evet bu hatayı bende yaptım canım zaten daha karısımı hazırlarken o kokudan kendimden gectim. sürerken hele hiç sorma. 15 dk dayanabildim canım kostum hemen yıkamaya. 1 hafta gitmedi kokusu sacımdan. sıcakta terledikce kokusu geliyodu burnuma
Sarımsak yağının gerçekten çok kötü koktuğu söylendi hep. :1no2:
Durulama suyunuza elma sirkesi katabilirsiniz. Tam geçirir mi bilemiyorum ama hafifletecektir. vereliniortak
Durulanmayan bakım kremlerinden, saç spreylerinden kullanabilirsiniz. a.s
Umarım yardımcı olabilmişimdir. opuyorumnanaktan
bende 7-24 ün boş şişelerini kullanıyorum gerçekten çok pratik oluyo..zemuszemus
Umarım olumlu sonuçlar alır ve bizlerle paylaşırsınız a.s
evet arkadaşım muhakkak paylaşacağım benim saçlarım uçları çook kuru boyadan... hep kırılıyor ona ne yapabilirim acaba?
canım cok teşekkür ederim sölediklerinin hepsini sirke hariç yaptım ama inan bana koku azalmadı bile ki daha neler neler yaptım.offf öle kötü ki inanın tam sarımsak gibi de değil böle çürümüş sarımsak gibi berbat bişi.aman diyeyim sakın sakın kim ne derse desin kullanmayın.resmen agladım bugün ya((((ve ıslak kuru farketmio kokması,birisi yanınızda otursun yeter.yalnız olsanız bile durduk yere koku geliyor,inanın ben bugün hiç bişi yiyemedim kokudan midem bulanıo ve arada istifra ediyorum.bi kurtulsam su saçma kokudan yasin okucam ((((((
canım cok teşekkür ederim sölediklerinin hepsini sirke hariç yaptım ama inan bana koku azalmadı bile ki daha neler neler yaptım.offf öle kötü ki inanın tam sarımsak gibi de değil böle çürümüş sarımsak gibi berbat bişi.aman diyeyim sakın sakın kim ne derse desin kullanmayın.resmen agladım bugün ya((((ve ıslak kuru farketmio kokması,birisi yanınızda otursun yeter.yalnız olsanız bile durduk yere koku geliyor,inanın ben bugün hiç bişi yiyemedim kokudan midem bulanıo ve arada istifra ediyorum.bi kurtulsam su saçma kokudan yasin okucam ((((((
Gliserin kullanabilirsiniz. yerimseniben
-kuru saça gliserini suyla karıştırarak, ıslak saça sadece gliserin-
Saça nem kazandıracağı gibi kırık oluşumunu da azaltacaktır. alkisalkisalkis
Bakım olarak saç uçlarına zeytinyağı ve badem yağını benmari usulü ısıtarak uygulayabilirsiniz. a.s
Şampuandan sonra saç uçlarınıza krem kullanmanız da eminim kuruluğu az da olsa alacaktır. a.s
opuyorumnanaktan
Acaba şöyle mis gibi kokan otlarla, yağlarla bir bakım mı yapsanız? fisfisfis
Benim en fazla bikaç saat sürüyor sonra koku kendiliğinden kayboluyor buyüzden akşamları yıkıyorum sabaha kokusu pek farkedilmiyor.. Bukadar uzun süre kokusunun kalması tuhaf şey acaba pskolojik olarak sanamı öyle geliyor canım?? Yada burnun çokmu hassaski.. Angel' ın fikride gayet güzel ya güzel kokan otlarla yada yağlarla bakım yapsan bu durumdan kurtulurmuşsun gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?