Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

oluyo oluyo hiç anlamıosun hemde her gören çok uzamış saçların diyo bunların gerçekten faydası var bide gliserin aldım ama bn beceremedim kullanmayı nasıl yapıcaz blen varmı ya

Saol cnm ya moral oldun bna opuyorumnanaktan. Gliserin ile ilgili bilgi birinci sayfada var sanirim bi bak istersen =)

oluyo oluyo hiç anlamıosun hemde her gören çok uzamış saçların diyo bunların gerçekten faydası var bide gliserin aldım ama bn beceremedim kullanmayı nasıl yapıcaz blen varmı ya

canım gliserini saçların ıslakken direk de sürebilirsin yada bi çay bardağı kadar suya bir iki kapak koyup o şekilde saçlarına yedirebilirsin de. dikkat etmen gereken sadece kuru saça direk uygulamaman.

6. kürümü yaptım bu sabahh bide resim çektimm küre baslamadan cektigim fotoyla karsılastirdim. Arkadaslarım flen büyük fark oldugunu söylediizemuszemus Gercekten fark varr sinemakili kürr cok faydali bisii. Resim koycaktım ama 100 mesajim olmasi gerekiyormuşş:1closedeyes::1closedeyes:

canım gelişmiş cevapda ataç işareti var ordan foto ekleyebilirsin

Ya harika harka harika çok ama çok harikaaa kaydirigubbakcemile3

Benim saçlarım omuzlarımdan 2-3 cm aşağıda.Seneye anca uzar belime of ya of :çok üzgünüm: Bu sarımsağın da uzatmada bi etkisi yok mu arkadaşlar? Ben sinemaki falan deneyemem heralde okulum da var onla uğraş bunla uğraş vakit kalmaz ama sarımsağı şampuanıma katarsam kolay olr.Nolur sarımsak da işe yarıyo diyin eyvahedigeldismile

canım gliserini saçların ıslakken direk de sürebilirsin yada bi çay bardağı kadar suya bir iki kapak koyup o şekilde saçlarına yedirebilirsin de. dikkat etmen gereken sadece kuru saça direk uygulamaman.

ya ben yaptım ama yapış yapış hissettim saçlarımı öle mucizevi bişi olmadı herkeski gibi

ya ben yaptım ama yapış yapış hissettim saçlarımı öle mucizevi bişi olmadı herkeski gibi

canım yağı fazla kaçırmış olabilir misin? kontesin yaptığı gibi bebe yağı koyduysan o yapış yapış hissi o da vermiş olabilir. ben fısfıslı bi şişeye bi çay bardağı su 1 kapak gliserin koyuyorum sabahları taramadan önce onunla ıslatıyorum saçımı. suyu hazır su kullanıyorum. dipleri dışında her tarafına azar azar sıkıyorum rasgele. yumuşacık yapıyo.her gün yapma gereği de duymuyorum. hm bu arada gliserin yağı hayvansal ve bitkisel olarak ikiye ayrılıyomuş. bitkisel olanını kullanmamız gerekliymiş. benim aldığım yağın üstünde hayvansal ya da bitkisel die yazmıyor.
bu arada bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim gliserin yağı diyoruz ancak yağ deyince aklınza zeytin yağı ya da badem yağı gibi bi yağ gelmesin bu yağ suda çözünüyor. çalkaladıktan yada karıştırdıktan sonra saf su gibi duruyor. yağlı şeyi saçıma sürüp öle duramam diyenler için söyliyim dedim :kedi:

Benimkindede yazmıyodu bebe yağı katmadım direk ıslak saçlarıma sürdüm ama sanki bi acaip oldu

Benimkindede yazmıyodu bebe yağı katmadım direk ıslak saçlarıma sürdüm ama sanki bi acaip oldu

çok sürmüş olabilirsin canım istersen bi de benim yaptığım gibi yap. bebe yağı da katabilirsin ama oranını iyi ayarlamak lazım.

çok sürmüş olabilirsin canım istersen bi de benim yaptığım gibi yap. bebe yağı da katabilirsin ama oranını iyi ayarlamak lazım.

