Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

2 ayda bir cm mi uzuycak bnm saçlarım, tabi uzarsa kırıklardan kopmazsa..
çok sıkıldım bu işte yaaaa, şeytan dio gt kısack modelli kestr, saç da kurtulsun sen de:gitme:

ay sakınnn :bbo: bu ay ki saç kesim günü 13-14 temmuz.ya kestirsemmi kestirmesemmi bilemedim.birde kuzenimin düğünü var saçımın rengi bi tuhaf oldu.boyatsammı diyorum karar veremedim :bbo: yardımcı olun bana

ay sakınnn :bbo: bu ay ki saç kesim günü 13-14 temmuz.ya kestirsemmi kestirmesemmi bilemedim.birde kuzenimin düğünü var saçımın rengi bi tuhaf oldu.boyatsammı diyorum karar veremedim :bbo: yardımcı olun bana

neden kestrceksin canm, kırık aldr uzasın diye kestireceksen.
tekrar bak tarihlere bi değişiklik oldu bazı günlerde.
boya için de bence o topcteki arkadaşa bi soryerimseniben
eğer sarı falan değilse saçların boyatabilrsn bence, ama sarıysa hiç yıpratma.

aman kızlar kestirme falan yapmayın yahu seneye bu zamanlar uzun saçlarımızla topiğe yeni gelen hatunlara hava atcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bemiks yerine bepanthnenin ampüllerinden kullansak yine aynı sonucu verirmi yoksa bemiksten şaşmayalımmı? bilmiyorumkismile

kızlar saç uçlarım iyice kırıldı ama cesaret edip kuaföre kestiremiyorum çünkü malum kırık diosun 10cm kesiyolar napmalıyım sizce kendimmi kessem acaba kesebilirmiyimki?

buarada kıslar kür benim kumral tonlarında boya olan saçımı koyulttu sanki

slm kızlar. tek tek tek geçmiş olsun dilekleriniz kabul ettim ve teşekkür ettim..hala ağrılarım devam ediyo..ağrı kesici içtim ama kemiklerimi çarptım galiba etki etmiyo..dizim bacağım filan mor..neyse ki yüüzüm de veya başka bir yerimde kanama çizi k yok..yüzümdeki şişllik de belli olmuyo ama ağrı acı veriyo biraz çok şert çarptım galiba..ama düştüğüm yerde bi kız yardım etti sağolsun da acıdan gözümü açıp pek bakamadım..ilk fırsatta kıza teşekkür etmeliyim..sanıırm markette çalışıyodu bileyin parasını aldı çünkü..
bugünde filme gidecektim bilet almıştım gittim izledim tutulmayı..çok aman amn bişey beklemiyodum zaten. hayal kırıklığına fazla uğramadım yani..ama yine de eğlenceli hoş vakit isterseniz tavsiye edebilrim..romana sadık kalınmış..aynı filmi 2 kez izlemişi m gibi geldi bu yüzden..keşke birazdaha aksiyona ağırlık verselermiş..zaten film biletleri beleşti.. D
yarın sınavı olan varmı bilmiyorum.dgs var yarın..ben giricem.benim ve herkesin ALLAH yardımcısı olsun zihi n açıklığı versin

ya kırık aldırıcamda cesaretim yok pek bilmiyorumkismile saçım sarı değil mavi siyaha boyatıcam ama bilmiyorum.sinameki falan yapıyorum ya.uzamasını etkiler diye tereddüt ettim.

vala nasıl sinirim bozuk anlatamam, benim bu saçım u-za-ma-ya-cak..
saçı ayda yarım cm uzayan var mı aranzda yaa, bu nasıl bi saç :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…