Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar sacımdaki sarımsak kokusu giitmiiiiişşşşşş:))))çok şükür ya,burdan bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum,hepiniz süpersiniz yakaydirigubbakcemile3

Ne demek buyrunnnnnnnnn

Geçmiş ya koku, çok sevindim şimdi
sositososito

ben akşam entele losyonu sürdüm...bakalım ne kadar etkili olacak..aktardaki kızz 1 ayda 4 cam uzatan var bu losyonla dedi..bakalım bana yarıcakmı..gerçi o kadar azki heralde 4 defa zorla yeter gibi geliyorrCADIARZU bu akşam zencefil sıkıcam yarın akşam barcelıno saçbakım yağı yapıcam..ondan sonraki gün gene yıkama k gerektirmicek bişey lazımm:1ninca:

4 gün sürebildiğim kadar sürmam lazımm

canım evet ben şampuanın ve yağın içine sarımsak koymuştum bide arifoğlunun sarımsak yağını kullandım ama oda uzun süre kokmuyodu acaba sendeki yağ bozuldumu ondanmı öyle kötü kokuyorduki.. Neyse kokunun geçmesine çok sevindim tatlım ..opuyorumnanaktan

bu sarımsaklı sampuan bnm bildiğim kadarıyla saç dökülmesi için eğer kulanmasak kürün etkisi azaLırmı ..
Cnkü saç dökülme sorunm yok
cwp vrrseniz sevinirm ..

ben kullanmıyorum sarımsağı..dökülme var ama hiç kullanmadım bi ara durmuştu şu sıra mevsim geçişi sınavlar stres derken başladı yine...hem yeni çıkanlar var onlar takviye yapıyo :)))
hehehe kıslar hani bakım günlerinde bereketli ya amana kesime dikkat edin bereket gelir saçlar bereketli kesilir kaydirigubbakcemile3 bol bol gider sonra

Merhabalar herkese
yazdıklarınızı okudum hemen malzemeleri aldım akşam eve gider gitmez yapıyorum.inşallah işe yarar kızlar saçlarımın uzamasını çok istiyorum.gelişmeleri yazıcam.

selam kızlaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan bende bu karışımı uyguluyorum (an itibariyle 2. kez sürdüm yıkamak için bekliom)kullananlara bi sorum olcak acaba 2 ayda asağı yukarı kaç cm uzadı saçlarınız? şimdiden teşekkürler bebekler

kızlar iş yerinden arkadaşım da dedi saçımdaki boya kendi saçımın bir ton açığı olduğu için ben pek anlamıyorum uzamayı ışık yanımsama yapabiliyor ama uzamış bir iki cm dedi bir kere daha yapıp ara vercem büyük ihtiml arada bırakınca uzayacak mı acaba

arkadaşalr merhabaaa... bnde okudun yazılanları hemen malzemeleri alıp yapıcam umarım uzar 1 ayda nr kadar uzama elde ettiniz...? haftada kaç defa uyguamm gerrekiyo bu karışımı...? ve birde yarım çay bardaği sinemakiye 1 ampülü mü atıyoruz o yarım bardak yerine 1 bardak olsa etkisi azalır mı...??????? lütfenn çoooo...kk acil cevapp.. hepinize ii günler.. :):) allah nazardan saklasın hepinizi ve rapunZelL saçlarını nazar:

ben bugüne kadar 3 defa yaptım. yani daha bi ay olmadı. ve her ay 1 cm kesiyorum ucundan. saçlarım belime gelmek üzere. o yüzden çok yavaş uzuyor. henüz bir uzama katedemedim açıkçası. ama çok güzel bakım yaptı saçlarıma. ve saçlarım boyasız olduğu için de uzama olsa da anlayamıyor olabilirim. dip boyasına bakarak kolayca anlıyor bazı arkadaşlar.

haftada 1 defa uygula. ama hep aynı gün uygula. her pazar mesela.

saçların uzunsa 1 çay bardağı su kullanabilirsin saçlarımın ucuna falan süreceğim dersen. ama bu karışımı sadece saç diplerine sürüyoruz. o yüzden yarım çay bardağı saçı uzun veya kısa olan herkese yetiyor. bemiksin etkisinin azalacağını düşünmüyorum. zaten azalsa da en fazla ne kadar azalabilir ki dimi ama.. yerimseniben

şimdi banyodan çıktım ve saçlarımı 1 cm kestim. geçen ay da kesmiştim. incelen uçlardan yavaş yavaş kurtuluyorum zemuszemus

1 ayda ne kadar etki sağlayabilirim peki boya yok saçlarımda henüz kestirmeyi de düşünmüyorum aslında uçları inceldi düzleştirmememe rağmen yinede kırılıo bnde kestiriyorum bu sefr kısalıo ve uzamıyoda aynı şekilde kıraıklarda takrar oluyo.. bi defa düzleştirmeya gelmiyo saçlarım. saçlarım uzun diil omzumun3 parmak falan altında işte uzaması lazım 1 ay içinde düzenli olarak yaparsam işe yarar dimi...??? (lütfen yarar deee)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…