bende 3 gün önce
sinemaki,badem yağı ve bemixs ampül karıştırıp yaptım
saçlarımda harika bir yumusaklık ve parlaklık olustu
çok memnun kaldım önümüzdeki hafta 2.yi yapıcam
inşallah düğünüme kadar uzayacak saçlarım
akannehir
ya yazdigim yazi cikmamis
bugün bende ilk kürümü yapmis bulunmaktayim!
ayrica saclarimi 10 santim kadar kestirdim, boyattim. artik uzamasini diplerinden takip edebilirim insallah...
aktardan tatli badem yagi istemistim bana üstünde ipekyol hakiki badem yagi yazan bir sise verdi.
daha sonra bir yerden aci badem yagi istedim cildime sürmek icin onlarda bir sise verdi üstünde sadece badem yagi yaziyor orkim sanirim üretici firmasi. sadece badem yagi yazinca simdi acimi oluyor tatlimi kafam karisti....
hani bosuna yüzüme gözüme sürmeyim killarim siyah siyah olur sempatiksalakcinni
hatunlarr yarın akşamüstü itibariyle 2 hafta kadar olamıycam nette
topik size emanet
özleyin beniiii
4.uygulamamı yaptım bugün
6 saat bekletip az önce de sarımsaklı şampuanımla yıkadım:ecrin_bebek:
şimdi bi de kkontess'cimin glissinden sıkıcambayanssulusmile
ohh missszemuszemus
asiTsiz zeyTinyaqı + badem yaqıda saçı çabucak uzatıyor diyorlar onuda denemek istiyorumm deniyen arkadaşımın saçlarıı çok çabuk uzuyoklava: vala kestirdi saçlarınıı omuz hizasında falan 1 - 1.5 aya saçları tekrardan belinde bu sinamekiyle birlikde yapsam acaba bi zararı olur mu mesela sinamekiyii cuma günü asiTsiz zeyTinyaqınıdaa saLı yada çarsamba qünü yapsam saçı zorlarmıyımmm yani bişi olur mu kiii bilmiyorumkismile
asitsiz zeytinyağını ilk defa duyuyorum ben bilmiyorumkismile nerden bulabilirz ki bilmiyorumkismile
:ecrin_bebek: arkada$ımdan öLe duydumm eTkiside vaRmı$ yanii yaq saTan yerLerde vaRdır diye dü$ünüyoRum akTarLarda FaLann Yarınn araŞtırıcamm sonuçLarı yazaRımm TaTLımmm biRşeeY olsa arkadaşımın saÇına olurdu :kedi:
Yarın 6. kürümü yapıcam gözle görülür bir uzama yok gibi pff ne zaman uzucak saclarım =( Çok istedigim Cok kafaya taktıkgım icin hic uzamıyor gibime geliyor..Ama uzayana kadar küre devammyerimsenibenyerimseniben. Birde kürü yapıp sonuç alanlar resim koysa keske cok güzel oluurdu =)
tatlım bnm albümümde var fotolar bnde ara verdim üç haftadır yapmadım fırsat bulamıorum başlamak için okulda herkes peşmde nasıl uzatıın die soruolar çıldırmış bu demelernden korkuorum
Evt cnm senin fotolarına bakmıstım ztn saclarını begendigimi söylemiştim. Benim saclar omuzlarımdan biraz aşagıda.Belime inene kadar daha cok yolum varr..:1closedeyes::1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?