ben cok üzüldüm ya ne zaman soru sorsam cevapsız kalıyo
Bu kur olayı nedir arkadaşlar...Ben orasını kaçırmışım da:uhm:
şişenin üzerindeki sarı noktaya kesermişcesine sürt bıçağı.
sonra yine aynı noktaya hafifçe bastır,pıt diye kırılıveriyor:kedi:
cn kontesin dediği gibi bıçağı hafifçe-eline zarar vermeden -ampulde belirtilen çizgi üzerine sür..bikaç kez çiz..sonra eline büyük bi elbezi gibi bişey al ampulu arasında tut öyle kır..genelde hemencecik kırılır..ama parçalanırsa elbezinde kalsın eline batmasın canım boshayallersmile
Günaydııınnn! Ya ben kürü anladım, yaptım bile dün akşam...Saçlarım yumuşacık oldu,parladıkaydirigubbakcemile3 Ben şu 20 Kur , 4 Kur olayını anladım...Belli bir sayıdan sonra yapmayacak mıyız? Ya da ara mı vereceğiz kiiii? :uhm:sinamekili karışım = kür sempatiksalakcinni
bunu kaçırdıysan vay haline:kedi:
seni ilk sayfadaki ilk mesaja alalım canımbuyrunnnnnnnnn
kızlar ya siz bıçaklamı yapıyosunus dikkat edin amannn eyvahedigeldismile ben elimin içine alıp parmağımla itiyorum hemen kırılyor bıçak falan gerek yok gibi sankiakannehir
bu arada bugün sinamekimi yapıyorum çünkü temmuz ayının günleri daha belli olmadı olana kadar bir gün yapalım demi ama akaydirigubbakcemile2
sevgili kkontess,paylaşımın için çok teşekkürler,ben senin fotolarını göremiyorumarkadaşlık daveti gönderdim kabul ettin mi bilmiyorum,bu arada burdaki tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgiler:))herkes çok tatlı,çok samimi,ben hiç bir sitede böylesine birbirine yardım etmek için çırpınan insanlar görmedim.herkese çok teşekkürler.çok sevdim hepinizi:)))kendinize iyi bakın güzellerolumunekankayizsmile
kızlar ya siz bıçaklamı yapıyosunus dikkat edin amannn eyvahedigeldismile ben elimin içine alıp parmağımla itiyorum hemen kırılyor bıçak falan gerek yok gibi sankiakannehir
bu arada bugün sinamekimi yapıyorum çünkü temmuz ayının günleri daha belli olmadı olana kadar bir gün yapalım demi ama akaydirigubbakcemile2
günaydıııııııınnn....kaydirigubbakcemile3
şimdiiii en son ayın 16-17 sinde yaptık..bundan sonraki tarih ayın kaçı?? kaçırmadım değilmi??bilmiyorumkismile
Günaydııınnn! Ya ben kürü anladım, yaptım bile dün akşam...Saçlarım yumuşacık oldu,parladıkaydirigubbakcemile3 Ben şu 20 Kur , 4 Kur olayını anladım...Belli bir sayıdan sonra yapmayacak mıyız? Ya da ara mı vereceğiz kiiii? :uhm:
bu hafta sonunu atlatır atlatmaz sil baştan 1.kürüme başlıyorum ama bepantenele..bemiks yaz olduğu için kokar..o şekilde devammmmmmm
bu kürü saçımızda ne kadar bekletiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?