daha gidemedim ki akannehir
evde yapıyorum tatilimi şimdiliksempatiksalakcinni
Türkiye'm ahlaksız bir diziden kurtulmuş bulunmakta
millete hayırlı olsun turkbayragi
alemsin kız güldürdün benikaydirigubbakcemile3 bihter de vurdu kendini artık ne sesini duyarız ne de kendini görürüz..kaydirigubbakcemile2:roflol:
Bir de PLESANTA şampuan var...Bu mükemmel bir şampuandır.Zamanında kafam açıldıKullandım ve açılan yerlerden saçlar çıktı...Süper yani .Kime önerdiysem dua etti bana...Bildiğin saç çıkardı önerdiklerimde...Bunu denedin mi?
Bu şampuanı kullandığım da dökülme sıfıra inmişti..Diğer kullananların da...
KERASTES ve VİCHY bu ikisi de güzeldir....Özellikle de yumuşacık yapar.Yeni saç çıkarmıyor ama dökülmeyi önlüyor...Boyalı saça da çok iyi geliyor.
anaaaammm niye öle diyon kız ''böle ahlaksızlığın sonu ahanda böööle biter''mesajı var dizide...acıdım ben çok yaa kafayı yedi resmen senağlama...dizi bitmeseydi daha Ednan beyin boynuzları bizim burdan görünüyodu zati :roflol:
herneyse bunları izlicem diye uykum geldi yapamıcam sinameki bugün.. yarın yaparım artık..
eh be bihter giderayak benim sinamekimden ne istedinÇok üzgünüm çoook
canım nerden temin ediyorus bu şampuanı eczaneden mi???
vichy nin yeşil olanını arada bende kullanıyorum saç derisi problemi ve kepeği olanlara şidddetle tavsiye ederim
off deme kontesim ya her hafta takip etmediğim bir dizi olmasına rağmen heyecandan kalp krizi geçiricektim neden böyle yaptıysam kendimi:teytey::teytey:
o sosyal mesajı biz zaten biliyorduk,onca 'çok özel' sahneleri çoluğa çocuğa izletmelerine gerek yoktu bence boshayallersmile
bak senin sinamekine de engel olmuşlar.
uzamıcak saçların :dilcikar:
ben bugün zeytinyağı+sinameki+bepanten ampül ü uyguladım .benzer bir kür.sonuçları yazarım
hmm bak o sahnelere bende karşıyım..:enbuyukkk:
neyse neyse...uzuycak saçlarım heeesüprizzzzz....yolarım o bihteri vallahi billahikötükedihüso
inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:
cidden süper uzamış cnm yaa bayıldım bittim saçlarınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bnm de hedefim hiç bırakmamak yrn 3.kez yapışım olacak inş bnmde belime kdr uzatır bnde sinemakı kullanıorum sadece bu kdr etkisi olur mu acaba ???
az daha bekle de 27-28 haziranda yap bence sinamekini
ben öyle yabıcam opuyorumnanaktan
sıradaki gün bu mu saç için.ben de dikkat edeyim zamana
inş olur canım
sonuçta saçtan saça fark ediyor etkileri
denemeden bilemeyiz :1hug:
kızlar bende bugün 2.kürüm uyguladım sanırım uzamaya başladı ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?