Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sevgili kontes seni kocamannnnnnnnnnnnnnn öpüyorum:)) arkadaşlar saçıma daha ikinci kullanmamda değişimini anlatim saçlarım güneş gibi abartmıyorum aşırı parlıyor zaten öleydi ama boya boya mahvetmiştim ben birde cansız ve incelmişti tellerim şimdi at kılı gibi haftada 2 kez uyguluyorum ben abarttım sanırım ama napim çok sevdim:)))))) saygıyla eğiliyorum önünde muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sevgili kkontess,paylaşımın için çok teşekkürler,ben senin fotolarını göremiyorum arkadaşlık daveti gönderdim kabul ettin mi bilmiyorum,bu arada burdaki tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgiler:))herkes çok tatlı,çok samimi,ben hiç bir sitede böylesine birbirine yardım etmek için çırpınan insanlar görmedim.herkese çok teşekkürler.çok sevdim hepinizi:)))kendinize iyi bakın güzellerolumunekankayizsmile

kızlar çok kaşınıyorum ben ya deli olcam ama uzuyor sanki ölçmüyorum diplerden de anlaşılmıyor ama sanki birazcık uzama var

Cnm ölç veya bi kıyafet belirle..kıyafetin nereinde olduğunu aklında tut veya resim çek...ben ölçmedim ilk başladığımda..foto var arada ona bakıyom ama epeydir resimde çekmiyorum

şişenin üzerindeki sarı noktaya kesermişcesine sürt bıçağı.
sonra yine aynı noktaya hafifçe bastır,pıt diye kırılıveriyor:kedi:

kızlar ya siz bıçaklamı yapıyosunus dikkat edin amannn eyvahedigeldismile ben elimin içine alıp parmağımla itiyorum hemen kırılyor bıçak falan gerek yok gibi sankiakannehir

bu arada bugün sinamekimi yapıyorum çünkü temmuz ayının günleri daha belli olmadı olana kadar bir gün yapalım demi ama akaydirigubbakcemile2

ben sürekli ölçüyorum önden bir tutam alıp çeneme hizalayıp bakıyorum kakllerimi tabii..1 ay oldu saçımıkestireli..1,5 santim uzamış..yani cetvelle değil ama 1 santimden fazla yani normal bir uzama bence daha öncede ölçmüştüm..2 ayda 2 parmak uzuyordu saçım..galiba bende şu önemli günleri kaçırıyorum temmuz ayının günleri belli olsunda özellikle dikkat edicem inşallah alakası vardırr bilmiyorumkismile ve işe yarar... aslında entele losyonunu çok istiyorumkullanmak ama pahalı sempatiksalakcinni

sinamekili karışım = kür sempatiksalakcinni
bunu kaçırdıysan vay haline:kedi:
seni ilk sayfadaki ilk mesaja alalım canımbuyrunnnnnnnnn
Günaydııınnn! Ya ben kürü anladım, yaptım bile dün akşam...Saçlarım yumuşacık oldu,parladıkaydirigubbakcemile3 Ben şu 20 Kur , 4 Kur olayını anladım...Belli bir sayıdan sonra yapmayacak mıyız? Ya da ara mı vereceğiz kiiii? :uhm:

günaydıııııııınnn....kaydirigubbakcemile3

şimdiiii en son ayın 16-17 sinde yaptık..bundan sonraki tarih ayın kaçı?? kaçırmadım değilmi??bilmiyorumkismile

cnm sağlıkcılarda jilet tarzı bişeyle yaparlar önce..kırılmasını kolaylaştırır..hem çıplak elinin içine alma parçalanıyor bazen batmasın eline..aslında bemiks ampul güzel kırılıyor da bepanthene ile evigen biraz zor kırılıyo..bepanthene özellikle dikkat etmek lazım ..

rica ederim canım hg a.s.
ilk sayfada zaten fotolarım,sonradan ekledim oraya da...

nası belli olmadı kızzz , okumuyosun mu dier topiği :mymeka: kaydirigubbakcemile3
7-8 temmuz
9-10 ağustos :jeyyar:

günaydıııııııınnn....kaydirigubbakcemile3

şimdiiii en son ayın 16-17 sinde yaptık..bundan sonraki tarih ayın kaçı?? kaçırmadım değilmi??bilmiyorumkismile

günaydın canımm.aha yukardaki cevap senin için de geçerli

Son düzenleme:

8 uygulamadan sonra 2 hafta ara veriyorsun.
yesa arkadaşımız kendisine göre bir plan yapmış,20 kür 4 kür olayı o...
kendi planı öyle onun,senin aklını karıştırmasın

bu hafta sonunu atlatır atlatmaz sil baştan 1.kürüme başlıyorum ama bepantenele..bemiks yaz olduğu için kokar..o şekilde devammmmmmm

bu hafta sonunu atlatır atlatmaz sil baştan 1.kürüme başlıyorum ama bepantenele..bemiks yaz olduğu için kokar..o şekilde devammmmmmm

cnm sen 3 ampul karıştırıp da mı sürüyodun?yanlış mı hatırlıyorum yoksa? :sm_confused:
eğer doğru hatırlıyosam sonuç nasıl oldu anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…