Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay canım sorma ya cok iğrenç bir koku((arkadasımın kınasında buram buram koktum,bugün abartmıyorum gercekten 35defa saçımı yıkadım,hersey yaptım koku gitsin diye,durulanmayan saç kremleri,parfümler,farklı kokularda şampuanlar,kükürtlü sabunlar,saç kremleri,limonla ovdum,lavanta kakao jojoba yağıyla masaj yaptım bi saat beklettim hala aynı iğrenç koku(((((hiç bir şeyde fayda vermez mi(( sinir oldum,ben basımı nereye cevirsem alıyorum kokusunu,allahım gecse keske ya,hiç gecmicek gibi gelio bana(((bundan sonra ölümcül hastalığa yakalansam sarımsak yağı ilacın deseler asla evime sokmam,yıkarken saçımı resmen istifra ettim ya,bogulacaktım..ah ahmet maranki yaktın beni ne diyeyim!!!!!klava:

canım cok teşekkür ederim sölediklerinin hepsini sirke hariç yaptım ama inan bana koku azalmadı bile ki daha neler neler yaptım.offf öle kötü ki inanın tam sarımsak gibi de değil böle çürümüş sarımsak gibi berbat bişi.aman diyeyim sakın sakın kim ne derse desin kullanmayın.resmen agladım bugün ya((((ve ıslak kuru farketmio kokması,birisi yanınızda otursun yeter.yalnız olsanız bile durduk yere koku geliyor,inanın ben bugün hiç bişi yiyemedim kokudan midem bulanıo ve arada istifra ediyorum.bi kurtulsam su saçma kokudan yasin okucam((((((

evet arkadaşım muhakkak paylaşacağım benim saçlarım uçları çook kuru boyadan... hep kırılıyor ona ne yapabilirim acaba?

Gliserin kullanabilirsiniz. yerimseniben
-kuru saça gliserini suyla karıştırarak, ıslak saça sadece gliserin-
Saça nem kazandıracağı gibi kırık oluşumunu da azaltacaktır. alkisalkisalkis

Bakım olarak saç uçlarına zeytinyağı ve badem yağını benmari usulü ısıtarak uygulayabilirsiniz. a.s

Şampuandan sonra saç uçlarınıza krem kullanmanız da eminim kuruluğu az da olsa alacaktır.
a.s

opuyorumnanaktan

Acaba şöyle mis gibi kokan otlarla, yağlarla bir bakım mı yapsanız? fisfisfis

Benim en fazla bikaç saat sürüyor sonra koku kendiliğinden kayboluyor buyüzden akşamları yıkıyorum sabaha kokusu pek farkedilmiyor.. Bukadar uzun süre kokusunun kalması tuhaf şey acaba pskolojik olarak sanamı öyle geliyor canım?? Yada burnun çokmu hassaski.. Angel' ın fikride gayet güzel ya güzel kokan otlarla yada yağlarla bakım yapsan bu durumdan kurtulurmuşsun gibi geldi

Son düzenleme:

teşekkür ederim tavsiyen için muhakkak deneyeceğimm opuyorumnanaktan

kızlar selam topik yokken biraz hareketlenmiş yahu
neyse bende dün sinamekiyi ve zeytinyağının içine ezdiğim sarımsaklarla elde ettiğim karışımı sürdüm kafama sürerken biraz koku vardı evet ama 4 saat bekletip yıkayımca hiçbirşey kalmadı ve saçlarım çok güzel oldu gür gözüküyor ama tararken hala dökülme var

dün entele losyonu aldım çok pahalı bununla ilgili konu vardı ama çok fazla mesaj yazılmamış...2 defada bercelıno saç bakım yağını kullanıyorum ama bakım günüde sinemaki yaptım ..ama dökülme aynen son hız devam şimdi şampuanıma sarımsak katıcam sıcakta kokar ama napayım kokar mokar dökülmez bariii inşallah:Saruboceq: bakalım ısırganın kendisi iyi gelmişti ama komşunun bahçesindekş ısırganları ben bitiricem izin vermicek artık aktardan alıcam ısırgan öyle yapıcam..
bide nival şarımsaklı ve ısırganlı şampuan almayı düşünüyorum ..zencefilde aldım bir kezde onu yaptım..

henüz 2 ay olmadı saçımık kestireli fakat 2 parmak uzadı bile dah a10 gün var 2 ay olmasına 2 parmakta sanırım 2,5 cm yapıyor..uzama iyi galiba gerçi herkesin saçının uzamasıda farklı ..
benim arkadaşım sürekli saçını kestirir.. çok çabuk uzarrrhiçte bişey yapmazzzkafamçokkarıştı

nasılsınız rapunzellerim ? zamanım az, netim sorunlu, o yüzden sayfaları okuyamıyorum. en verimli bakım günü yarın mıydı?

bilmiyorum canım, aycangül 4 günü de verimli kullanın dedi, 13-14 te kesim yapın dedi. ben 13ünde keseceğim, 14ünde sinameki, 15inde zencefil, 16sında zeytinyağı yapacağım. zencefilde saçı yıkamaya gerek yok ya, zaten 2 günde bir yıkarım, 4 gün art arda yıkamamış olacağım, vaktin varsa sen de yap derim yerimseniben

Acaba şöyle mis gibi kokan otlarla, yağlarla bir bakım mı yapsanız? fisfisfis

ah be kuzum yapmam mı,lavanta yağı ne kadar keskin ne kadar güzel bir kokudur,inan bana sürdüm masaj yaptım bi saat kadar beklettim ama bana mısın demedi,az önce entele yaptım yıkadım gitti gibi sanki:))))gerci hala havlu var sacımda acamıyorum kokar diye korkudan:)))))inş geçmiştir,sarımsak kokusunu sirke bastırır ya bakalım hayırlısı yazıcam acınca yine:))))yine de yardım etmeye calıstın allah razı olsun senden..

canım benim acaba sen sarımsak mı sürüyosun ya da sarımsağı şampuana mı rendeledin?eger öyleyse evet o kokmuyor fazla hemen de geciyor,ama ben bildiğin sarımsak yagı aldım aktardan onu sürdüm,yağ daha kötü kokuyor ve hiç bişeyin kokusu bu kadar kalıcı olamaz:)))))sadece bana gelmiyodu kuzum arkadasımın kınasına gitmiştim o akşam ben piste oynamaya çıkınca pist bosalıodu:))))o derece,yanımda kimse oturamıyodu,annem bile yanımdan kaçtı düşün ne feci(((ama şimdi bakalım galiba gecirdim gibi,daha havluyu cıkarmadım basımdan çıkarınca haber edicem hepinize:))))yardımın için teşekkürler allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…