Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bugün tekrar bu küre basladım ilaveten zeytin yagı ve hint yagıda ekledim :icecream:

Bende bepanthene kullanıyorum ve uzuyo hatta resminide koymuştum.
Ama bazı arkadaşlar tariften dışarı çıklırsa olmaz felan diodu ondan sordum.

bugüne kadar 6 kere yaptım
2 kere de 1er cm. kestim
saçlarım belime gelmek üzere 5 cm kaldı
henüz ekstra bi uzama yok ama boyu aynı 2 cm kestiğim halde, demek ki uzamış

kızlar
ben sadece sinamekili kürü yapıyorum geçen çarşamba ikinci kürümdü bugün c.tesi başlayalı 11 gün oldu, saçım 1,5 cm dip verdi çok mutluyum ya mükemmel bi'şey bu:dance:

bnm saçmda boya yok ama ikinci kürümde bnmde uzadığını hissediorummmm :lepi:

bir ay boyunca kullandım ve etkisini gördüm yalnız yan etkisi saçlarımın aşırı dökülmesi görüldü bende.yarın saçlarmı becerebilirse kuaförüme üç santim kestireceğim nedir bu kuaförlerden çektiğim ya saçlarımı o kadar uzat onlar bir gıdımda kessin..kızlar yarın saçlarımı uzun bir aradan sonra boyatacağım hemde bebek sarısı düşünüyorum ama çok kararsızım şimdi yükleyebilirsem fotoğraf ekleyeceğim bana fikir verirseniz çok sevinirim http://JPEG Resmi (.jpg)

Son düzenleme:
foton çıkmamış canım, bana kalırsa hiç boyatma, görmedim fotonu ama doğal saçtan yanayım :)

ya şu sinameki kokusu 1 yıkamada geçmiyor katlanıcaz artık :sinifsinif:

benim de kokuyor çok berbat bir koku hem bemiks in kokusu hem de sinamekinin. üstelik şimdi yaz ya, terliyoruz falan ya da rüzgar çıkınca kokuyor, burnuma burnuma geliyor benim. ama ne yapayım saç uzasın diye katlanacağız artık

ya kızlar hani sinameki kokuyor falan demişsiniz ya acaba onun yerine ısırgan otu koysak nasıl olur?
bildiğim kadarıyla ısırgan pek kokmuyor??

kızlar beceremedim albümlere ekliyorum benim profilimden bakabilirsiniz

ben de fotoğraflarına bakabilmek için arkadaşlık talebinde bulundum, bana kalırsa nacizane yorumum saçların doğalsa hiç boya işine girişme çok çok yıpratıyor çünkü, ne kadar bakım yapsan da boyanın olumsuz etkisinden kurtulmak imkansız

arkadaşlar bende konuyu iyice bi okuyup ne yapıldığını öğrendikten sonra başlamayı düşünüorum saçıma iyi gelecekse.

saçımın başına gelmeyen kalmadı. uzatıp kendi rengine dönmek istiorum.

ya kızlar hani sinameki kokuyor falan demişsiniz ya acaba onun yerine ısırgan otu koysak nasıl olur?
bildiğim kadarıyla ısırgan pek kokmuyor??

ben zaten bemiks yerine bepanthen, badem yağı yerine zeytinyağı koyuyorum, sinameki yerine de ısırgan koyarsam tam değiştirmiş olurum tarifi :) ama ben sinamekinin kokusundan yakınmıyorum hiç gelmiyor kokusu.

evett sen baya bi değiştirmişsin tarifi :)
peki sonuç aldın mı, aslında ben uzamasından ziyade bakım olsun diye yapıcam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…