Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benimde saclarim bir dönem asiri derecede dökülüyordu resmen sacimin yarisi gitmisti (6 kez ameliyat olmusdum serumdan dolayi zandedersem dökülüyordu)
ben suna dumankayanin tarifini yaptim ve bir gece findikyagini sürdüm saclarima ve bütün gece bekletim sabah kalkinca yikadim
ve o oldu bidaha sacim dökülmedi

Tarifi: bir paket kuru maya biraz sulandiriyorsun sonra kuru sacdiplerine iyice yediriyorsun 10 dakika beklet sonra güzelce yikazemuszemus

Hangi tarifi yabsak şaşırdım kaldım yaa

YAA ablalarım şimdi benim anlamadıgım ;
boya akıo diosunuz yaa benim hiç akmadı aksine rengim okadr parlıoki ben bile şaşıorum ama zaten bu maskeyi diplere yabmıomuyuz yani sadece diplerdeki boyanızmı akıo anlamadım ben :S

evet sadece diplere yapıyoruz.
akmadıysa daha ne , mutlu ol işte kaydirigubbakcemile2
gerisini niye merak edip kurcukluyosun kiikaydirigubbakcemile3

ay süpermiş :) aklımda olsun bu :) başa çıkamazsam dökülme ile alırım belki..ya benim kuaför bi arkadaşım vardı.o çıraklık okuluna giderken bana şampuanların saç temizlerken ne var ne yok temizlediğini bu arada saça faydalı olanlarında gittiğini ama sabunun bunu yapmadığını söylemişti..bilmiyorum ama eskiler filan zeytinyağlı sabun kil filan çok kullanırlarmmış duymuşsunuzdur..eski isnsanlara özeniyorum bazen daha basit yaşam lazım bize..şimdi ki teknoloji iletişim kurun muhabbeti çok ama daha yalnızız..daha sağlıklı besin die tanıtılan ürünler içnde yığılan kimyasallar...acabba kendimi doğaya mı versem alsam bi bahçe bazlamamı pişirip tarhana mı yapsam

bi de aklıma geldi kızlar annemin şampuanının içine bemiks bepanthene evigen ampul kırdım birer tane.yakında başladık dökülmesi azaldı:) bende küre bemiks katıyorum ya fazla mı olur acaba die korkuyorum acaba kullansam mı acaba?

vallah tafsiye ederim eger benim dökülen saclari aninda kestiysa dökülmeyi
herkese faydasi olur diye düsünüyorum

benim saclar resmen elimde kaliyordu o derece yani-tatlicadiarzu-

Benimde önceden dökulmezdi ama artık dökuluo sanırım bu boyalar yabtı böle mayayı geçen sne denemiştim 1 kere ozaman durmuştu döklmesi ama azaldı baya şmdi tek tük oluo arada ama içim cız edıo tabi senağlamakaydirigubbakcemile2

bu saç dökülmesinin çok uzun süre yaşayan benim bende doğumdan sonra sürekl saçım döküldü doumdan 1 sende sonrada rejim yaptım 1 senede 10 kilo verdim ve saçımın dmkülmesi durmadı çoğaldı ve belime kadar gelen saçımı uçları inceldiği yeni çıkan saçlarımda diplerde 5 cm olduğu için çok garip duruyodu bu yüzzden kestirdim..1 sene oldu kestireli ve hala kendine gelmiş değil..yeni çıkan saçlarla diğer saçlarım arasında 4 parmak fark var uçlar seyrek duruyor ama saçım gürleşti..kaydirigubbakcemile2
bıoxın kullandım dökülme azaldı ama kullandığın sürece dökülmüyor..bırakınca gene devam bıoblas aldım etki etmedi..şu anda tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum..ama tek başına buda kesmedi taze ısırgan otu demleyip saçıma döktüğüm çok etkili oldu dökülme ço aza indi veeeee harika krem glıss 1 aydır kullanıyorum ve şu anda saçımda hiç kırık yok hiç taramıyorum..yumuşak yapıyorr...kırılma olmadığı sürece kestirmeyede gerekk yokkk:lepi:şakkıdı

ayyyyy gecmise soyle baktim da :)) milletin aklini karistirmisim yaw :)) bundan sonra sinamekili karisimimi yaptim da geldim diyecegim sadece:)))

ehem ehem..size ölçümlerimi yazayım

ilk 4 haziranda ölçdüm çene altımdan itibaren 10cm di önleri

18 haziranda yani tam 2 hafta sonra 12 cm oldu:sm_cool:

bugün tekrar ölçtüm 13 cm i bulmuş:lepi:

bakalım temmuz 4 e kadar kaç cm olcak ozaman 1 ayda tam net uzamayı öğrenmiş olcaumsositosositosositososito

Çok sevindim adına inş dahada uzar :)olumunekankayizsmile

fındık yağını sadece 1 gece beklettin diğer günler maya yaptın kalmadı dökülme öylemi tatlım????

wuhuu süpeerrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…