Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben kuaförlerden çok çektim canım
saçımı istediği gibi kesip biçemez
çim adam mıyım ben çim biçer gibi biçiyor yani, kesmek denmez buna
ben kızıyorum artık valla, yok öyle yakışır yok böyle yakışır, ama öyle kırıkları gitmez ki vs...

saçımın ense kısmını kızıl yaptıracaktım, o kadarcık yeri kızıl yapsak nolur dedi cıvık cıvık, sen işine bak dedim

aynı şekilde 1 cm kestirmeye gittim, onu kessem ne kesmesem ne kırıkları gitmez ki dedi, 1 cm kesmenizi istiyorum kesecek misiniz yoksa başka kuaföre mi gideyim diyorum.

sert çıkıyorum yani kuaförler çok cıvık gelmeye başladı çok yorum yapıyolar, kuaförlüklerini bilmelerini ve sadece işlerini yapmalarını sağlıyorum.

süpersin canım ya aslında en iyisini yapıyorsun yoksa saç bırakmıyorlar kendi hoşlarına gideni yapıyorlar

kızlar dün sarımsk yaptım bugün sinemakim kafamda birazdan ballı cilt maskemi de yapcam oh yeni haftaya hazır olcam

iyi yapıyon canım
onlar bundan anlıyor haklısın
beni de gittiğime gideceğime pişman edenler oldu 2 sene de anca kendine geldi saçlarım
o güzelim gür saçlarımı ara makasla azalta azalta saç bırakmadılar
öyle sinir olmuştum ki
kuaförlere karşı çok temkinliyim artık
senin gibi yapıcam ben de..
:lepi:

cnm 2 ayda bir ara veriyoruz bikaç hafta..çünkü sinamekiye alışınca tembellik yapıyo saç..istersen bikaç hafta ara ver

kızlar mavi siyahı bilmem ama kızıl siyah felaket birşey çok güzel duruyor saçta ama çevirmesi çok zor oldu saçımı

slm kızlar lavantaya başlıcam bugün :) saç a ii geliyodu dimi bide sivilcelere..Çok Şükür sivilcem yok gibi de cildimi daha güzel yapar belkim :)))

Kızlar hersey iyi hos güzel saçlarımızın uzaması için elimizden geleni yapıyorzda uzadıkça incelen saclar yada sac telleri defalarca boyamaktan artık incelmiş saçlar için napıcaz kes kes nereye kadar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…