Mecitefendi gliserin yağı markası fısfıslı parfüm şişem vardı yıkadım ama hala kokuyo kullanmk isemiorumm

Mecitefendi gliserin yağı markası fısfıslı parfüm şişem vardı yıkadım ama hala kokuyo kullanmk isemiorumm

canım sanmıyorum ki bi zararı olsun . sonuçta parfümü direk saçına sıkanlar bile var. sende azcık kokusu kalmış bişi olmaz sanırım. sen bilirsin tabi.

canım sanmıyorum ki bi zararı olsun . sonuçta parfümü direk saçına sıkanlar bile var. sende azcık kokusu kalmış bişi olmaz sanırım. sen bilirsin tabi.

dediğini deniyim o zmn tatlım çok mucizevi bişimiş gibi bahsettiler umutlandım üzüldüm snra

dediğini deniyim o zmn tatlım çok mucizevi bişimiş gibi bahsettiler umutlandım üzüldüm snra

bir çok kişi kullanmış ve memnun kalmış. sende de işe yarıcanı düşünüyorum saç yapılarımız hemen hemen aynı. dene sonra bize de haber ver emi zemuszemus

kaçıncı uygulamam bilmiyorum ama bende pek uzama olmadı.fakat düzenli yapmadım.bundan sonra düzenli yapıcam.bugünden itibaren başlıorum.acaba haftada 2 gün mü yapsam kızlar.sarımsaklı şampuanda kullanıorum ayrıca haftada 1 kezde zeytinyağı susam yağı fındık yağı karıştırıp falan sürüyorum.çokmu yormuş olurum saçımı?

Saçımın kuruluğunda şikayetçiyim bende kızlar..Sinamekini uyguluyorum.. Sinamekinden önce mecitefendi bakım yağı kullanıodum gayet iyiydi aslında.. Bitince tekrar almadım çok yüklenmek istemedim saçlarıma.. Şimdi ise çok kurudular Gliserini uygulıcam inşallah faydalı olur

saç kuruluğuna ben çözüm buldum gibi
kızıma komili bebe şampuanı almıştım 1 ay kadar beğendim (kremli ve normal çeşitleri var)
benim şampuanım bitince bende denedim ilk yıkamada bir şey anlamadım ama bu 4 yıkamadan sonra saçıma bir yumuşaklık ve parlaklık geldi saçım normalde boyalıdır
yani beğendim en azından doğal katkısız bir şampuan kokusu çok güzel her saçta nasıl etki gösterir bilmiyorum ama ben memmun kaldım paylaşmak istedim

Sinameki şu an saçımda kokusu çok berbat falan diyenler olmuş açıkçası öyle bir durum yok sadece biraz rahatsız edici bir koku... Tabi herkesin kendi nitelendirmesi... Saçlarım kaşınıyor hafif fakat ilk sürdüğümde yumuşacık oldu. Bazıları sertleşti, keçeleşti gibi şeyler demişti gözüm korkmuştu rahatladım şimdi. Gliserin'i de almıştım evde bebe yağı da var, onu da uygulicam Allah'ın izniyle. Bir de arkadaşlar saçınızı parlatabilir bir şampuan, yumuşak yapabilir, hacimli gösterebilir ve tüm arkadaşlarınız saçlarınıza bayılabilir fakat bu demek değildir ki saçınız sağlıklı... Genel olarak şampuanlarda silikon bulunur ve bu uzun süreli kullanımda saça zarar verir. Bu maddenin bulunmadığı şampuanları tercih etmeniz saçınızın sağlığını önemsiyorsunuz demektir... Ben de Dalin alıcam. Sonuçta bebek şampuanı, çok güzel kokuyorlar ve tabiki silikonsuz.Bana çok biliyorsun falan diyenler olabilir ama bilmeyenleri bilgilendirmek istedim yanlış bir şey yazdıysam affola. Ve kontes sana bir kere daha maşallah Bugün ne giydim'de de favorilerimdensiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…