bende hep kıyısından dönüyorum elimi kesmenin her sefereinde kurtarıyorum ama mecbur hep aynı yolla kırıyorus:):)
benimde saçlarım boyadan mahvolmuştu 17 yaşından beri saç boyatıyorum açtırıyorum bir dünya kimyasal işlem şimdi 29 yaşına gelince akıllandım tek tük beyazım olmasına rağmen saçımı boyamıyorum kendime 35 yaşına kadar sınır koydumkaydirigubbakcemile3inşllahta boyamıcam bakalım
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Şuan kafamda kür varkaydirigubbakcemile3Bakalım ne olacak....Ben bu kürün içine hint yağı da koydum.Bişey olur mu ki?Olmaz di miHint yağıda uzatıyormuş...Bu arada Kontess Hanım saçlarına bayıldım ve çok şaşırdım...Bana 7 yıl önceki saçımı hatırlattı..Herkes imrenirdi..Boya,röfle,kesim derken kuş gibi kaldı saçlarım. Umarım benim de senin ki kadar uzar...Güzel bir sonuç alırsam ben de koyacağım fotomu Bi de şu gliserinli, bebe yağlı karışımı da yaptım...Gliserini biraz fazla kaçırdım..Daha iyi gelsin diye...Türk işi yanikaydirigubbakcemile
Allah Allah degisikmis yaw kontes can
simdi her ayin 16si ve de 17sinde mi bakim yapin diyor:) yoksa bu hazirana ozel mi temmuz da degisecek mi:))
bu arada benim burcum aslan ondan mi uzamiyor saclarim hehe
SON 4 KURUM KALDI (20 kur olacak hay masallah:)))
ben cok üzüldüm ya ne zaman soru sorsam cevapsız kalıyo
her ayın tarihleri başka bebişimmmopuyorumnanaktanAllah Allah degisikmis yaw kontes can
simdi her ayin 16si ve de 17sinde mi bakim yapin diyor:) yoksa bu hazirana ozel mi temmuz da degisecek mi:))
bu arada benim burcum aslan ondan mi uzamiyor saclarim hehe
SON 4 KURUM KALDI (20 kur olacak hay masallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?