- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
ya etrafımda da herkesten duyuyorum saçlarımız niye dökülüyor acaba şampuanlar mı dicem yok ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum..diyet yaptım 2.5 yıl oldu saçlarım hep döküldü ama ilk zamanlar acayipti dökülmesi tamam şimdi azaldı ama niye durmadı dökülme anlamıyorum hep böyle dökülcek mi acaba yaa..offf bazen sırf keyfim bu yüzden olmuyor..anemiyim akdeniz anemisi yani..ama kanım yerine hiç gelmicek mi acaba..çok merak ediyorum..halime de binlerce şükürler olsun tabi ama son dönemlerde her bayanda aşırı çoğaldı bu sorun..bence içsel sorun kadar şu şampuanlarda da var hile..
ne kullancam şampuan orasıda mechul..memnun kalan varsa şampuanından dökmeyen allah rızası için yazsın...
benimde saclarim bir dönem asiri derecede dökülüyordu resmen sacimin yarisi gitmisti (6 kez ameliyat olmusdum serumdan dolayi zandedersem dökülüyordu)
ben suna dumankayanin tarifini yaptim ve bir gece findikyagini sürdüm saclarima ve bütün gece bekletim sabah kalkinca yikadim
ve o oldu bidaha sacim dökülmedi
Tarifi: bir paket kuru maya biraz sulandiriyorsun sonra kuru sacdiplerine iyice yediriyorsun 10 dakika beklet sonra güzelce yikazemuszemus
Hangi tarifi yabsak şaşırdım kaldım yaa
YAA ablalarım şimdi benim anlamadıgım ;
boya akıo diosunuz yaa benim hiç akmadı aksine rengim okadr parlıoki ben bile şaşıorum ama zaten bu maskeyi diplere yabmıomuyuz yani sadece diplerdeki boyanızmı akıo anlamadım ben :S
Bir de PLESANTA şampuan var...Bu mükemmel bir şampuandır.Zamanında kafam açıldıKullandım ve açılan yerlerden saçlar çıktı...Süper yani .Kime önerdiysem dua etti bana...Bildiğin saç çıkardı önerdiklerimde...Bunu denedin mi?
evet sadece diplere yapıyoruz.
akmadıysa daha ne , mutlu ol işte kaydirigubbakcemile2
gerisini niye merak edip kurcukluyosun kiikaydirigubbakcemile3
kız tatilin tadını mı çıkarıyon gece gece netlerde...
Ayy korktum kontes ablacımm boyam akar die çok sevıorum çünkü rengimi ondan sordum opuyorumnanaktanevet sadece diplere yapıyoruz.
akmadıysa daha ne , mutlu ol işte kaydirigubbakcemile2
gerisini niye merak edip kurcukluyosun kiikaydirigubbakcemile3
vallah tafsiye ederim eger benim dökülen saclari aninda kestiysa dökülmeyi
herkese faydasi olur diye düsünüyorum
benim saclar resmen elimde kaliyordu o derece yani-tatlicadiarzu-
kozmetik şampuan arıyorsan elseve önerebilirim. kırmızı kapaklı olan.
ehem ehem..size ölçümlerimi yazayım
ilk 4 haziranda ölçdüm çene altımdan itibaren 10cm di önleri
18 haziranda yani tam 2 hafta sonra 12 cm oldu:sm_cool:
bugün tekrar ölçtüm 13 cm i bulmuş:lepi:
bakalım temmuz 4 e kadar kaç cm olcak ozaman 1 ayda tam net uzamayı öğrenmiş olcaumsositosositosositososito
benimde saclarim bir dönem asiri derecede dökülüyordu resmen sacimin yarisi gitmisti (6 kez ameliyat olmusdum serumdan dolayi zandedersem dökülüyordu)
ben suna dumankayanin tarifini yaptim ve bir gece findikyagini sürdüm saclarima ve bütün gece bekletim sabah kalkinca yikadim
ve o oldu bidaha sacim dökülmedi
Tarifi: bir paket kuru maya biraz sulandiriyorsun sonra kuru sacdiplerine iyice yediriyorsun 10 dakika beklet sonra güzelce yikazemuszemus
ehem ehem..size ölçümlerimi yazayım
ilk 4 haziranda ölçdüm çene altımdan itibaren 10cm di önleriaklinialirimsmile
18 haziranda yani tam 2 hafta sonra 12 cm oldu:sm_cool:
bugün tekrar ölçtüm 13 cm i bulmuş:lepi:
bakalım temmuz 4 e kadar kaç cm olcak ozaman 1 ayda tam net uzamayı öğrenmiş olcaumsositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?