ah be kuzum yapmam mı,lavanta yağı ne kadar keskin ne kadar güzel bir kokudur,inan bana sürdüm masaj yaptım bi saat kadar beklettim ama bana mısın demedi,az önce entele yaptım yıkadım gitti gibi sanki:))))gerci hala havlu var sacımda acamıyorum kokar diye korkudan:)))))inş geçmiştir,sarımsak kokusunu sirke bastırır ya bakalım hayırlısı yazıcam acınca yine:))))yine de yardım etmeye calıstın allah razı olsun senden..
teşekkür ederim tavsiyen için muhakkak deneyeceğimm opuyorumnanaktan
canım benim acaba sen sarımsak mı sürüyosun ya da sarımsağı şampuana mı rendeledin?eger öyleyse evet o kokmuyor fazla hemen de geciyor,ama ben bildiğin sarımsak yagı aldım aktardan onu sürdüm,yağ daha kötü kokuyor ve hiç bişeyin kokusu bu kadar kalıcı olamaz:)))))sadece bana gelmiyodu kuzum arkadasımın kınasına gitmiştim o akşam ben piste oynamaya çıkınca pist bosalıodu:))))o derece,yanımda kimse oturamıyodu,annem bile yanımdan kaçtı düşün ne feci(((ama şimdi bakalım galiba gecirdim gibi,daha havluyu cıkarmadım basımdan çıkarınca haber edicem hepinize:))))yardımın için teşekkürler allah razı olsun.
arkadaşalr merhabaaa... bnde okudun yazılanları hemen malzemeleri alıp yapıcam umarım uzar 1 ayda nr kadar uzama elde ettiniz...? haftada kaç defa uyguamm gerrekiyo bu karışımı...? ve birde yarım çay bardaği sinemakiye 1 ampülü mü atıyoruz o yarım bardak yerine 1 bardak olsa etkisi azalır mı...??????? lütfenn çoooo...kk acil cevapp.. hepinize ii günler.. :):) allah nazardan saklasın hepinizi ve rapunZelL saçlarını nazar:
ben bugüne kadar 3 defa yaptım. yani daha bi ay olmadı. ve her ay 1 cm kesiyorum ucundan. saçlarım belime gelmek üzere. o yüzden çok yavaş uzuyor. henüz bir uzama katedemedim açıkçası. ama çok güzel bakım yaptı saçlarıma. ve saçlarım boyasız olduğu için de uzama olsa da anlayamıyor olabilirim. dip boyasına bakarak kolayca anlıyor bazı arkadaşlar.
haftada 1 defa uygula. ama hep aynı gün uygula. her pazar mesela.
saçların uzunsa 1 çay bardağı su kullanabilirsin saçlarımın ucuna falan süreceğim dersen. ama bu karışımı sadece saç diplerine sürüyoruz. o yüzden yarım çay bardağı saçı uzun veya kısa olan herkese yetiyor. bemiksin etkisinin azalacağını düşünmüyorum. zaten azalsa da en fazla ne kadar azalabilir ki dimi ama.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?