Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya kırık aldırıcamda cesaretim yok pek bilmiyorumkismile saçım sarı değil mavi siyaha boyatıcam ama bilmiyorum.sinameki falan yapıyorum ya.uzamasını etkiler diye tereddüt ettim.

ahh benim de hayalim mavi siyaha boyatmaktı dönüşü zor dediler boyatmadım

vala nasıl sinirim bozuk anlatamam, benim bu saçım u-za-ma-ya-cak..
saçı ayda yarım cm uzayan var mı aranzda yaa, bu nasıl bi saç :gitme:

aynen benimki. zaten uzun sayılır. benim istediğim uzunlukta olmasa da...
saçın belli bi uzama kapasitesi var bence. uçları da iyice inceldi zaten düzleştirmekten. o yüzden geç uzuyor.

kızlar benim saçlarımda belimden 2 3 cm daha yukarıda ama ben tam kabaca kuyruk sokumu derler=)oraya kadar istiyorum

ama çok kırık varcanım ya kıyamıyorumda kuaförlerede güvenemiyoum=(

ama çok kırık varcanım ya kıyamıyorumda kuaförlerede güvenemiyoum=(

sık gittiğin bi kuaför varsa ona git canım. kırık aldırmaya gelmedim! de. sadece ve sadece 2 cm kestirmeye geldim de. 3 cm kesersen paranı vermem de. varsın kırıkları gitmesin sadece 2 cm kesin de. ben böyle yapıyorum. gözlerini korkutuyorum istediğim gibi kesiyorlar.

kizlar benoxol diye b1 b6 b12 vitaminleri iceren kapsül varmis saclari acayip uzatiyormus.
deneyip harika sonuclar alanlar varmis

gerci fazla vitaminde zararli bikac seyi ayni anda yapmak ama ben yinede paylasmak istedim.
ben dün aldim ezaneden günde 1 kapsül iciyormusun
bakkalim sonuc ne olacakopuyorumnanaktan

kızlar bugün ölçtümde benim saç 2 ayda 6 cm uzamış ..ama uzaması durdu artık yaa kırıklar çok kestirmeyi düşünüyorum nasıl kıycam bilmiyorum mafoldumben..şuan göğüs hizamın 3 parmak altındaeyvahedigeldismile

2 ayda 6 cm çok iyi. kendin kesebilir misin ? kırıklar tamamen gitmese de olur. bu ay sadece 1 cm kes. diğer ay da 1 cm kesersin. kuaför gazabına uğramamış olursun

yaa amaa katlarım çok düzensiz duruyolar bi şekle sokmak lazım onları..zaten boydan alma dicem katlarımı düzeltsin yeeter bana

yazdığım şeyden tekrar alıntı yaptım sen de böyle yap tehdit et bende işe yarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…