Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bu şampuanı kullandığım da dökülme sıfıra inmişti..Diğer kullananların da...

canım nerden temin ediyorus bu şampuanı eczaneden mi???

KERASTES ve VİCHY bu ikisi de güzeldir....Özellikle de yumuşacık yapar.Yeni saç çıkarmıyor ama dökülmeyi önlüyor...Boyalı saça da çok iyi geliyor.

vichy nin yeşil olanını arada bende kullanıyorum saç derisi problemi ve kepeği olanlara şidddetle tavsiye ederim

Türkiye'm ahlaksız bir diziden kurtulmuş bulunmakta
millete hayırlı olsun turkbayragi

off deme kontesim ya her hafta takip etmediğim bir dizi olmasına rağmen heyecandan kalp krizi geçiricektim neden böyle yaptıysam kendimi:teytey::teytey:

Türkiye'm ahlaksız bir diziden kurtulmuş bulunmakta
millete hayırlı olsun turkbayragi

anaaaammm niye öle diyon kız ''böle ahlaksızlığın sonu ahanda böööle biter''mesajı var dizide ...acıdım ben çok yaa kafayı yedi resmen senağlama...dizi bitmeseydi daha Ednan beyin boynuzları bizim burdan görünüyodu zati :roflol:

herneyse bunları izlicem diye uykum geldi yapamıcam sinameki bugün.. yarın yaparım artık..

eh be bihter giderayak benim sinamekimden ne istedinÇok üzgünüm çoook

o sosyal mesajı biz zaten biliyorduk,onca 'çok özel' sahneleri çoluğa çocuğa izletmelerine gerek yoktu bence boshayallersmile

bak senin sinamekine de engel olmuşlar.
uzamıcak saçların :dilcikar:

ben de hiç izlemedim.arada salona gidip baktığım oldu o da maksimum 5 dk...
ama saolsunlar nette , gazetede bol bol soktular gözümüze.
insan ister istemez haberdar oluyor.:CüvCüv:

evet canım haklsıın şu kırmızı sözde kan balonlu resimleri olmasa bihterin belki sahne dahada etkileyici olabilirdi

neyse bitti de sağsağlim hepimiz cümleten kurtulduk kaydirigubbakcemile3

o sosyal mesajı biz zaten biliyorduk,onca 'çok özel' sahneleri çoluğa çocuğa izletmelerine gerek yoktu bence boshayallersmile

bak senin sinamekine de engel olmuşlar.
uzamıcak saçların :dilcikar:

hmm bak o sahnelere bende karşıyım..:enbuyukkk:

neyse neyse...uzuycak saçlarım heeesüprizzzzz....yolarım o bihteri vallahi billahikötükedihüso

ben bugün zeytinyağı+sinameki+bepanten ampül ü uyguladım .benzer bir kür.sonuçları yazarım

inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:

cidden süper uzamış cnm yaa bayıldım bittim saçlarınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bnm de hedefim hiç bırakmamak yrn 3.kez yapışım olacak inş bnmde belime kdr uzatır bnde sinemakı kullanıorum sadece bu kdr etkisi olur mu acaba ???

inş olur canım
sonuçta saçtan saça fark ediyor etkileri
denemeden bilemeyiz :1hug:

sıradaki gün bu mu saç için.ben de dikkat edeyim zamana

aslında bu tarihler cilt bakımı tarihleri ama saç için de bakım yapılabilirmiş canım boshayallersmile
ayda 2günlük saç bakımı ile yetinemeyenler (yani bizkaydirigubbakcemile3) cilt bakım tarihlerinde de yapabilirmişhihoyyyt

kızlar bende bugün 2.kürüm uyguladım sanırım uzamaya başladı ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…