oluyo oluyo hiç anlamıosun hemde her gören çok uzamış saçların diyo bunların gerçekten faydası var bide gliserin aldım ama bn beceremedim kullanmayı nasıl yapıcaz blen varmı ya
oluyo oluyo hiç anlamıosun hemde her gören çok uzamış saçların diyo bunların gerçekten faydası var bide gliserin aldım ama bn beceremedim kullanmayı nasıl yapıcaz blen varmı ya
6. kürümü yaptım bu sabahh bide resim çektimm küre baslamadan cektigim fotoyla karsılastirdim. Arkadaslarım flen büyük fark oldugunu söylediizemuszemus Gercekten fark varr sinemakili kürr cok faydali bisii. Resim koycaktım ama 100 mesajim olmasi gerekiyormuşş:1closedeyes::1closedeyes:
canım gliserini saçların ıslakken direk de sürebilirsin yada bi çay bardağı kadar suya bir iki kapak koyup o şekilde saçlarına yedirebilirsin de. dikkat etmen gereken sadece kuru saça direk uygulamaman.
ya ben yaptım ama yapış yapış hissettim saçlarımı öle mucizevi bişi olmadı herkeski gibi
canım yağı fazla kaçırmış olabilir misin? kontesin yaptığı gibi bebe yağı koyduysan o yapış yapış hissi o da vermiş olabilir. ben fısfıslı bi şişeye bi çay bardağı su 1 kapak gliserin koyuyorum sabahları taramadan önce onunla ıslatıyorum saçımı. suyu hazır su kullanıyorum. dipleri dışında her tarafına azar azar sıkıyorum rasgele. yumuşacık yapıyo.her gün yapma gereği de duymuyorum. hm bu arada gliserin yağı hayvansal ve bitkisel olarak ikiye ayrılıyomuş. bitkisel olanını kullanmamız gerekliymiş. benim aldığım yağın üstünde hayvansal ya da bitkisel die yazmıyor.
bu arada bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim gliserin yağı diyoruz ancak yağ deyince aklınza zeytin yağı ya da badem yağı gibi bi yağ gelmesin bu yağ suda çözünüyor. çalkaladıktan yada karıştırdıktan sonra saf su gibi duruyor. yağlı şeyi saçıma sürüp öle duramam diyenler için söyliyim dedim :kedi:
Benimkindede yazmıyodu bebe yağı katmadım direk ıslak saçlarıma sürdüm ama sanki bi acaip oldu
çok sürmüş olabilirsin canım istersen bi de benim yaptığım gibi yap. bebe yağı da katabilirsin ama oranını iyi ayarlamak lazım.
Mecitefendi gliserin yağı markası fısfıslı parfüm şişem vardı yıkadım ama hala kokuyo kullanmk isemiorumm
canım sanmıyorum ki bi zararı olsun . sonuçta parfümü direk saçına sıkanlar bile var. sende azcık kokusu kalmış bişi olmaz sanırım. sen bilirsin tabi.
dediğini deniyim o zmn tatlım çok mucizevi bişimiş gibi bahsettiler umutlandım üzüldüm snra
canım gelişmiş cevapda ataç işareti var ordan foto ekleyebilirsin
Peki daha sonra silebilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?