bemıks , bepanten ve evıgen ampuller kac ampul sampuana atılıo yararları neler bılen varmı??
kızlar bugün ölçtümde benim saç 2 ayda 6 cm uzamış ..ama uzaması durdu artık yaa kırıklar çok kestirmeyi düşünüyorum nasıl kıycam bilmiyorum mafoldumben..şuan göğüs hizamın 3 parmak altındaeyvahedigeldismile
ben kuaförlerden çok çektim canım
saçımı istediği gibi kesip biçemez
çim adam mıyım ben çim biçer gibi biçiyor yani, kesmek denmez buna
ben kızıyorum artık valla, yok öyle yakışır yok böyle yakışır, ama öyle kırıkları gitmez ki vs...
saçımın ense kısmını kızıl yaptıracaktım, o kadarcık yeri kızıl yapsak nolur dedi cıvık cıvık, sen işine bak dedim
aynı şekilde 1 cm kestirmeye gittim, onu kessem ne kesmesem ne kırıkları gitmez ki dedi, 1 cm kesmenizi istiyorum kesecek misiniz yoksa başka kuaföre mi gideyim diyorum.
sert çıkıyorum yani kuaförler çok cıvık gelmeye başladı çok yorum yapıyolar, kuaförlüklerini bilmelerini ve sadece işlerini yapmalarını sağlıyorum.
süpersin canım ya aslında en iyisini yapıyorsun yoksa saç bırakmıyorlar kendi hoşlarına gideni yapıyorlar
kızlar dün sarımsk yaptım bugün sinemakim kafamda birazdan ballı cilt maskemi de yapcam oh yeni haftaya hazır olcam
ben kuaförlerden çok çektim canım
saçımı istediği gibi kesip biçemez
çim adam mıyım ben çim biçer gibi biçiyor yani, kesmek denmez buna
ben kızıyorum artık valla, yok öyle yakışır yok böyle yakışır, ama öyle kırıkları gitmez ki vs...
saçımın ense kısmını kızıl yaptıracaktım, o kadarcık yeri kızıl yapsak nolur dedi cıvık cıvık, sen işine bak dedim
aynı şekilde 1 cm kestirmeye gittim, onu kessem ne kesmesem ne kırıkları gitmez ki dedi, 1 cm kesmenizi istiyorum kesecek misiniz yoksa başka kuaföre mi gideyim diyorum.
sert çıkıyorum yani kuaförler çok cıvık gelmeye başladı çok yorum yapıyolar, kuaförlüklerini bilmelerini ve sadece işlerini yapmalarını sağlıyorum.
aynen ya. zaten kuaförler de itiraf etmiş saçları kestikçe kesesimiz geliyor diye.
kızlar bugün ölçtümde benim saç 2 ayda 6 cm uzamış ..ama uzaması durdu artık yaa kırıklar çok kestirmeyi düşünüyorum nasıl kıycam bilmiyorum mafoldumben..şuan göğüs hizamın 3 parmak altındaeyvahedigeldismile
allah yardımcın olsun sednacım sınawının iyi geçmesi dileklerimle canımm
cnm 2 ayda bir ara veriyoruz bikaç hafta..çünkü sinamekiye alışınca tembellik yapıyo saç..istersen bikaç hafta ara ver
ahh benim de hayalim mavi siyaha boyatmaktı dönüşü zor dediler boyatmadım
1 er tane 200 ml şampuana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?