Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hyr cnm ben bemiks ile yapıyordum sadece şimdi bepane gecicem bakalım..

karıştırdım sanıırım o başka elaydı :)) bu 3 ampulü karıştırıp da uyguluyorlar :)bende öle yapıoomm :) yaptığım dönemde saç dökülmam durmuştu... bırakınca yine başladı..ama başlıcam tekrardan :içelim:

selaam kızlarr bende başladım kürü ve şampuan olayını uygulamaya fakat ben 700 ml lik şampuanıma 8 tane rendelenmiş sarımsağa ek olarak birazcık bal ve 1 tane bemiks ampül de kırdım bir zararı olur mu tereddütte kaldım baya ??bilmiyorumkismile

ayyy bende heveslendim şimdi yarın ilk işim eczaneye ve aktara uğramak olacak...

haydii uzasın saçlaarrrrr......
delikafadulden

kızlar bu hafta sözlüm askerden izne gelecek bu hafta yapamayacağım haftaya hem cmtsi hem pazar yapsam sorun olur mu ?

o şekilde kullanmadım hiç.
bilemiyorum.

rica ederim canım hg a.s.
ilk sayfada zaten fotolarım,sonradan ekledim oraya da...

hoşbulduk cankaydirigubbakcemile3
ilk sayfalardaki fotolarını gördüm:))))albümümde var diye söylemişsin de o yüzden sölediydim:sinifsinif: gerçekten çok güzel uzamış saçların,ve çokta sağlıklılar allah nazarlardan korusun maşallah.uçları için bir bakım sölemişsin ilk sayfada,bebe yağı,gliserin ve su,gerçekten kırık oluşmasını önlüyor mu?ben senin sölediğin tarifi 2katına çıkararak hazırladım hemencecik bitmesin die,her gece bundan fıslatsam uçlarına kırık oluşmaz dimi?? ah kkontes yardım lütfeeeeneyvahedigeldismile

albümdekileri ilk sayfaya da ekledim canım sonradan a.s
tabiki de %100 garanti veremem kırık oluşmaması hakkında(sonuçta çok sert tararsan,yolarsan vs yine kırılırlar...) ama oluşumu en aza indireceğinden şüphen olmasın bayanssulusmile

ya etrafımda da herkesten duyuyorum saçlarımız niye dökülüyor acaba şampuanlar mı dicem yok ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum..diyet yaptım 2.5 yıl oldu saçlarım hep döküldü ama ilk zamanlar acayipti dökülmesi tamam şimdi azaldı ama niye durmadı dökülme anlamıyorum hep böyle dökülcek mi acaba yaa..offf bazen sırf keyfim bu yüzden olmuyor..anemiyim akdeniz anemisi yani..ama kanım yerine hiç gelmicek mi acaba..çok merak ediyorum..halime de binlerce şükürler olsun tabi ama son dönemlerde her bayanda aşırı çoğaldı bu sorun..bence içsel sorun kadar şu şampuanlarda da var hile..
ne kullancam şampuan orasıda mechul..memnun kalan varsa şampuanından dökmeyen allah rızası için yazsın...

bioxcin den çok memnunum ben canım,ayrıca yılan yağı kullandığım zamanlarda da saç dökülmem azalmıştı

bioxcin bilemiyorum ama yılan yağını denicem canım teşekkür ederim.
bioxcinide bitkisel olduğu için istemiyorum ağzım yandı bitkisel şampuanlardan da...

bioxcin bilemiyorum ama yılan yağını denicem canım teşekkür ederim.
bioxcinide bitkisel olduğu için istemiyorum ağzım yandı bitkisel şampuanlardan da...

başka hangi bitkisel şampuanları kullandın canım. bioblas gibi markette satılanları mı, yoksa defne gar gibi aktarda satılanları mı. bioxcin sadece eczanelerde satılıyor. o yüzden güvendim ve aldım çok memnunum

yılan yağı saç gürleşmesi yaptı mı?arkadaşım

şakak kısımlarında küçük saçlar çıkmasına yardımcı oldu canım ve dökülmem baya azaldı. ama dökülme durdu falan desem yalan olur. dökülmenin durmasını bekleyemeyiz zaten. yılan yağı kullandığım zamanlar sarımsaklı şampuan hazırlamıştım kendim, onu da kullanıyordum.

Arkadaşım ben bioxin kullanıyorum...Çok da memnunum.Dökülmem de azaldı...Yani bana çoook iyi geldiiii....Kullandın mı hiç?

ya benim şükürler olsun dökülen çıkıyor öyle bir problemim olmadı açılma gibi allaha binlerce şükür..birde benim saç dökülmem adet dönemime 3-5 gün kala hızlanıyor adet dönemi geçer geçmez normale dönüyor hep böyle oluyor..

Arkadaşım ben bioxin kullanıyorum...Çok da memnunum.Dökülmem de azaldı...Yani bana çoook iyi geldiiii....Kullandın mı hiç?

ne güzel...
ama benim inancım kalmadı canım 1.5 yıl organıcumu kullandım ilk başlarda iidi sonra kuruluktan maf etti yaa...kullanmayı düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…