Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tatlım yanlız ben zeytinyağı yaptım arınmadı azcık kaldı çokmu sürüorum acaba şimdi dışarı çıkçam bide ama yıkamıcam kalsın öle hem dha fazla besler belki yarın başka bişey yaprım yarın 14 temmuz onuda değrlendirmek lazım :)

bende dün uyuz oldum arkadaşım saçınımı kestirdin dediiii:çok üzgünüm: sinir oldum ama belli etmedim ..ya o kadar bakım yapıyorum özen gösteriyorum ..ki saçım uzadığı barizz söyleyeninde saçı hızlı uzuyor genelde..saç dipleri beyaz olduğu için sürekli boyar hemende diplerden uzadığı belli oluyor..

offfffff akşamda komşu kızı karşımda duruyorr saç beline kadarrr bayıldımm:asigim:

ben dün zancefil yaptım ..yıkamıyayım diye ama sabah gene yıkadım akşama gene sürücem bişeylerr

ya arkadaşlar bu sinemaki kürünü badem yağsız yapsak da olur mu zaten şampuanımda badem yağı ve çam terebentin var ordan dengelese olmaz mı ..??

kızlar bu yağlar iyi hoşta saçım çok çabuk yağlanıyor ya hergün yıkamakta saça zarar veriyor kararsız kaldım

ya yağlanma zaten benim en büyük sorunum hergn yağlanıyo bde bu yağlar yaparsa yağlanma bn bittim ... ya busn ne bakımı yapıyosun bu arada sinemaki kürünü mü..??

Dün akşam zeytinyağınıda yaptım..sinamekiyi haftada 2 defa yapsak sorun olurmu birde aynı gün mü olmak zorunda??

haftada 2 defa yaparsan daha az verim elde edersin. aynı gün yaparsan daha iyi olur. farklı günlerde yapsan da sorun olmaz ama aynı günlerde daha etkili olurdu.

Kızlar bnde yapıyorum 4 hafta oldu pek uzamadı sanki bn bepanthene koyuyorum oondan olabilirmi acaba?

benim de 4. haftam. ben de bepanthen kullanıyorum. bi de uçlarından 2 kere kestim.(birer cm.)
zaten saçlarım belime gelmek üzere.uçları da çok ince.henüz bir uzama elde edemememi buna bağlıyorum ama bakalım...

ben ölçmüyorum ama çok güzel uzuyolar...sırtımda saçlarımın en uç kısmı önceden omzumdaydı...katlı kesim var bende..güzel oldu ya...ara vercem bugün son yapışım olucak artık...alışmasın diye...2 hafta yapmıcam...

bende bugün başladım hadi hayırlısı bakalım,şimdilik çıtçıt takıyorum ama insanın kendi doğal saçı gibi varmı umarım 3 ay içinde o çıtçıtlara ihtiyacım kalmaz

kızlar bence saç uzaması insanın yapısı ile alakalı bi arkadaş var işyerinde saçları 1 senedir 5 cm bile uzamayan ...saçımı kestireli 1 ay oldu saçlarım 5 cm uzadı ..çok sık yıkıyorum belki bununda etkisi olabilir su saçı uzatır diye bi laf varya..başka hiçbişey yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…