Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar daha önce yazmıştım,birkaç kere sinamekili karışımdan yaptım...
Şimdi ise zeytinyağlı şampuan aldım,içine sarımsakta koysam olur mu sizce... Tabi önce sinamekili karışımı yapıcam...

sabah sabah güldürdün beni kız :)
hakkaten bitti nihayet..izlemesek de ne oldu ne bitti biloduk zati :) son bölüm die bende izledim..(izlemem sebebim film filan değil..hazır evde kimse yoktu kumanda bana kalmıştı tv tadını çıkarayım dedim.film alacaktım sonradan arkadaşım getirecek die vazgeçtim)
her neyse..fena değildi final..ama tutulma filmini aratırken kadınlar kulubunde gördüm..çakma aşkı memnu ya :) veda fragmanı ile tutulmanın fragmanı nerdeyse aynı..yani vampirlerin arsından behlülle fırlayaca k nerdeyse kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlarr dizi bitti ama bence herşeyiyle çok etkileyiyiciydi neden dersenizz...şöyleki..hikayenin başından sonuna ne olacağını bile bile seyredilmesi ve bu kadar ilgi toplaması bence ne kadar kaliteli bir iş yapıldığını ortaya koyuyor ve ben o sahnelerin açık ve gerçekten çocukların önünde ve aile ortamında seyrederken utanılacığın bildiğim halde çok beğenerek izledim..yanii uyum çok güzeldi bir dizi sonuçta ve bence eskiye nazaran yeni aşkı memnu görsel olarak çok güzeldi giyim makyaj dekor..sahne..ve oyuncular güzel yakışıklı be bakımlı..zamanında bitirdiler uzatmadılar iyi oldu..

neyse ben akşam ısırgan ceviz yaprağı birtane yeşil ceviz ve kayısı yaprağı koyarak demlediğim suyu saçıma sürüp yatım sabah yıkadım ve kalan suyu durulama suyu olarak saçıma döktüm..okadar beklettim aslında keşke içine bemiks ve yağda koysaydım tühh yaa neyse ama bu akşam tekrar yapıcammkaydirigubbakcemile2

tamam madem tatlım 27-28 inden sonraki tarih ne ? :)

walla ben anti beren'ciyim.1 dizisi 2 filmi oldu yanılmıyorsam.
dizisi malum...
filmlerinde de diziden farklı değildi.
bu sanat değildir.
izlenme rekoru kırabilir ama netteki (afedersiniz ama) p*rno filmler de aynı rekorları kırabiliyor.
ben bi fark göremiyorum aralarındaboshayallersmile

ayrıca eminim ki toplumumuzun büyük bir çoğunluğu artık bu 'içli dışlı' çarpık ilişkilere normal bakıyordur.
(hani az buçuk eleştiren kısım kalmıştı,artık onlar da normal karşılarlar)

7-8-13-14 temmuz
9-10 ağustos a.s

27-28 haziranda yaptığımız bakımla 7-8-13-14 temmuzda yapacağımız bakım arasında 10 gün süre var.hele 9-10 ağustosa 1 ay süre var.bu boşluklarda bekliyor muyuz canım.

yoksa arada cilt bakımı falan varsa o günlerde saç bakımı mı yapıyoruzbilmiyorumkismile

hehe vampir behlül..tuttum bunulaelaelaelaelae vallahi bende berenin oyunculuğunu sevmiyorum ama güzelliğinede bişey diyemem şimdi allah için... diziyide selçuk yöntem için izlemeye başlamıştım zati:lepi:..severimde kendilerini zemuszemus behlülde kimmiş hıh:dilcikar::dilcikar:

herneyse... kontess cim aradan 10 gün geçmiş olcaka ama erteledim sinamekini 26-27 sinde yapcam inanıyorum çünki bu günlerin etkisine ben

valla ben beklicem aralarda.bekleyip bekleyip can alıcı noktadan wurucimmm ve özel günlerinde yapicimmsempatiksalakcinni

ben de inanıyorum , olsun varsın 10 gün geçsin bnce npboshayallersmile

bende okudum 4 ünü...bu sene okuduğum ilk ve son kitap oldu zaten 4.cüsü kafamçokkarıştı gerçkten süperdi amab yaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…