Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

noldu cnm bilmiyorumkismile

dün saçlarıma zeytinyağ yapmıştım yıkadım dalgalı olsun die kurutmadan örüp yattımm sabah uyandım açtım baktm ıslak ıslak kuruumamış herhalde ddm aldm kurtma maknesi kurut kurut kurumuo yağlar arınmamış dağatamadım saçlarımı toplamak zorunda kaldım arkaları ıslak ıslak oldu berbat bi gündüsenağlama eve geldiğim gbi duşa girdim

V kesim galiba anlatmak istediğin?

evet v gibi ama tam v diel böyle düz fön cekince güzel görünüyor sekli ama fön cekmeyip topladigim zaman igrenc duruyor :S topuz gibi yapiyorum oda yakismiyor bana ...
toplayinca böyle saci hani coktan aza dogru iner ya uclara kadar benimki öyle deil böyle kalip gibi duruyor (( buda bence üstlerde cok kat oldugu icin kaynaklaniyor.. düz fönde bile bu katlar gicik görünüyor sinirime gidiyor offf kestirirsemde kisalicak napicam bilmiorum.. ama ben uzadigini ancak fön cekip toplayinca anliyorum..toplamadigim zaman kestiremiyorum:=)
ya bu sampuan ise yarioyr heralde yoksa ben kolay kolay hissetmezdimki uzadiginiiiii

Ben saclarimi sari rengine boyamak istiyorum.. Sinemakinin belki zarari olur ama sarimsakli sampuanin olumsuz bi etkisi olurmu sizce ? Yada tecrübesi olan varmi?

ayyy yavrm yaa kötü olmus bak o. Cok ıyı yıkamak gerekıor yaa çıkmak bılmıoo 2 saat dusta belim kırılıoo kötükedihüso a.s. yarına telafı edersın balım opuyorumnanaktan

sınamekını yaptım basıma
bemıks degılde bepanthene kullandım bakalım nasıl etkı edecek
yumusatmasını ıstıyorum

Ben saclarimi sari rengine boyamak istiyorum.. Sinemakinin belki zarari olur ama sarimsakli sampuanin olumsuz bi etkisi olurmu sizce ? Yada tecrübesi olan varmi?

sinameki sarı saçı turuncu gibi kötü bi renge çeviriyomuş. benim saçım kızıl rengini akıtıyo ama kötü gözükmüyo koyu kızıl gibi duruyo. sarımsaklı şampuanın bi sakıncası olacağını sanmıyorumfisfisfis

canım sinameki boya altındaki saç rengini çıkarıyor(muş) daha çok.
benimkine bir şey yapmadı,bilemiyorum

canım sinameki boya altındaki saç rengini çıkarıyor(muş) daha çok.
benimkine bir şey yapmadı,bilemiyorum

aynı şeyi mi dedikki bilemedim ben.bilmiyorumkismile yani saçtaki boyayı akıtıp kendi saç rengimizi ortaya çıkarıyo diyosun demi sen de (yani bende öle oldu dipdeki boyam aktı ama çok akmadı böle koyu kızıl gibi bişi gözüküyo. normalde baya bi açık bi kızıla boyuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…