Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yarar tabi canım düzenli yapılan her bakım işe yarar.
ama zaten mevsim yaz saçlarını düzleştirsen de bozulur.
düzleştiriciyi bırak bence.
ben saç kurutma makinesi bile kullanmıyorum.
değişik toplu modeller kullanmayı dene açık bırakmak yerine.
aynı sorun bende de var saç uçlarım inceldi düzleştirmekten.

ama okul bitti biteli düzleştiriciyi fönü bıraktım ve bir kere bile kullanmadım. hep topladım. haftada 1 cm uzayacağını düşünürsek ayda 4 cm uzaması lazım.
sinameki haricinde başka bir gün saçının tamamına hafif ısıttığın zeytinyağını sür 2 saat bekle ve yıka.
ama 2-3 kere şampuanlama sadece 1 kere şampuanla. zeytinyağını da haftada 1 kere yap. ama aynı gün yap hep, yani sinameki her salı, zeytinyağı her pazar gibi...yerimseniben

saçlarımı zaten düzlwitirmiyorum ki.. çook nadir kıvırcık olduğu için tuıtumuyo ince telli bide bozuluyo arada çook nadir uçlarını biraz sadece oda arada söylediklerini harfiyen uygulucam.. :)) bide önlerim çok az olduğu için okul kapandığından beri sadece ewde topluyorum dışarda hep salık sarımsakllı şampuanı da kullanıcam işe yarıcanı düşünüyorum ..::)) umarım 1 ayın sonunda 4 cm uzamayı elde edebilirimm :):lepi:

inşallah canım sabırla ve düzenli olarak yap bakalım :lepi:

bemiksi nerden bulablirim ne kadardır fiyatı ? bide o sarımsaklı şampuan kokmuyomudur herhangi 400 ml şampuanın içne koyablirmiyiz özel bi marka mı olmalı

bemiksi nerden bulablirim ne kadardır fiyatı ? bide o sarımsaklı şampuan kokmuyomudur herhangi 400 ml şampuanın içne koyablirmiyiz özel bi marka mı olmalı

bemiks eczanede satılır. içinde 5 ampul var. 4.5 tl falan. yaz aylarında sarımsağı tavsiye etmem. ama durulama suyuna elma sirkesi katınca kokuyu alıyor. herhangi bir şampuan olabilir. emin değilim ama 400 ml lik şampuana 4 tane katabilirsin. yerimseniben

o kadr çok şey alıorumki yakında ekonomikmen çöküntüye uğruycamm ama değer o bişeyden anlamayan kuaföre vercem parayı bu tür şeyler için harcarım daha iyi

şu an 5. sinameki uygulamam kafamda zemuszemus bu 4 gün boyuncada saçıma bakım yapıcam zemuszemus geçen komşumuz saçların uzunmuş ya senin dedii nası sevindim anlatamaaam

bnimde 3-4 kaç ay görmemiş arkadaşlar aa ne kdr uzamış saçların diolar komşumun kızı snn saçların uun mine abla dedi bide ablamın saçlarını kestirmek için kuaföe gittiğimizde kuaför ablama kardeşinin saçları çok güzelmiş dedi çok mutlu oluroum böyle şeyleri duyunca

babam bile saçların konuşuyor kızım dedi :lepi:

insana şevk veriyo

ben işe yaradıklarına kesinlikle eminim ztn şey bide bu sinamekili kürü kullanıp ara mı vericez ne kadar kullanıp ne kadr ara vermemiz gerekio haftada bir fln mı yapayım

haftada 1 yap. ama hep aynı gün yap. 7 hafta yaptıktan sonra 2 hafta ara ver yerimseniben

uzuycak uğraşma delimisin diyenlere inat sağlılı bi şekilde uzuycakk hepimizinki uzuycakk yehuu :lepi::lepi::lepi: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…