Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bir de PLESANTA şampuan var...Bu mükemmel bir şampuandır.Zamanında kafam açıldı Kullandım ve açılan yerlerden saçlar çıktı...Süper yani .Kime önerdiysem dua etti bana...Bildiğin saç çıkardı önerdiklerimde...Bunu denedin mi?

denemedim canım ama dedim ya bitkisel olan şampuanlardan artık korkuyorum piyasada en iyi şampuan olan organıcum böyle yapınca korktu gözüm..

adetle alakalı ise bi doktora git derim canım

KERASTES ve VıCHY bu ikisi de güzeldir....Özellikle de yumuşacık yapar.Yeni saç çıkarmıyor ama dökülmeyi önlüyor...Boyalı saça da çok iyi geliyor.

eczanelerde satılan organıcumu kullandım canım

hepsi aynı olmaz ki ama canım. nasıl olsa gidip elseve dove gibi şampuanlar almayacak mısın. üstüne biraz daha para koyup bioxcin alsan saçların için daha iyi olur bence. hem deneyerek görmüş olursun.

novocrin placenta şampuandan mı bahsediyorsun canım, duymuştum, fiyatı nedir?

Saçımı boyattığımda çok kötü olmuştu..Kupkuru,yoluk yoluk...Kerastenin üçlü setini kullandım...düzeltti.Ama çok pahalı olduğu için birdaha alamadım

adetle alakalı ise bi doktora git derim canım

gitmem mi canım hemde kaç kere gittim..
demir eksikliği çinko eksikliği çıksın diye dua ettim en azından tedavisi var diye ama kanımda düşüklük çıktı genetik galiba ama birazda olsa düzeldi kanım hissediyorum ilk diyet yaptığım sıralar ki bayılcak gibi olmuyorum ama adet dönemleri halsiz oluyorum..tedavisi iyi beslenmek..miş doktorum ilacı yok dedi sorun da etmiyorum beni çok etkilemiyor ama adet dönemleri saç dökülmesi hızlanıyor iştee...

of şu genetik şeylere de çare olmuyor sinir oluyorum :)
sen yine de kendine uygun şampuanı bulmaya çalış canım bir tane kullanıp da yok hepsi aynı demek olmaz bence

hepsi aynı olmaz ki ama canım. nasıl olsa gidip elseve dove gibi şampuanlar almayacak mısın. üstüne biraz daha para koyup bioxcin alsan saçların için daha iyi olur bence. hem deneyerek görmüş olursun.

artık deneme tahtası oldum zaten canım..ama benim sorunum kansızlık şampuanla düzelcek bişi olsa organıcumla düzelirdi o yüzden istemiyorum...

of şu genetik şeylere de çare olmuyor sinir oluyorum :)
sen yine de kendine uygun şampuanı bulmaya çalış canım bir tane kullanıp da yok hepsi aynı demek olmaz bence

annemde de var toplu olduğu halde kanı sınırda...düzenli belsenmek ve zamana ihtiyacım var onun dışında normal zamanda çok dökülmüyor saçım yoksa moreller çok kötü olurdu..napalım herşey allahtan..ama benim suçum ne diyet yaparsın iştee ders oluyor hayatta herşey insanlara..halime şükürrr

arkadaşım vardı çocukluk 4 yıldır görmüyordum dışarda okudu ,,çok gür saçları vardı diyetler ve sıkıntıdan çok azalmış saçları aslında herkes bunlara çok dikkat etmeli...

artık deneme tahtası oldum zaten canım..ama benim sorunum kansızlık şampuanla düzelcek bişi olsa organıcumla düzelirdi o yüzden istemiyorum...

e şampuan önerisi istedin tatlım ben de söyledim madem başka markaları denemek istemiyorsun ne diyim sen bilirsin ama yılan yağını bi dene derim en azından zaten ucuz bi şey yerimseniben

bioxcin bilemiyorum ama yılan yağını denicem canım teşekkür ederim.
bioxcinide bitkisel olduğu için istemiyorum ağzım yandı bitkisel şampuanlardan da...

canım bioblas diye bir şampuan var ben kullanmıyorum ama annem kullanıyor 3 aydır ve olağanüstü memnun ki annemin avuç avuç dökülürdü,garibim hep kısa kestirirdi saçlarını dökülmez falan diye,ama inan annemin saç dökülmesi durdu.benimde dökülürdü saçlarım bende gardef diye bi şampuan kullanıyorum gardef yoğun bakım tam adı,içine de yarım şişe çam terebentin ekledim yaklaşık 2 aydan fazladır bu şekilde yıkıyorum saçlarımı dökülmesi durdu,şimdi kkontess in tavsiyesiyle bi de onun içine sarımsak rendeledim mi alllaaaaah tutmasın kimse saçlarımı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…