Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cok guzel ve saglikli uzamis cnm bu kuru bende deniycem zaten japongulu arkadasimizin topigini gormustum simdi bu bakim kurlerindende faydalanabilirim cok tesekkurler paylastigin icin ve saclarin harika gorunuyolar maasallah nazar degmesin

keşke arkadan çekseydin fotoğrafları canım ya uzadığını daha net görürdük ben anlayamadım böyle

cok guzel ve saglikli uzamis cnm bu kuru bende deniycem zaten japongulu arkadasimizin topigini gormustum simdi bu bakim kurlerindende faydalanabilirim cok tesekkurler paylastigin icin ve saclarin harika gorunuyolar maasallah nazar degmesin

teşekkür ederim canım bunlar ilk fotolarım 1 ay sonra tekrar çekicem ozaman karşılaştırma yapabiliriz daha net ..işallah hepimizin uzasın:lepi: hemen başla küre..ilk sayfada kontess in fotoları na bi göz at kürün etkisini daha net görürsün :içelim:

´kizlar aklima bir fikir geldi
saclarinizi uzayip uzamadigini ölcmek icin giymediginiz beyaz bir tisortu giyin saclarinizi uzunlugunu siyah bir kalemle belirleyin yani saclarin bitdigi noktayi kalemle isaretleyin ama tisortu yikamiyacaksiniz tabi kaydirigubbakcemile2
simdi her ay o tisortu giyin ve tekrar sacinizin bitimindeki yeri isaretleyin böylelikle aradaki farki cetvele bile ölcebilirsiniz net olarak

nasil ama ?
zemuszemus

bir sorum olacak dün sinameki kürünü yaptim ama bemiks yoktu sadece badem yagiyla karistirdim sürdüm
yarin alacam bemiksi
pazar günü tekrar bu kürü yapsam olurmu acaba?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…