Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet öyle demek istedim kaydirigubbakcemile2

ben saclarimi sariya boyamayi düsünüyorum.. sinemakinin veya sarimsakli sampuanin sari sacta kötü bi yan etkisi olurmu bilmiyorum..sinemakinin var sanirim sarimsakli sampuani bilmiyorum..eger sinemakinin varsa ampullerim bitene kadar yaparim sonra boyatirim saclarimi bilgisi olan varmi kizlarr

bugun bepanthene ıle badem yagını karsıtırıp yapacagım bugun oylesıne canım ıstedı saclarımı yumusattı cunku

bugun bepanthene ıle badem yagını karsıtırıp yapacagım bugun oylesıne canım ıstedı saclarımı yumusattı cunku

fazla bakım saçı yorar diyolar cnm. ben de haftada bi sinameki ve haftada bir bemix bepanthen, evigen karıştırıp yapim diyodum ama vazgeçtim. yine de sen bilirsin tabi :1rolleyes:

ben de 5 kuru yaptım sonuncusunuu sınamekıyle deılde tatlı badem yagıyla yaptımm ıse yaradı gıbı olcmedım ama uzadı yanı ne kadar ara werılıomuss bıdaha yapcamı hıc sanmıorum ama:umursamaz:

canım zaten dun usendım yapmadım cok yorgundum bır nevı ara vermıs gıbı oldum ama boyadan dolayı cok fena , ondan bakıımsız catır catır zor taranıyor

kızlar geçen gün şampuanım bitti kullandığım şampuan kalmamış markette bende ipek aldım keçe gibi olan saçlarım artık daha kolay taranıyor bundan sonra onca para vermem şampuanlara ucuz ama etkili tavsiye ederim

ipeğin maharetini bende duymuştum daha önce dimethicone maddesinin de olmadığını söylüyorlar bende mi denesem nee bilmiyorumkismile

bende 3 gün önce
sinemaki,badem yağı ve bemixs ampül karıştırıp yaptım
saçlarımda harika bir yumusaklık ve parlaklık olustu
çok memnun kaldım önümüzdeki hafta 2.yi yapıcam
inşallah düğünüme kadar uzayacak saçlarım
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…